Μουσική , Music News

Οι Beatles επιστρέφουν, 51 χρόνια μετά τη διάλυσή τους

Στις 25 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει τριμερές ντοκιμαντέρ για τους Beatles

Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου 2021

Οι Beatles επιστρέφουν.

51 χρόνια από τη διάλυση τους και 41 από την δολοφονία του Τζον Λενον, το βρετανικό συγκρότημα θα... ενωθεί σε ένα μουσικό ντοκιμαντέρ που πήρε το όνομά του από την ομότιτλη επιτυχία τους «Get Back».

Το Disney+ αποκάλυψε το πρώτο επίσημο trailer της σειράς ντοκιμαντέρ «The Beatles: Get Back».  Ένα τετράλεπτο τρέιλερ που δείχνει πολύ χαμένο, αποκατεστημένο αρχειακό πλάνο από τις παλιές μέρες των Beatles και συνεντεύξεις vintage μπάντας. Η σειρά θα περιλαμβάνει τις ενδιαφέρουσες διαδικασίες σύνθεσης και τραγουδιού των τεσσάρων, καθώς και τους αγώνες που υπέστησαν ως φίλοι και συμπαίκτες.

Πρόκειται για μια παραγωγή που βρίσκεται στα σκαριά τα τελευταία χρόνια και θα προσφέρει μια ενδελεχή ματιά στην ένδοξη ιστορία του θρυλικού rock συγκροτήματος και στη σχέση μεταξύ των μελών της Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Ρίνγκο Σταρ, Τζορτζ Χάρισον και Τζον Λένον, που χώρισαν το 1970, μετά από μια δεκαετία στο δρόμο μαζί.

Η σειρά που έχει σκηνοθετήσει ο Πίτερ Τζάκσον, γνωστός από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, είναι χωρισμένη σε τρία διαφορετικά επεισόδια που θα προβληθούν σε τρεις διαδοχικές ημέρες ξεκινώντας από τις 25 Νοεμβρίου.

Για τη δημιουργία του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ χρησιμοποιήθηκε ακυκλοφόρητο υλικό διάρκειας 60 ωρών, το οποίο γυρίστηκε μέσα σε 21 μέρες. Η σκηνοθεσία του εν λόγω υλικού έγινε από τον Michael Lindsay-Hogg το 1969. Επιπλέον χρησιμοποιήθηκε ένα αρχείο με περισσότερες από 150 ώρες ηχογραφημένου υλικού, το οποίο ήταν κλειδωμένο σε ένα συρτάρι για περισσότερο από μισό αιώνα. Χρειάστηκαν 3 χρόνια για το μοντάζ αλλά και την αποκατάσταση των φθαρμένων καρέ από τις μπομπίνες.

Λίγους μήνες μετά από την μαγνητοσκόπηση οι Beatles αιφνιδιάζουν την βιομηχανία του θεάματος, καθώς αποφασίζουν να γράφουν το τέλος του γκρουπ!

Τα 13 άλμπουμ των αγοριών απο το Λίβερπουλ έχουν πουλήσει 600.000.000 αντίτυπα και σήμερα το κοντέρ συνεχίζει να γράφει...

Πηγή: Πρώτο Θέμα
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close