Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

3+1 προτάσεις για υπέροχες χειμερινές αποδράσεις στην Κύπρο, για όλα τα γούστα

Γιατί οι διακοπές δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου 2021

Στο μυαλό μας διακοπές και διαμονή σε ξενοδοχείο είναι απόλυτα συνυφασμένες με το καλοκαίρι. Κι όμως μια χειμερινή εξόρμηση της στιγμής μπορεί να αποδειχτεί μια πολύ καλή ευκαιρία για διακοπές, εφάμιλλες ή και καλύτερες από τις καλοκαιρινές. 

Και αυτό γιατί οι ρυθμοί του καλοκαιριού σε συνδυασμό με την πολυκοσμία δεν σε αφήνουν να ξεκουραστείς πραγματικά! Οι χειμερινές διακοπές είναι μια τελείως διαφορετική εμπειρία που πρέπει οπωσδήποτε να ζήσεις αν θέλεις να περάσεις πραγματικά χαλαρωτικές και άκρως αναζωογονητικές διακοπές, είτε οικογενειακώς είτε ως μια ρομαντική απόδραση με το ταίρι σου. 

Πιο συγκεκριμένα, εμείς σου προτείνουμε εξόρμηση και διαμονή σε 4 ξενοδοχεία σε Πάφο και Λεμεσό, που μπορεί να αποτελούν κατ’ εξοχήν καλοκαιρινούς προορισμούς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι δύο πανέμορφες αυτές πόλεις της Κύπρου είναι αποκλειστικά και μόνο για το καλοκαίρι. Όποιος αποφασίσει να τις επισκεφθεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να απολαύσει την πιο αυθεντική και αληθινή τους εκδοχή, να περπατήσουν στα σοκάκια τους, να απολαύσουν καφέ σε κάθε κρυμμένη γωνιά τους και να τις εξερευνήσουν απ' άκρη σ' άκρη.

Εμείς λοιπόν ψάξαμε, βρήκαμε και σου προτείνουμε 3 + 1 ξενοδοχεία για να ζήσεις τις πιο ξεχωριστές και ευχάριστες χειμερινές διακοπές… 


Elysium Hotel
Όταν σκεφτόμαστε άνεση και αρχοντικό στυλ στην Πάφο, το μυαλό μας πηγαίνει αυτομάτως στο Elysium Hotel! Αυτό το εντυπωσιακότατο θέρετρο, πραγματικό στολίδι του παραθαλάσσιου μετώπου της πόλης της Πάφου ενδείκνυται για μια ρομαντική απόδραση, ανεξαρτήτως εποχής… Το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο, μέλος της Stademos Hotels, προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις που χρειάζεται κανείς για να απολαύσει μια ολιγοήμερη απόδραση από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Παγκόσμιας κλάσης spa, πολλών και διαφόρων ειδών εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες και 5 εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, bars και καφέ είναι μερικά από αυτά που θα απολαύσει ο επισκέπτης του “Elysium Hotel”. Γιατί η απόλυτη φιλοξενία εκεί δεν είναι μια κλισέ φράση, είναι η πραγματικότητα! 
(26 844444) Βασίλισσας Βερενίκης 6 ,Πάφος. Για περισσότερες πληροφορίες - κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. 

Coral Beach Hotel 
Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, μόλις μια ανάσα μακριά από την ομώνυμη παραλία, το Coral Beach Hotel & Resort αποτελεί μια ιδανική επιλογή για ρομαντικές – χαλαρωτικές διακοπές, αλλά και διακοπές με την οικογένεια και τα παιδιά. Η απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, που είναι εμπνευσμένη από το πλούσιο φυσικό περιβάλλον της περιοχής, συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, ιδανικό για αναζωογονητικές διακοπές μακριά από τη βαβούρα και τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Στο ξενοδοχείο θα βρεις πληθώρα διαθέσιμων επιλογών για διασκέδαση και αναψυχή, όπως εγκαταστάσεις spa, γήπεδο γκολφ και εκλεκτά εστιατόρια, bars και καφέ που υπόσχονται να απογειώσουν τις διακοπές σου. 
(26881000) Κόλπου των Κοραλλίων 70, Πέγεια. Για περισσότερες πληροφορίες - κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Paphos Gardens Holiday Resort
Αποτελεί το «κρυμμένο διαμάντι» της Πάφου, είναι κυριολεκτικά χωμένο μέσα στην πλούσια βλάστηση της περιοχής. Βρίσκεται σε μια πολύ προνομιακή περιοχή, σε πολύ κοντινή απόσταση από το περίφημο λιμανάκι της Πάφου και τα λοιπά αξιοθέατα της πόλης. Η ήσυχη και χαλαρωτική του ατμόσφαιρα το καθιστά μια πολύ αξιόλογη επιλογή, τόσο για οικογενειακές διακοπές όσο και για μια σύντομη ρομαντική απόδραση. Οι εγκαταστάσεις spa, αποτελούν έναν πολύ όμορφο τρόπο για χαλάρωση και αναζωογόνηση, ενώ το “Taverna Restaurant” θα σου προσφέρει πραγματικά καλό φαγητό για κάθε στιγμή της ημέρας. Επισκέψου και εσύ τον… μαγικό κήπο της Πάφου και αφέσου στη μαγεία του…
(26 882000) Κλειούς, Πάφος. Για περισσότερες πληροφορίες - κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Mediterranean Beach Hotel
Η εξερεύνηση της κοσμοπολίτικης Λεμεσού, ξεκινά από εδώ! Το Mediterranean Beach Hotel βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία στην ανατολική πλευρά της πόλης, ακριβώς μπροστά από τα καταγάλανα νερά της περιοχής. Η πολυτέλειά του και η υψηλή αισθητική του αφήνουν τον κάθε επισκέπτη απόλυτα ικανοποιημένο, ενώ οι πολλές δραστηριότητες που προσφέρονται το καθιστούν ιδανικό προορισμό για κάθε εποχή του χρόνου. Το 4 αστέρων ξενοδοχείο προσφέρει διάφορους τύπους δωματίων που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη και επιθυμία των επισκεπτών του. Από τα Deluxe και Superior δωμάτια, μέχρι τα Luxury Studios και τις Suites, όλα είναι καλαίσθητα διακοσμημένα και πλήρως εξοπλισμένα για να σας προσφέρουν τη μέγιστη άνεση κατά τη διαμονή σας. Από το σημείο του ξενοδοχείου θα θαυμάσεις εκπληκτική θέα που κόβει την ανάσα, ενώ στα εστιατόριά του θα γευτείς εκλεκτές κοσμοπολίτικες γεύσεις από κάθε γωνιά του πλανήτη. Πάρε την οικογένειά σου, την παρέα σου ή το άλλο σου μισό και απολαύστε τη μοναδική φιλοξενία του “Mediterranean Beach Hotel”. 
(25559999) Λεωφόρος Αμαθούς 71, Λεμεσός. Για περισσότερες πληροφορίες - κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

**Αν μάλιστα είσαι κάτοχος καρτών της Ελληνικής Τράπεζας μπορείς να απολαμβάνεις διαμονή στα πιο πάνω ξενοδοχεία (αλλά και πολλά άλλα) και ταυτόχρονα να επωφελείσαι με πολλά προνόμια! 
Τι εννοούμε ακριβώς; 

Με το Μπλε, το νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών, οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής Τράπεζας απολαμβάνουν επιστροφή χρημάτων απλά χρησιμοποιώντας τις κάρτες τους στους συμμετέχοντες εμπόρους. Μοναδική προϋπόθεση είναι να κατεβάσουν την εφαρμογή Mple Rewards και να κάνουν εγγραφή.

Ανακάλυψε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Μπλε, στο www.hellenicbank.com/mple

Extra Tip: Αν δεν έχεις κατεβάσει ακόμη την εφαρμογή Mple Rewards, κατέβασέ την σήμερα από το Google Play ή App Store, κάνε εγγραφή και ξεκίνα να απολαμβάνεις επιστροφή χρημάτων! 

Τώρα, τι λες; Είσαι έτοιμος να κάνεις την κράτησή σου;

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close