Cine News , Κινηματογράφος

Το Netflix θα εντοπίζει ποιοι χρήστες μοιράζονται τον κωδικό τους με άλλους

Βάζει "φρένο" σε όσους μοιράζονται τον λογαριασμό τους

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου 2021

Η αγαπημένη μας συνήθεια που "ήρθε και έδεσε" τον καιρό της καραντίνας, ετοιμάζει αλλαγές που σίγουρα θα μας επηρεάσουν. Πιο συγκεκριμένα το Netflix ετοιμάζεται να περιορίσει την κοινή χρήση ενός λογαριασμού από πολλούς χρήστες, καθώς καταγράφει μεγάλη απώλεια εσόδων από αυτή την πρακτική.

Αντίστοιχα φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί και σε άλλες υπηρεσίες streaming, που επίσης θέλουν να αποτρέψουν τους συνδρομητές τους από να μοιράζονται τους κωδικούς τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα techblog.gr, φήμες θέλουν το Netflix να επεξεργάζεται ήδη τρόπους με τους οποίους θα μπορεί να εντοπίζει ποιοι είναι οι χρήστες εκείνοι που μοιράζονται τον κωδικό τους με άλλους. Μια από τις σκέψεις των ειδικών είναι να περιορίσει το φαινόμενο με τη χρήση ειδικών εργαλείων. Επίσης, παραμένει άγνωστο πότε θα ξεκινήσει να το κάνει για ολόκληρη τη συνδρομητική του βάση.

Όλο αυτό συμβαίνει γιατί τα δίκτυα streaming διερευνούν τα οικονομικά τους για μελλοντικές παραγωγές νέων σειρών και ταινιών και είναι αναγκαίο αγαθό να πολλαπλασιαστούν τα έσοδα τους.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close