Θέατρο , Επόμενες Παραστάσεις

Οι χριστουγεννιάτικες παραστάσεις που δεν θα χάσουμε

Οι μικροί μας φίλοι θα ενθουσιαστούν!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2023

Τη περίοδο των γιορτών απολαμβάνουμε να παρακολουθούμε θεατρικές παραστάσεις. Ένας θεατρικός χειμώνας με έργα που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι (και όχι μόνο).

Δες πιο κάτω και σημείωσε έργο και ημερομηνία!

376763154_10230697965370375_83660.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


«Η Μάσα και ο Αρκούδος»
Μια μεγαλειώδης παράσταση με αγαπημένους χαρακτήρες, μαριονέτες, φωτεινά σκηνικά, τσίρκο, χορό και νούμερα τραγουδιών. Μια συναρπαστική διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια από τον γενικό παραγωγό της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων "Η Μάσα και ο Αρκούδος" - η εκπομπή με τη μεγαλύτερη ζήτηση για παιδιά προσχολικής ηλικίας στον κόσμο (Parrot Analytics, 2022), με πάνω από 100 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube, καθώς και ένα παγκόσμιο ρεκόρ Guiness ως το κινούμενο σχέδιο με τις περισσότερες προβολές στην πλατφόρμα στον κόσμο. Η παράσταση διοργανώνεται από επαγγελματίες σκηνοθέτες, χορογράφους και πραγματικούς μάγους-θαυματοποιούς, ενώ συνοδεύεται επίσης από τραγούδια του συγγραφέα και σκηνές που κόβουν την ανάσα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, το κοινό συμμετέχει πλήρως στη δράση - εμπλέκονται άμεσα στην πλοκή. Ένα ζωηρό και ενδιαφέρον σενάριο είναι σαν μια σειρά κινουμένων σχεδίων που ενσωματώνεται στη σκηνή. Εντυπωσιακές μαριονέτες και διακοσμήσεις φυσικού μεγέθους, πραγματικά υψηλής ποιότητας και ομορφιάς. Η μορφή της παράστασης είναι ένα μουσικό παραμύθι: οι επισκέπτες θα ακούσουν γνωστές μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια που εκτελούνται από τη Μάσα. ‎Πλοκή: Η Μάσα, η αρκούδα και οι φίλοι τους αρχίζουν να προετοιμάζονται για το νέο έτος. Ξαφνικά, εξαφανίζονται μυστηριωδώς λιχουδιές από το τραπέζι και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με παιχνίδια. Είναι σαφές ότι υπάρχει κακή μαγεία! Η Μάσα αναλαμβάνει να ξετυλίξει την αστυνομική ιστορία. Κοιτάζοντας μπροστά, ας πούμε ότι ακόμη και ο πιο τρομερός μάγος μπορεί να αποδειχθεί λευκός και χνουδωτός αν τον αντιμετωπίσετε με καλοσύνη και κατανόηση. ‎

>> Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, Μαρκίδειο Θέατρο, Πάφος, 18.30. Εισιτήρια: εδώ.
>> Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, 18.30. Εισιτήρια: εδώ.
>> Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 18.30. Εισιτήρια: εδώ.
>> Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, Παττίχειο Θέατρο Λεμεσός, 12.00. Εισιτήρια: εδώ.

santap970.jpg

SANTA Παραίτηση
Ποιος μπορεί να φανταστεί τα Χριστούγεννα χωρίς τον Άγιο Βασίλη; Τι θα συμβεί αν αποφασίσει κάποια στιγμή να παραιτηθεί και να αφήσει τα καθήκοντα του; Τότε, ποιος θα μοιράζει τα δώρα στη θέση σου; Μια διασκεδαστική διαδραστική θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου οι θεατές συμμετέχουν ενεργά και καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις που καθορίζουν την πορεία της παράστασης. Ένα πρωτότυπο κείμενο που μας διδάσκει να ονειρευόμαστε στο σκοτάδι, να ελπίζουμε για την αγάπη και να πιστεύουμε στο φως.
>> Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, Flea Theatre, Λευκωσία, 10.00. Εισιτήρια: SoldOutTickets.
>> Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, Flea Theatre, Λευκωσία, 12.00. Εισιτήρια: SoldOutTickets.
>> Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, Flea Theatre, Λευκωσία, 10.00. Εισιτήρια: SoldOutTickets.

cristmas-carol-scrooge-scaled.jpg


«Σκρουτζ – Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»
Χιούμορ, ψυχαγωγία, μυστήριο και το πνεύμα των Χριστουγέννων. Τι πιο κατάλληλο μπορεί να ανεβεί σε θεατρική σκηνή λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή; Η μαγεία των Χριστουγέννων αρχίζει στο θέατρο ένα! O Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι ένας σπαγκοραμμένος, φιλάργυρος και γκρινιάρης ηλικιωμένος που δεν αισθάνεται συμπόνια για κανέναν. Δεν τον νοιάζει τίποτε άλλο, παρά πως θα εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα. Κυρίως όμως απεχθάνεται τα Χριστούγεννα και όλους όσοι χαίρονται και γιορτάζουν την όμορφη και ζεστή αυτή γιορτή. Γεμάτος αδιαφορία για κάθε λογής χριστουγεννιάτικη μαγεία, συναισθήματα ή τρυφερότητα, ο Σκρουτζ, ο γεροτοκογλύφος, μετράει τα λεφτά του. Δεν συγκινείται από τα παιδιά που τραγουδούν τα κάλαντα, αδιαφορεί μπροστά στα στολισμένα δέντρα, το γιορτινό πνεύμα δεν τον αγγίζει καθόλου. Μια παραμονή Χριστουγέννων όμως στοιχειώνεται από τις επισκέψεις του νεκρού, παλιού του συνεταίρου Τζέικοπ Μάρλεϊ και των τριών πνευμάτων των Χριστουγέννων, του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος, που αναλαμβάνουν, με τον δικό τους τρόπο, να τον κάνουν να συνειδητοποιήσει ότι τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι τα πλούτη, αλλά η αγάπη, η συμπόνια και η ανθρώπινη παρουσία… Θα καταφέρουν τα πνεύματα άραγε να τον κάνουν να μετανοήσει για τα λάθη του; Παραστάσεις μέχρι 07/01/2024.
>> Κάθε Παρασκευή 20:30, Σάββατο και Κυριακή στις 19:00, Θέατρο Ένα, Λευκωσία. Εισιτήρια: TicketMaster.cy

800X538BOOKSHOP.jpg


Χριστούγεννα στο Βιβλιοπωλείο
Το Character Acting Studio by Niovi Spyridaki παρουσιάζει την χριστουγεννιάτικη παράσταση ΄΄Χριστούγεννα στο Βιβλιοπωλείο΄΄ για το φιλανθρωπικό ίδρυμα ΄΄Δύο Ζεστές Αγκαλιές΄΄ σε σκηνοθεσία και διδασκαλία της Νιόβης Σπυριδάκη. Παίρνοντας λίγο από Ρόμπιν Χουντ, λίγο από Σέρλοκ Χολμς, κακιές βασίλισσες, πριγκίπισσες και μακρινούς Ταξιδιώτες δημιουργείται μια ξεχωριστή περιπέτεια στο σπίτι όλων των ηρώων και όλων των παραμυθιών: Σε ένα μικρό βιβλιοπωλείο τις μέρες των Χριστουγέννων. Αυτά τα Χριστούγεννα, οι γνωστοί και αγαπημένοι ήρωες των κλασσικών παραμυθιών θα δείξουν μεγάλη πίστη και αφοσίωση στο βιβλιοπωλείο τους. Θα μάθουν να μη θεωρούν δεδομένο ό,τι έχουν. Θα ρισκάρουν τις ζωές τους για να σώσουν το βιβλιοπωλείο τους, αλλά και το κάθε βιβλιοπωλείο, δηλαδή την κάθε πηγή φαντασίας και αγάπης για το διάβασμα. Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη περιπέτεια γεμάτη ελπίδα για αυτή την τόσο σημαντική γιορτή του χρόνου. Μια παράσταση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!
>> Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, 20.00. Εισιτήρια: TicketMaster.cy.

gourouniasmata23dek.png


Γουρουνιάσματα
Το βραβευμένο παιδικό μιούζικαλ από τον ΘΟΚ στην κατηγορία «Καλύτερη παράσταση Παιδικού/Νεανικού έργου» για τη διετία 2011-2013, επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια για να αγγίξει ξανά της καρδιές των μικρών… και όχι μόνο θαυμαστών του. Το μιούζικαλ που προωθεί την αποδοχή, τη διαφορετικότητα, τη φιλία, τη συγχώρεση, την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό ζωντανεύει στη σκηνή ξανά μέσα από τους γνωστούς πια χαρακτήρες του. Ένα μιούζικαλ που καλλιεργεί μια κουλτούρα αποδοχής και εγκαινιάζει την παιδεία των νέων του αύριο θέτοντας στο επίκεντρο τη διαφορετικότητα και τις εξατομικευμένες ευαισθησίες και ανάγκες του κάθε παιδιού, το οποίο καλείται σε έναν ανταγωνιστικό και ραγδαίως μεταβαλλόμενο περιβάλλον να χαράξει το δικό του δρόμο, μέσα από τα ταλέντα και τις δεξιότητές του. Ο Άλεξ Παναγή υπογράφει τη μουσική, οι Κατερίνα Α. Χριστοφίδου και η Αίγλη Σπυριδάκι έχουν δημιουργήσει το σενάριο, με την Αίγλη Σπυριδάκι να αναλαμβάνει και πάλι τη σκηνοθεσία, ενώ ο Σταύρος Σταύρου υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών. Χορογράφος της μοναδικής αυτής παράστασης αναλαμβάνει ξανά ο Χάρης Σάββα. Σκηνικά Σόσε Εσκιτζιάν και κουστούμια Ταμάρα Τανακίδου που συμπληρώνονται υπέροχα με το video art του Γιώργου Αλεξάνδρου. Πρόκειται για την ομάδα που πρωτοεμπνεύστηκε και πρωτοϋλοποίησε το επιτυχημένο μιούζικαλ και γι’ αυτό η αναμονή για την επανεμφάνισή του στη σκηνή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.
>> Πέμπτη 28- Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, 17.00. Εισιτήρια: TicketMaster.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close