Παιδί

Πάμε ξανά με τα παιδιά, σε ένα από τα πιο όμορφα πάρκα της πόλης

Για παιχνίδι και καφέ

Δημοσιεύτηκε στις 06 Απριλίου 2021

Ο Απρίλιος είναι ήδη εδώ και η επιστροφή στη ρουτίνα της καθημερινότητας έχει ήδη αρχίσει. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι ευκαιρίες για βόλτες με τα παιδιά έχουν τελειώσει.

Εξάλλου, ποτέ δεν είναι αργά για παιχνίδια στο πάρκο και βόλτες στην πόλη, μίας και η λιακάδα και ο ζεστός καιρός μας καλούν να συνεχίσουμε να χαιρόμαστε τον ήλιο, να ξεχάσουμε το σπίτι (επιτέλους) και να βγούμε έξω με τα παιδιά για να διασκεδάσουμε οικογενειακώς.

Και αυτό το πάρκο που έχουμε να σου προτείνουμε σήμερα, αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για ατέλειωτο παιχνίδι για τα παιδιά και χαλάρωση με καφέ και κουβέντα για τους μεγάλους. 

Πρόκειται για το Lanitio Coffee & Fun, το πάρκο που έχει δημιουργηθεί στο χώρο πρασίνου του Λανιτείου Σταδίου στη Λεμεσό, το οποίο επιστρέφει σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου, λαμβάνοντας όλα τα ενδεικνυόενα μέτρα προστασίας.

Πάρε λοιπόν τα παιδιά και πάμε για παιχνίδι, καφέ και τσίμπημα στο Coffee & Fun Λανιτείου! 

Το πάρκο διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, παιχνίδια που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, ιδανικά για ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού για τα παιδιά, ενώ στο χώρο λειτουργεί και καφετέρια που προσφέρει ροφήματα και σνακ, όπου οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν ενόσω τα παιδιά διασκεδάζουν. 

Πέρα από τον παιδότοπο που έχει δημιουργηθεί, στο Λανίτειο υπάρχει και ειδικός, υπαίθριος χώρος εξοπλισμένος με όργανα γυμναστικής, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν παιδιά και ενήλικες που επιλέγουν τον χώρο αυτό για την καθημερινή τους άσκηση. 

Ωράριο: Τρ-Παρ 15.00-19.00, Σ-Κ 10.00-19.00.
Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πληρ. 99 284323. 

 

Είναι μεγάλη η χαρά μας που ανοίγουμε και πάλι! Coffee & Fun για ποτό και φαγητό στο πάρκο! Για εκδηλώσεις και παιδικά...

Δημοσιεύτηκε από Lanitio Coffee & Fun στις Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close