12-13 April 2024
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

O βραβευμένος, ανερχόμενος Κύπριος μάγος, Mental Val, παρουσιάζει στη Λευκωσία το πρώτο show του

Μια νύχτα γεμάτη Μαγεία και Ψευδαισθήσεις που ξεπερνούν την ανθρώπινη φαντασία!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2024

Προετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μαγεία, καθώς o Mental Val παίρνει το κέντρο της σκηνής στο «Can You Imagine?», ξετυλίγοντας ένα μαγευτικό μείγμα ψευδαισθήσεων που συγκλονίζει το μυαλό και αποκαλύπτει την απεριόριστη δύναμη της ανθρώπινης φαντασίας. Αυτό το μαγευτικό ταξίδι στους τομείς της φαντασίας, της κωμωδίας και του μενταλισμού υπόσχεται να κλέψει τις εντυπώσεις!

O βραβευμένος, ανερχόμενος Κύπριος μάγος, Mental Val, επαναπροσδιορίζει την πραγματικότητα, συνδυάζοντας γέλιο, μυστήριο, αινίγμα, μαγεία και ενθουσιασμό, δημιουργώντας ένα φαινόμενο που θα καθηλώσει το μυαλό σας!. Αυτή δεν είναι σίγουρα μια παράσταση που θέλετε να χάσετε!

  • Ημερομηνία: 12/04/2024 - 13/04/2024
  • Ώρα: 20:30
  • Οι πόρτες ανοίγουν 30 λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης.
  • Τοποθεσία: Θέατρο Μασκαρίνι, Αθαλάσσης 4, Λατσιά, Λευκωσία
  • Διάρκεια: 60’
  • Εισιτήρια: 15€ (Διαθέσιμα προς αγορά στο Sold Out Ticket Box)

Γνωστός για την ασυναγώνιστη επιδεξιότητά του στις ψευδαισθήσεις, τα παιχνίδια του μυαλού και την εξαιρετική του ικανότητα να αιχμαλωτίζει καρδιές και μυαλά, ο Mental Val παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό θέαμα που θα σας κάνει να αμφισβητήσετε την πραγματικότητα. Βασιζόμενος στη δύναμη της ανθρώπινης φαντασίας που προκαλεί δέος, υφαίνει μια μαγευτική παράσταση με κόλπα και ψευδαισθήσεις που αφήνουν το κοινό σε έκσταση, αμφισβητώντας τι είναι πραγματικό και τι φανταστικό.

«Αυτή η παράσταση δεν έχει να κάνει μόνο με τη μαγεία. Αποτελεί μια εορτή των ανεκμετάλλευτων δυνατοτήτων που κρύβονται μέσα στον κάθε έναν από εμάς", λέει ο Mental Val. "Είναι μια εξερεύνηση των αχαρτογράφητων εδαφών του νου, όπου ανακαλύπτουμε ότι τα όρια της πραγματικότητας είναι μόνο τόσο περιορισμένα όσο επιτρέπει η φαντασία μας."

* Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά και είναι κατάλληλη για άτομα ηλικίας 16 και άνω.

* Αυτή η παράσταση βασίζεται στη συμμετοχή του κοινού. Αν και δεν είναι υποχρεωτική, σας ενθαρρύνουμε να γίνετε μέλος της παράστασης. Αυτή η νύχτα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την συμμετοχή εθελοντών - Μην ανησυχείτε, υπόσχομαστε να μην αποκαλύψουμε ΟΛΑ τα μυστικά σας.

Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτού του μοναδικού μαγικού σόου! Ο Mental Val σας προσκαλεί σε ένα απροσδόκητο ταξίδι όπου η πραγματικότητα παίρνει το πίσω κάθισμα, και η φαντασία κλέβει την παράσταση στο "Can You Imagine;" Προετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε, να αναστατωθείτε, και να εκπλαγείτε!

Περιορισμένες θέσεις διαθέσιμες. Εξασφαλίστε τη θέση σας. Εισιτήρια Soldout Tickets.

Event Facebook page: here

* Η παράσταση την Παρασκευή θα μαγνητοσκοπείται, συμπεριλαμβανομένων λήψεων και από το κοινό. Με την παρουσία σας, συναινείτε στην πιθανή καταγραφή σας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συμμετοχή σας στο να κάνουμε την εκδήλωσή μας αξέχαστη!

Πολιτική αλλαγής και ακύρωσης εισιτηρίων: Τα εισιτήρια δεν υπόκεινται σε επιστροφή. Ενδεχόμενες αλλαγές ημερομηνίας για άλλη παράσταση επιτρέπονται κατόπιν ειδικού ελέγχου και πρέπει να υποβάλλονται 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της παράστασής σας.

Mental Val
Website:
https://mental-val.com
Email: magic@mental-val.com
Facebook: https://www.facebook.com/mentalval
Instagram: https://www.instagram.com/mental_val/
Tik Tok: https://www.tiktok.com/@mental_val?_t=8lCLgumF864&_r=1

CAN YOU IMAGINE - 1920x1080.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close