28 October-3 November 2021
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Γνωρίστε τον Shang-Chi, έναναπό τους μεγαλύτερους πολεμιστές στο Σύμπαν της Marvel

Δημοσιεύτηκε στις 08 Σεπτεμβρίου 2021

Ο  "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" είναι μια νέα ταινία υπερηρώων, βασισμένη στον ομώνυμο υπερήρωα της Marvel, Shang-Chi.

Είναι η εικοστή πέμπτη ταινία του Marvel Cinematic Universe και η δεύτερη ταινία της Τέταρτης Φάσης.

Ο Shang-Chi μπορεί να είναι ο γιος ενός από τους χειρότερους κακούς του Marvel Universe, αλλά ο ίδιος είναι από τους μεγαλύτερους ήρωές του. Ο Shang-Chi έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να τελειοποιήσει τις ικανότητές του στις πολεμικές τέχνες. Αντί να χρησιμοποιεί αυτά τα ταλέντα για φήμη και δόξα, ταξιδεύει και διορθώνει τα κακά του κόσμου. Μερικές φορές δουλεύει μόνος του και άλλες φορές μάχεται μαζί με ήρωες όπως ο Spider-Man, ο Daredevil και οι Avengers. Αλλά όπου κι αν πάει, ο Shang-Chi φέρνει ελπίδα στις καρδιές των αθώων και φόβο σε όποιον τολμήσει να τον προκαλέσει σε μάχη.

Η ιστορία του "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" επικεντρώνεται στον Shang-Chi, των "Μάστερ του Κουνγκ-Φου", τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Simu Liu. Ο Shang-Chi είναι ο καλύτερος μαχητής στο σύμπαν της Marvel, ο οποίος επιστρέφει σε έναν κόσμο διαφορετικό από ότι τον άφησε, γεμάτο θάνατο και καταστροφή. Τα μυστικά του παρελθόντος του θα αποκαλυφθούν και θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα.

Ο Simu Liu υποδύεται τον κεντρικό χαρακτήρα, ενώ η Awkwafina επίσης κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με τον Destin Daniel Cretton να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία. 

 

 

 

Καθ 19.35

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close