Μη χάσετε , Μουσική

Όλες οι συναυλίες του Σεπτέμβρη, που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο Σεπτέμβριος είναι γεμάτος μουσικές για όλα τα γούστα.

Δημοσιεύτηκε στις 30 Αυγούστου 2021

Το φθινόπωρο πλησιάζει (τουλάχιστον ημερολογιακά) και είναι γεμάτο μουσικές παραστάσεις και συναυλίες, σε διάφορα θέατρα και συναυλιακούς χώρους, από Ελλαδίτης αλλά και Κύπριους καλλιτέχνες. 

Εξ ου κι εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο σημαντικές συναυλίες που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το Σεπτέμβρη και με αυτές σου ευχόμαστε καλό μουσικό φθινόπωρο!

Άννα Βίσση
Η μοναδική ερμηνεύτρια ενώνεται ξανά με τη «χρυσή» 12μελή μπάντα της και παρουσιάζει στο κυπριακό κοινό ένα τρίωρο -ανατρεπτικό- μουσικό ταξίδι. Θρυλικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμοί από την πλούσια προσωπική της διαδρομή, αλλά και αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από την ελληνική και διεθνή σκηνή, εναλλάσσονται μαγικά, σε μια καλοκαιρινή γιορτή της μουσικής! Μια ανανεωμένη παράσταση γεμάτη ενέργεια, πάθος, συγκίνηση (και ...χιούμορ) που, σε συνδυασμό με το φλογερό αίσθημα της Άννας Βίσση, την εκρηκτική της χημεία με τους μουσικούς, αλλά και με έναν καλεσμένο - έκπληξη, υπόσχεται να μείνει αξέχαστη σε όσους μοιραστούν τα δύο αυτά μοναδικά live με την αγαπημένη τραγουδίστρια. Μαζί της στα τραγούδια ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.
>> 1 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα.
>> 3 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός.

Κωστής Μαραβέγιας
O Κωστής Μαραβέγιας αποχαιρετά αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει τόσο καλά. Με χαρά, ελπίδα, χιούμορ, εξαιρετικά θετική διάθεση, με μελωδία και ρυθμό. Ορμώμενος από το στούντιο και το νέο του τραγούδι «ΡΙΤΑ», με όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του αλλά και δικά του αγαπημένα που διασκευάζει και τραγουδά, μας καλεί Τετάρτη 01 Σεπτεμβρίου στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στη Λεμεσού και Πεμπτη 02 Σεπτεμβρίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς Λευκωσίας να γίνουμε σώμα μιας συναυλίας-γιορτής από τα παλιά, γεμάτης με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας. Ελάτε να σμίξουμε, να γίνουμε όλοι ξανά μια μεγάλη παρέα, να νιώσουμε, να θυμηθούμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και πάνω από όλα να φύγουμε στο τέλος της βραδιάς πιο χαρούμενοι και πιο ανάλαφροι! Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα),Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο). Υπεύθυνοι ήχου: Σωτήρης Παπάκος, Ανδρέας Κουταλάς. Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας.
>> Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου,Λεμεσός.
>> Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία.

Διάβασε ακόμαΌλα όσα θα δούμε τον Σεπτέμβριο στο Θέατρο Ριάλτο

Νίκος Απέργης
Ο Όμιλος Breeze, παρουσιάζει ξανά τον Νίκο Απέργη Live στο Summer Breeze.. Εξάλλου, ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι πλέον οικογένεια με όλους εμάς εδώ στο νησί! Ραντεβού ξανά την Πέμπτη 02 Σεπτεμβρίου για άλλη μια live εμφάνιση, γεμάτη με αγαπημένα τραγούδια! "Μία Κυριακή", "Δύσκολη Κατάσταση", "Εγώ ο δυνατός",  "Σπάσε τα φρένα" και άλλα πολλά.
>> Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, Summer Breeze, Λεμεσός. Πληροφορίες και Κρατήσεις 7000 5868 και στο www.breezesummer.com. 

Παντελής Θαλασσινός
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Οδούς μαζί με το Κέντρο Νεότητας Οδούς, διοργανώνουν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 στις 8:00 μμ, στο χώρο της «Βασιλικής Γης», μια ιδιαίτερη φιλανθρωπική συναυλία στο χωριό Οδού. Ένα χωριό που έχει πληγεί πρόσφατα από τις πυρκαγιές. Κάπου ανάμεσα στα καμένα βουνά και τα δέντρα, κάπου ανάμεσα στην αγάπη και την αλληλοβοήθεια, θα ενώσουμε τις φωνές και τις καρδιές μας με στόχο και σκοπό την ενίσχυση των πυρόπληκτων κατοίκων της κοινότητάς μας και την ενθάρρυνση και αναπτέρωση τού ηθικού όλων των συγχωριανών μας!  Πρωταγωνιστές της συναυλίας θα είναι ο Παντελής Θαλασσινός και ο Κούλης Θεοδώρου, που θα μας ταξιδέψουν σε πανέμορφες μουσικές διαδρομές! Μαζί μας  θα είναι και οι χαρισματικές Φρειδερίκη Τομπάζου και Μαρίνα Βερζανλή. Στην απαγγελία θα είναι ο Πόλυς Κυριάκου και η Ελένη Σωφρονίου. Λόγω του ότι θα υπάρχουν τραπέζια με καρέκλες για ποτό και τσιμπήματα, τηρουμένου του υγειονομικού πρωτοκόλλου, η προσέλευση θα γίνεται ΜΟΝΟ με κρατήσεις στο τηλ. 99724432 - Ανδρέας (περιορισμένος αριθμός θέσεων). Υποχρεωτική η προσκόμιση safe pass.
>> Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, Βασιλική Γη, χωριό Οδού, επ. Λάρνακας. 

Ρίτα Αντωνοπούλου
Η Ρίτα Αντωνοπούλου, είναι μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της... και αυτή τη φορά επιστρέφει στην Κύπρο για ένα live, με καλό σκοπό. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα μας καλεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου να την ακολουθήσουμε σε ένα ακόμα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι με όχημα το δημιουργικό της πάθος και μοναδική προϋπόθεση να αφεθούμε στη μαγεία που δημιουργεί επί σκηνής. Αυτή τη φορά την υποδεχόμαστε παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, στο Αμφιθέατρο Heritage στη Λεμεσό, για μια μουσική βραδιά που προβλέπουμε να είναι μαγική! Η εκδήλωση είναι αφιερωμένγη στη μνήμη του Χρίστου Ζειπέκκη.
Συντελεστές: Κλασσική Κιθάρα - ενορχηστρώσεις: Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Μπάσο: Σταύρος Καβαλιεράτος, Ακουστική Κιθάρα: Μιχάλης Ατσάλης.
>> Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Heritage, Λεμεσός, 20.30. Εισιτήρια: Εισφορά Εισόδου €20 (Όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ). Για πληροφορίες: 25747750 ή στο Sold out tickets.

Διάβασε ακόμαΤο Διεθνές Φεστιβάλ Κύπρια 2021 ανακοίνωσε το πρόγραμμά του

Γιώτα Νέγκα
Μία από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, θα ταξιδέψει στην Κύπρο και θα μοιραστεί μαζί μας τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου! Η Γιώτα Νέγκα φέρνει την "Ευτυχία" στη Λευκωσία. Σε ένα πρόγραμμα το οποίο επιμελείται καλλιτεχνικά η Λίνα Νικολακοπούλου.
>> Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00. Είσοδος: €20. Προπώληση εισιτηρίων: TickethourCyprus & ACS Courier (77777040)


Μαρίζα Ρίζου
Mετά από ένα μουντό χειμώνα, τόσο διαφορετικό από όλους τους προηγούμενους, η καλύτερη πρόταση για μια ξεσηκωτική βραδιά, που θα μας κάνει να ξεχαστούμε, είναι η καλοκαιρινή συναυλία της Μαρίζας Ρίζου!  Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο όπως πάντα με μεράκι, με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια, πικάντικες διασκευές, πρόζα, ενέργεια, κέφι, διάδραση!  Θα ακούσετε κιθάρες, πιάνο, hammond, τζουράδες, νταούλια και διάφορα άλλα στο Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια, στο Έλα ψυχούλα μου, στο Καίγομαι και στο Ζητάτε να σας πω, αλλά βέβαια και στο Πετάω, στο Πάμε μια βόλτα, στο Είναι μικρή η ζωή,  όπως και στα πιο καινούρια Κάποιος να με σύρει και Πόσο Βλάκας. 
>> Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, Αμφιθέατρο Πισσουρίου, επ. Λεμεσού.
>> Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου: Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία. Ώρα έναρξης: 21:00. Τιμή: 20 ευρώ. Πληροφορίες: 99059257 (RED.). Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα acs courier σε όλες τις πόλεις (77777040).

Γιάννης Πλούταρχος
Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα κλείνει φέτος με επιτυχία, 25 χρόνια ζωής και προσφοράς, και διοργανώνει το επετειακό Φιλανθρωπικό Δείπνο «Dinner For Life – 25 Years Anniversary». Ως ένας άξιος πρεσβευτής της χώρας μας έχει κτίσει  μια  ανθρωπιστική  γέφυρα    και  έδωσε  μέχρι  σήμερα  το «δώρο  ζωής» σε  650   ασθενείς   με λευχαιμία και  άλλες  αιματολογικές κακοήθειες, σε 33 χώρες, σε 5  Ηπείρους  ασχέτως θρησκείας, χρώματος, κοινωνικής τάξης. Η  όλη πορεία του  στηρίχθηκε  στον εθελοντισμό  και τους  διαχρονικούς χορηγούς και συμμάχους του. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, στις 20:00, στην οικία της κ. Φωτεινής Παπαδοπούλου στη Στράκκα. Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Τη βραδιά θα στηρίξει μουσικά ο γνωστός ‘Ελληνας καλλιτέχνης, Γιάννης Πλούταρχος. Όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης, θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του εξειδικευμένου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου, του Ιδρύματος.
>> Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, οικία της κ. Φωτεινής Παπαδοπούλου, Στράκκα, Λευκωσία. Τιμή Εισιτηρίου: €60 μόνο από το https://events.karaiskakio.org.cy. 


Στέλιος Ρόκκος & Μελίνα Ασλανίδου
Με την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου» δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν ζήσει και «χτίσει» τη ζωή τους με το συγκεκριμένο motto, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για μία μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο μας, που διψά για live εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά. Ο Στέλιος Ρόκκος κι η Μελίνα Ασλανίδου στις προσωπικές τους διαδρομές έχουν αποδείξει περίτρανα ότι «Ζουν τη ζωή τους» όπως εκείνοι την ορίζουν κάθε στιγμή. Είναι, από τη φύση τους, πρωταγωνιστές. Ανεξάρτητοι και δημιουργικοί που λειτουργούν από ψυχής. Αυτό το καλοκαίρι, που όλοι θέλουμε να ζήσουμε ξανά στην κανονικότητά μας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν live εμφανίσεις σε όλη τη χώρα. Τραγούδια αγαπημένα, διαχρονικά, μεγάλες επιτυχίες τους δένουν, με τέτοιο τρόπο, για να βάλουν στο «μουσικό τους διάλογο» τη φωνή του κόσμου που θα βρεθεί κοντά τους στις συναυλίες. Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες λοιπόν θα βρίσκονται στο νησί μας την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου σε Λεμεσό και Λάρνακα, αντίστοιχα.
>> Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού - Μάριος Τόκας
>> Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο δημοτικό αμφιθέατρο Λάρνακας.
Προπώληση εισιτηρίων: tickethour.com

Ελευθερία Αρβανιτάκη
Τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και η περιορισμένη χωρητικότητα των θεάτρων στην Κύπρο μας οδήγησαν στην μεταφορά της ημερομηνίας της συναυλίας της Λευκωσίας. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, στις 16 του μήνα στο Σκαλί Αγλαντζιάς. Η αγαπημένη Ελευθερία θα φέρει μαζί της όλα τα μεγάλα τραγούδια της με τα οποία έχουμε συνδυάσει τα συναυλιακά μας καλοκαίρια, αλλά και τις προσωπικές μας στιγμές, καθώς και κάποια από τα καινούρια της τραγούδια. Όσοι έχετε εισιτήρια μπορείτε να τα μεταφέρετε στη νέα ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες στην Tickethour. (77777040).
>> Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία. 

Ελένη Τσαλιγοπούλου & Bogaz Musique
Για μία ακόμη φορά η Ελένη Τσαλιγοπούλου σε μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και καινούργια τραγούδια, όλα θα είναι εκεί και θα αποδίδονται με την καθηλωτική ερμηνεία και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης, που κάθε συναυλία της γίνεται μία λυτρωτική μουσική εμπειρία. Και βέβαια εκεί θα είναι και οι Bogaz Musique, σταθεροί συνεργάτες της τα τελευταία χρόνια και καταλύτες στον ήχο που έχει διαμορφώσει, οι οποίοι μαζί με την Ελένη αποτελούν μία δημιουργική μουσική ομάδα που εξελίσσεται, πειραματίζεται, «πειράζει», ενώνει το καινούριο με το παλιό και διαμορφώνει ένα σύγχρονο, ελκυστικό ηχητικό τοπίο. Μαζί τους και ο ξεχωριστός νέος τραγουδοποιός Γιάννης Παπαγεωργίου.
>> Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, Σχολή Τυφλών, Λευκωσία.
>> Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού - Μάριος Τόκας, 20.00. Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα acs courier σε όλες τις πόλεις (77777040).

Κωνσταντίνος Αργυρός
To Theama Venue υποδέχεται τον πιο αγαπημένο Έλληνα καλλιτέχνη! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός live για μία βραδιά γεμάτη επιτυχίες!  Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 23:00 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, ΝΩΡΙΣ στις 21:00, ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Theama Venue! *Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.
>> Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, Theama Venue, Λεμεσός. Πληρ.: 7000 5868 & 99852220.

Μαρινέλλα & Μάριος Φραγκούλης
Αυτό είναι το καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς! Δύο κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας υπόσχονται ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι. H Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης θα εμφανιστούν για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής. Ήταν κάτι που συζητούσαν και οραματίζονταν εδώ και πολλά χρόνια και επιτέλους θα γίνεται πράξη. Θα απολαύσουμε λοιπόν κλασικά τραγούδια που αγάπησε όλη η Ελλάδα και μουσικές που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο. Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης δίνουν την χαρά και την δύναμη στο κοινό τους, με το μοναδικό τους ρεπερτόριο και την ασύγκριτη σκηνική τους ενέργεια.
>> Τρίτη 21 & Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, Σχολή Τυφλών, Λευκωσία.
>> Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα.
>> Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός. 
Ώρα έναρξης: 21.00.

Σταμάτης Κραουνάκης
Το ανήσυχο πνεύμα και υπερταλαντούχος καλλιτέχνης Σταμάτης Κραουνάκης δεν θα άφηνε το νησί μας εκτός της φετινής του καλοκαιρινής περιοδείας! Έξοδος ΄21 με καινούργια τραγούδια απ’ το έργο «Γιορτή Στα Σπίτια», που χαρακτηρίστηκε ιστορικό «Παιδί» της καραντίνας. Επιστρέφει, με μεγάλες επιτυχίες απ’ την κοινή μας πορεία με την κοινωνία μέσα στα χρόνια αλλά και με τραγούδια που αγαπάμε. Ελαφρά λαϊκά μιούζικαλ με μίξεις τρελές, με κέφι αληθινό όπως πάντα και με αυξημένη μπάντα. "Με φίλους αγαπημένους, μ’ εμένα στη μέση στο πιάνο, με τις τέσσερις υπέροχες φωνές μας και με την μπάντα επίσης να λαλάει έξοχα. Σχεδιάσαμε μια έξοδο και το καλοκαίρι αυτό κι επιτέλους μετά από πολλές αναβολές, εμβολιασμένοι όλοι, κατεβαίνουμε στην Κύπρο μας με λαχτάρα να ξαναδούμε τους απίθανους φίλους μας". Σταμάτης Κραουνάκης: πιάνο και φωνή, Χρήστος Γεροντίδης, Σάκης Καραθανάσης, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης το πετυχημένο Τιμ αλέρτ και μια τεραστία ορχήστρα! Θα καεί το πελεκούδι - Θα λιώσουνε καρδιές!
>> Λάρνακα, Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο
>> Πάφος, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Κάστρου 
>> Λεμεσός, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Μάριος Τόκας 
>> Λευκωσία, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών 
Ώρα Έναρξης: 21.00. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00. Προπώληση εισιτηρίων: Tickethour.com.cy & σε όλα τα καταστήματα ACS Courier.


 

33ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ
Το 33ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ δηλώνει και φέτος παρών! Μόνο που αυτή τη χρονιά δεν θα διεξαχθεί τον Ιούλιο, αλλά λίγο αργότερα, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 22-24 Σεπτέμβριου. Για άλλη μια χρονιά η Πύλη Αμμοχώστου στη Λευκωσία θα γεμίσει και φέτος κόσμο... προκειμένου να απολαύσει ζωντανά αγαπημένους καλλιτέχνες! Στις 22 Σεπτέμβριου στην σκηνή θα βρίσκεται η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου. Στις 23 Σεπτεμβρίου τα μουσικά ηνία αναλαμβάνει ο Μίλτος Πασχαλίδης. Στις 24 Σεπτέμβριου η αυλαία θα πέσει με τον Βασίλης Παπακωνσταντίνου, που ταυτίστηκε με το Φεστιβάλ μας όσο κανείς, και θα μας "ροκάρει" μέχρι τελικής πτώσης.
>> Τετάρτη 22- Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, Πύλη Αμμοχώστου, Λευκωσία. Πληρ. 22766459. 

Γιώργος Χατζηνάσιος & Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
Ένα όμορφο βράδυ διοργανώνει ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, στη Μικρή Σαλαμίνα του Φίλιππου Γιαπάνη στη Λεμεσό. Σκοπός είναι να τιμήσουμε τα 10 χρόνια προσφοράς του "Ευαγόρειου" Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό. Η βραδιά θα είναι γεμάτη με όμορφες μελωδίες από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο.
>> Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, Πάρκο Γλυπτικής «Μικρή Σαλαμίνα» του Φίλιππου Γιαπάνη στη Φασούλα, 20:00, Λεμεσός. Στο τέλος θα ακολουθήσει δεξίωση. Για περισσότερες πληροφορίες και πώληση εισιτηρίων καλέστε στο 25372990.

Παύλος Παυλίδης
Ο Παύλος Παυλίδης έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση στην Κύπρο μας και σκοπεύει να «ροκάρει» μέχρι τελικής πτώσης, να μας «ταρακουνήσει» και να μας «ξεσηκώσει» με τις μεγάλες επιτυχίες του.  Ο γνωστός Έλληνας μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός, συστήθηκε στο κοινό ως κιθαρίστας της ροκ μπάντας “Μωρά στη Φωτιά”, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες της διάσημης ροκ μπάντας “Ξύλινα Σπαθιά” της οποίας ήταν frontman και στιχουργός. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου η καρδιά της ροκ θα χτυπάει δυνατά στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, να είστε όλοι εκεί! 
>> Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, Λευκωσία.

Νατάσα Θεοδωρίδου
Η ερωτική Νατάσα Θεοδωρίδου, η καταξιωμένη και διαχρονική τραγουδίστρια ανακοίνωσε ακόμα δυο μοναδικές live εμφανίσεις στο νησί μας!  Η τραγουδίστρια με τις αμέτρητες επιτυχίες, με τη σεμνότητα και τη μοναδικότητα της φωνής της θα μαγέψει τους πολλούς Κυπρίους θαυμαστές της, αφού η περιοδεία της δεν έχει σταματημό!  Κάτω από τον φθινοπωρινό ουρανό η Νατάσα θα κάνει ένα ταξίδι με χαρτοπόλεμο, θα πει στο φεγγάρι να ψάξει να τον βρει, θα μας βάλει δύσκολα, και αφού πει για τις δύσκολες στιγμές, θα τραβήξει μια κόκκινη γραμμή για την αχάριστη καρδιά, και επειδή μας ξέρει, θα τα αφήσει  όλα έστω και αν είναι ανήσυχος ο καιρός. Θα μας πει για πάντα, γιατί δεν θέλει τέτοιους φίλους και στο τέλος… παραδόθηκα σε σένα.
>> Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός.
>>Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο, Λάρνακα. 

Φωτεινή Δάρρα
Ένα όνειρο με «Μελωδίες φθινοπωρινής νύχτας» θα ζήσουν όλοι όσοι παρευρεθούν για να απολαύσουν τη μαγευτική φωνή της Φωτεινής Δάρρα σε μία σύμπραξη με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου. Η συναυλία θα περιλαμβάνει τα ωραιότερα τραγούδια από το ελληνικό και διεθνές ρεπετρόριο. Την εκδήλωση διοργανώνει το TELETHON σε συνεργασία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου και τα καθαρά έσοδα θα στηρίξουν τον φιλανθρωπικό θεσμό. 
>> Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία.

Γιάννης Χαρούλης
O Γιάννης Χαρούλης και η μουσική του παρέα μας προσκαλούν να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και κυρίως να ξανασμίξουμε, υπό τον ήχο αγαπημένων μας τραγουδιών. Μπορεί τα φιλιά, οι αγκαλιές και ο χορός να απουσιάζουν, η ανάγκη μας όμως να ιδωθούμε ξανά, μοιάζει μεγαλύτερη από ποτέ. Το ραντεβού μας ανανεώνεται σε ανοιχτούς χώρους και κάτω από έναστρους ουρανούς, ώστε να θυμηθούμε όλοι τη σημασία του να «είμαστε μαζί» και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη «μουσική αγκαλιά». Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται για αυτή την μουσική αγκαλιά στις 30 Σεπτέμβριου, στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου!
>> Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, 20.00 (έναρξη: 21.00).

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close