Μουσική , Συναυλίες & Events

Οι Les Au Revoir μάς υποδέχονται στον… ρετρό κόσμο τους!

Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα και η παρέα των Les Au Revoir φέτος τον χειμώνα θέλουν να κάνουν "Ένα Γύρο Τον Κόσμο" και μας προσκαλούν στο μουσικό τους ταξίδι!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Νοεμβρίου 2021

Οι Les Au Revoir την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου ξεκινούν τις χειμερινές ζωντανές τους εμφανίσεις, με πρώτο σταθμό την αγαπημένη Κύπρο και το Bordello Bar στη Λεμεσό!

Η παρέα των Les Au Revoir έχοντας τις αποσκευές τους γεμάτες με τις πιο όμορφες μελωδίες από τα album τους “Retro’ Clock” και “Στους Πέντε Ανέμους”, σκοπεύουν να συνεχίσουν και αυτό τον χειμώνα να μας μαγεύουν, ταξιδεύοντας “Ένα Γύρο τον Κόσμο” σε  μοναδικούς μουσικούς προορισμούς!

Στο πρόγραμμα τους πρωτοτυπούν και συνδυάζουν αρμονικά πολλά είδη μουσικής, από διαφορετικές εποχές μέχρι το σήμερα, αλλά και από διαφορετικές γωνίες του κόσμου. Κάθε ζωντανή τους παράσταση είναι ένα μουσικό ταξίδι, με έντονες ερμηνείες σε Bossa Nova, Swing και Lounge ρυθμούς, που σίγουρα θα σας οδηγήσουν σε τόπους μαγικούς!

Μη χάσετε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, την πρώτη ζωντανή εμφάνιση των Les Au Revoir στο Bordello Bar στη Λεμεσό, όπου αναμένεται με τις πρωτότυπες διασκευές τους να μας χαρίσουν μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη χαμόγελα, κέφι, χορό και όμορφες μουσικές αναμνήσεις!

Les Au Revoir 
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα - Programming)
Σπύρος Κακάλης (Ακουστική Κιθάρα)

Για κρατήσεις καλέστε στο 99 341341. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close