Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Μαγευτική απόδραση σε ένα υπέροχο, φιλόξενο σπίτι στο χωριό

Οργάνωσε σήμερα κιόλας μια απόδραση στην Κυπερούντα για το σαββατοκύριακο

Δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2021

Η Κυπερούντα αποτελεί έναν πολύ δελεαστικό προορισμό για μια σύντομη απόδραση από την πόλη, ανεξαρτήτως εποχής. Το φθινόπωρο όμως ίσως να αποτελεί την ιδανική περίοδο για να επισκεφθείς το μεγαλύτερο ορεινό χωριό της Κύπρου, καθώς οι θερμοκρασίες είναι οι ιδανικές για βόλτα στη φύση, χαλάρωση και ηρεμία! 

Eξ ου λοιπόν κι εμείς σου προτείνουμε εκδρομή και διαμονή στην Κυπερούντα, σε ένα μέρος που ξεχωρίζει τόσο για την αισθητική του όσο και για τις παροχές του! 

Η “Milea Mansion” λοιπόν είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι! Ένα υπέροχο πετρόκτιστο, γουστόζικο σπιτάκι όπου η μοντέρνα αισθητική συναντά την παραδοσιακή αρχοντιά και συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα! 

Στη “Milea Mansion” λοιπόν θα βρεις όλες τις απαραίτητες ανέσεις.. Το σύγχρονο design σε συνδυασμό με τη ρετρό αύρα και φινέτσα και όλα αυτά μες στη μέση ενός μαγευτικού φυσικού τοπίου το οποίο εσύ θα χαζεύεις μέσα από τη ζεστασιά που θα σου προσφέρει το τζάκι που δεσπόζει στο σαλόνι της “Milea Mansion”, υπόσχονται να απογειώσουν την όλη εμπειρία! 

Αν θέλεις να ζήσεις και εσύ την απόλυτη φιλοξενία της “Milea Mansion” και της Κυπερούντας γενικότερα, δεν έχεις παρά να κάνεις άμεσα την κράτησή σου και… έφυγες για το χωριό! 

(99135444) Λουκά Παπαχριστοδούλου 101, Κυπερούντα, επ. Λεμεσού.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close