Κάνουμε πικνίκ στα ωραιότερα σημεία του νησιού μας!

Εάν αγαπάς τη φύση και θες να ξυπνήσεις τις παλιές οικογενειακές σου αναμνήσεις, αυτή είναι η ευκαιρία. Τώρα, μπορείς να απολαύσεις το πικνίκ σου, σε ένα μέρος που αγαπάς.

Ωστόσο, πρέπει να ξέρεις ότι το επιτυχημένο πικνίκ βασίζεται στα εξής τρία πράγματα: στην καλή διάθεση, τηνκαλή οργάνωση και το σωστό timing, που λέμε. Πρακτικά το τελευταίο σημαίνει να μην υπάρξουν καθυστερήσεις σε οτισήποτε και χαθεί... η μαγεία!

Γι' αυτό... εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνεννοηθείτε με τους φίλους ή τον έτερόν σας ήμισυ, ως προς το μέρος και την ημέρα και αφήστε το Picnic Cy να αναλάβει όλα τα υπόλοιπα.

Ο λόγος για το νέο concept που σου παρέχει υπηρεσίες για πικινίκ! Μην σου πω ότι τα ναλαμβάνει όλα: από το πού, το πότε και το πώς (με όλα τα απαραίτητα: τραπεζομάντιλο και πετσέτες, μενού και ποτά).

Οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν το στήσιμο του πικνίκ σε όποια τοποθεσία επιθυμείς, μετά από κοινή συνεννόηση. Το styling του χώρου διαμορφώνεται ανάλογα με την περίπτωση του event, ενώ θα αναλάβουν και την παροχή κρύων τροφίμων και ποτών.

Για να δημιουργήσεις αυτό το φαντασμαγορικό πικνίκ, άλλα και για να μαθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα ή με τις τιμές μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη σελίδα του Picnic Cy.

Το μόνο που χρειάζονται είναι των αριθμό ατόμων για το πικνίκ, τις επιλογές τροφίμων που θα θέλατε, την ημερομηνία και την τοποθεσία.

Εάν δεν έχετε κάποια συγκεκριμένη τοποθεσία μην σας ανησυχεί καθόλου, θα σας προτείνουν οι ίδιοι.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31