Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Τα 6 καλύτερα εστιατόρια για ψάρια και θαλασσινά στην Κύπρο

Αυτά είναι τα εστιατόρια για ψάρια και θαλασσινά που ξεχώρισαν τη νέα σεζόν 2019-2020και φιγουράρουν στην κατηγορία Καλύτερο Ψάρι στα Eating Awards 2020

Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2020

Τα Cyprus Eating Awards 2020 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 13 κατηγορίες και τα 84 φετινά υποψήφια εστιατόρια.  Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 13 κατηγορίες, μία ξεχωριστή κατηγορία του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για το Καλύτερο Ψάρι που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον.

Φέτος, 6 εστιατόρια που σερβίρουν αποκλειστικά ψάρια και θαλασσινά με πολλές διαφορές και ομοιότητες μεταξύ τους φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που σερβίρει το καλύτερο ψάρι;

Ψήφισε ΕΔΩ

KALAMIES
Όποιο από τα πανέμορφα στρωμένα τραπέζια του πολυβραβευμένου εστιατορίου επιλέξεις είναι σίγουρο ότι θα έχεις απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Το μενού του είναι βασισμένο στην αρτιότητα των πρώτων υλών, στα φρέσκα υλικά και στις δημιουργικές, αυθεντικές προτάσεις πετυχαίνοντας έτσι να βρίσκεται στην καρδιά όσων λατρεύουν τα ψαρικά.
(23831145) Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου. 

 


KAΡAΣ

Η ψαροταβέρνα Καράς είναι συνώνυμη με το φρέσκο, υψηλής ποιότητας ψάρι. Σπεσιαλιτέ της θεωρείται ο ψαρομεζές, που αποτελείται από μια επιλογή εποχικών θαλασσινών, ψημένα στην εντέλεια, χωρίς όμως να αποτελούν εξαίρεση τα φρέσκα ψάρια της ημέρας. Ό,τι κι αν επιλέξεις θα τα συνοδεύσεις με κρασί μέσα από μια μεγάλη γκάμα από όλο τον κόσμο.
(23820565) Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου. 

ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ
Για περισσότερα από 45 χρόνια το εκλεπτυσμένο εστιατόριο της Λεμεσού ικανοποιεί τον ουρανίσκο ακόμη και των πιο απαιτητικών της γεύσης. Η απλή και καλαίσθητη διακόσμηση, το φιλικό προσωπικό, το πλούσιο μενού και η προσεγμένη κουζίνα, το έχουν κρατήσει ψηλά στις προτιμήσεις τόσο των ντόπιων όσο και των επισκεπτών στο νησί.
(25365768) Λεμεσός.

ΠΥΞΙΔΑ, Λάρνακα
Μετά την τεράστια επιτυχία της σε Λευκωσία και Λεμεσό, η γνωστή ψαροταβέρνα Πυξίδα πήγε και στη Λάρνακα σε έναν παραθαλάσσιο χώρο, όπου η ποιότητα και το άρτιο ψήσιμο παραμένουν αναλλοίωτα, όπως τόσα χρόνια έχουν συνηθίσει την πολυπληθή πελατεία τους. Πέρα από τα κλασικά θαλασσινά και ψαρομεζέδες ενέταξε στο μενού της και sushi, κρατώντας πάντα ψηλά την ποιότητα σε όλα όσα προσφέρει.
(24664411) Λάρνακα. 

VASSOS PSAROLIMANO
Χρόνια τώρα η ταβέρνα Vassos Psarolimano αποτελεί σήμα κατατεθέν στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας και είναι γνωστή σε όλη την Κύπρο για το ολόφρεσκο ψάρι, που θα σερβίρει σε όσους περάσουν το κατώφλι της, και για τη μαγευτική θέα, την οποία απολαμβάνεις παρέα με ωραίο κρασάκι και μεζέ.
(23721884) Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου. 

ΨΑΡΟΛΙΜΑΝΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Πολύ δημοφιλής ψαροταβέρνα στη Λευκωσία που σερβίρει νόστιμα και καλομαγειρεμένα θαλασσινά χρησιμοποιώντας άριστες πρώτες ύλες. Η άνετη ατμόσφαιρα, το φιλόξενο περιβάλλον, το φιλικό προσωπικό και η μεγάλη αυλή το καλοκαίρι θα σε κάνουν να ξεχάσεις ότι δεν βρίσκεσαι κοντά σε θάλασσα.
(22314020) Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close