Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτή η ομάδα θα σε βοηθήσει να βρεις τη δύναμη μέσα σου

«Γράψε ξανά μια νέα ανθρώπινη ιστορία, μακριά από άγχος και αρνητικές σκέψεις»

Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2021

Η πανδημία του κορωνοϊού, η ρουτίνα, τα προβλήματα της καθημερινότητας και γενικότερα όλα εκείνα τα αρνητικά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας μάς έκαναν όλους λίγο-πολύ να βλέπουμε τα πράγματα πιο "μουντά". 

Αποτέλεσμα αυτού είναι να υποβαλλόμαστε καθημερινά σε μια αναμέτρηση με τον ίδιο μας τον εαυτό, να εγκλωβιζόμαστε σε διάφορες πιέσεις, με αποτέλεσμα να κάμπτεται η ψυχολογία μας, να υποκύπτουμε σε αρνητικές συνήθειες και σκέψεις... τόσο που μας επηρεάζουν και εμποδίζουν την εξέλιξή μας, δεν μας αφήνουν να βελτιωθούμε ως άνθρωποι αλλά και να πετύχουμε τους στόχους μας. 

 Και το πιο δύσκολο είναι ότι δεν ξέρουμε τον τρόπο για να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή... να μάθουμε να σκεφτόμαστε θετικά και να προχωράμε μπροστά...

Γι' αυτό κι εμείς σού προτείνουμε σήμερα να βάλεις στη ζωή σου εκείνους τους ανθρώπους που είναι εδώ για να μοιραστούν κάτι μαζί σου, να σε βοηθήσουν να εξελιχτείς, να αλλάξεις και να ζεις την κάθε μέρα όπως ακριβώς της αξίζει! 

Δες το αλλιώς και κάνε τη ζωή σου καλύτερη
Η ολοκληρωμένη ομάδα με έδρα το Λονδίνο, που φέρει το όνομα «Regenesis & Co.» βρίσκεται τώρα και στην Κύπρο, έχοντας ως κύριο στόχο να καλύψει τις αρνητικές σκέψεις σου, δυναμώνοντας την εσωτερική και εξωτερική σου δύναμη.

Κάλλιστα, αυτό θα σε βοηθήσει να «κλείσεις» πιθανόν εκκρεμότητες, και φυσικά να πετύχεις τους στόχους και τα όνειρά σου, προπάντων σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε όλοι μας.

Η εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων από το εξωτερικό, θα σου προσφέρουν από πνευματική και σωματική υγεία, μέχρι την τέλεια αισθητική προσώπου για αντιγύρανση (και όχι μόνο) για μία ολοκληρωμένη ανανέωση.

Το κύριο στοιχείο που επιθυμούν να μας διδάξουν είναι ότι μαζί τους μπορούμε να πετύχουμε αυτά που ονειρευόμαστε και δημιουργήσουμε τις επιθυμητές αλλαγές. Με τη σωστή καθοδήγηση, μπορούμε πράγματι να πετύχπυμε την αλλαγή και τον «μετασχηματισμό» της ζωής μας, απελευθερώνοντας τη δύναμη και τα ψυχικά ταλέντα που κρύβουμε μέσα μας.

Μαζί τους θα καταφέρουμε τα πάντα
Το «Regenesis & Co.» διδάσκει τη λεγόμενη «αυτοδύναμη», αυτή την ανάπτυξη που χρειαζόμαστε όλοι ανεξαιρέτως, βοηθώντας μας να διατηρήσουμε τους στόχους μας, μακριά από αρνητικές και «σκληρές» λέξεις που το μόνο που κάνουν είναι να μας μετατρέπουν σε αρνητικούς ανθρώπους. Αυτά όλα τα αρνητικά, φέρνουν τον φόβο, την αϋπνία, την κατάθλιψη ακόμα και τη ναυτία, πράγμα που η συγκεκριμένη ομάδα, είναι έτοιμη να σου τα «αφαιρέσει» από τη ζωή σου.

«Κανείς δεν είναι σπασμένος• έτσι νομίζεις πως είσαι», είναι σίγουρα μία από τις κύριες φράσεις που χρησιμοποιούν για να συνειδητοποιήσεις πως όλα μπορούν να φτιαχτούν, φτάνει να πιστέψεις σε σένα!

Προσφέρουν πρακτικές επίδρασης και τεχνικές και εργαλεία κατά του άγχους, της κατάθλιψης και τα άλλα συναφή.

Η προσωπική ανάπτυξη… θέλει τον μέντορά της
Είτε πρόκειται για επαγγελματική εξέλιξη, προσωπική ανάπτυξη ή πνευματική αναβάθμιση, είναι πολύ σημαντική η ύπαρξη ενός μέντορα, που θα μας δώσει την πολυπόθητη έμπνευση και δύναμη.

Η καθοδήγηση και η υποστήριξή του μπορεί να μας οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο επίτευξης των στόχων σου, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι εργαζόμενοι που έλαβαν καθοδήγηση προωθήθηκαν πέντε φορές πιο συχνά από εκείνους που δεν είχαν μέντορες. Και ένα μεγάλο ποσοστό εταιρειών επενδύουν τώρα σε προγράμματα καθοδήγησης λόγω της αποτελεσματικότητάς τους.

Το Regenesis είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει στον δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Το να έχουμε έναν καλό μέντορα σε οποιοδήποτε πεδίο μάς βοηθά να θέσουμε στόχους, να συντομεύσουμε την καμπύλη μάθησης, να λάβουμε ενθάρρυνση, να παραμείνουμε εστιασμένοι, να αποφύγουμε παγίδες και πολλά άλλα.
 

Συγκεκριμένα κάποια από τα μαθήματα που έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις είναι:

  • Dynamic Meditation (Δυναμικός Διαλογισμός)
  • Vipassanā
  • Kundalini Awakening
  • Chakra Healing
  • Yoga Nidra
  • Transcendental Meditation
  • Sahaj Samadi Dhyana Meditation 
  • Sahaja Meditation
  • Anti-Stress Body Postures   

Ανακαλύψτε μαζί τους τη δύναμη που κρύβεις και «γράψε ξανά μία νέα ανθρώπινη ιστορία» με την «ένωση» και τη συμπόνια!

(96919455, regenesisscience@gmail.com) Περσεφόνης 2, 6050, Λάρνακα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close