Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

80 ακόμη ξενοδοχεία για οικονομικές διακοπές στην Κύπρο!

Αν είσαι μόνιμος κάτοικος Κύπρου και «ψήνεσαι» για φθινοπωρινές εξορμήσεις στο νησί, έκανες την τύχη σου!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ο εσωτερικός τουρισμός έφτασε στο pick του το φετινό καλοκαίρι λόγω πανδημίας, και το Υφυπουργείο Τουρισμού επιχειρεί να τον ενισχύσει ακόμη περισσότερο. Με το  Έκτακτο Σχέδιο Ενίσχυσης του Εγχώριου Τουρισμού θα βρεις εκατοντάδες καταλύματα σε όλη την Κύπρο, σε απίστευτες τιμές. Αρκεί να είσαι μόνιμος κάτοικος του νησιού. 

Η τελευταία εξέλιξη, είναι πως ο κατάλογος τουριστικών καταλυμάτων που περιλαμβάνονται στο Έκτακτο Σχέδιο Ενίσχυσης του Εγχώριου Τουρισμού, έχει επικαιροποιηθεί και εμπλουτιστεί με 80 περίπου νέα καταλύματα, διαφόρων κατηγοριών, σε όλες τις επαρχίες.

Υπενθυμίζεται ότι το Σχέδιο απευθύνεται σε μόνιμους κατοίκους Κύπρου και αποσκοπεί, πρωτίστως, στην ενθάρρυνση της πραγματοποίησης διακοπών στην Κύπρο, μέσω:
(α) της παροχής προσιτών τιμών από τα τουριστικά καταλύματα,
(β) της επιχορήγησης μέρους του κόστους διαμονής προς τους πολίτες που θα το αξιοποιήσουν.

Βασικός, επίσης, σκοπός του Σχεδίου είναι η ενίσχυση του συνόλου των τοπικών επιχειρήσεων, μέσω της αυξημένης επισκεψιμότητας που αναμένεται να δημιουργηθεί στις διάφορες περιοχές της χώρας, και του γεγονότος ότι τα τουριστικά καταλύματα που θα συμμετάσχουν στο Σχέδιο, υποχρεούνται, στις τιμές που θα προσφέρουν, να παρέχουν πρόγευμα μόνο.

Γενικότεροι στόχοι του Σχεδίου είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και η γνωριμία των Κυπρίων με τις ομορφιές της πατρίδας μας σε διάφορες περιοχές του νησιού.
Το Σχέδιο αναμένεται να συμβάλει, επίσης, στη μείωση της ύφεσης στην οικονομία και στη διατήρηση της απασχόλησης, στη δύσκολη συγκυρία που διέρχεται η παγκόσμια οικονομία λόγω του κορωνοϊού.

Για κρατήσεις λοιπόν, είτε απευθυνθείτε απευθείας με τα τουριστικά καταλύματα που περιλαμβάνονται στον ειδικό κατάλογο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού είτε επικοινωνήστε  με οργανωτές ταξιδίων.

Και… καλές φθινοπωρινές βόλτες!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close