Cinema: Τα Καλύτερα

When Evil Lurks

Η ταινία τρόμου της χρονιάς έρχεται από την Λατινική Αμερική

Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2024

Όταν τα αδέλφια Pedro και Jaime ανακαλύπτουν ότι μια δαιμονική οντότητα έχει στοιχειώσει ένα κοντινό αγροτόσπιτο δηλητηριάζοντας ταυτόχρονα τα ζώα της τριγύρω περιοχής, αποφασίζουν να προσπαθήσουν να την εκδιώξουν από τη γη τους.

Όμως, η προσπάθειά τους αυτή θα προκαλέσει μεγαλύτερο κακό και οι απερίσκεπτες ενέργειές τους πυροδοτούν άθελά τους μια επιδημία δαιμονισμών στην κοινότητα. Τώρα, πρέπει να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από το κακό, όσο αυτό διαφθείρει όποιον βρεθεί σε επαφή μαζί του.

Για να τα καταφέρουν, θα ζητήσουν τη βοήθεια ενός βετεράνου εξορκιστή, ο οποίος είναι και ο μόνος που φαίνεται να ξέρει πώς μπορούν να σταματήσουν αυτή την υπερφυσική επιδημία. Όμως, θα καταλάβουν ότι κανείς δεν είναι ασφαλής - και κανείς δεν είναι αθώος…

Ο Demián Rugna σκηνοθετεί την ταινία τρόμου της χρονιάς, με πρωταγωνιστές τους Ezequiel Rodríguez και Demián Salomón. Το "When Evil Lurks" είναι μια συμπαραγωγή Αργεντινής και Ηνωμένων Πολιτειών, στην οποία το κοινό εισάγεται σ’ ένα κόσμο όπου το απόλυτο κακό δεν έχει όρια.

Το φιλμ έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και τράβηξε αμέσως την προσοχή του κοινού και των κριτικών με την ευφάνταστη αφήγησή του.

Πρεμιέρα: 22 Φεβρουαρίου. Διάρκεια: 99΄.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close