Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2021
Η Emma Stone μεταμορφώνεται σε Cruella De Vil! Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ("La La Land") ενσαρκώνει το ρόλο της εμβληματικής κακιάς στη νέα live action ταινία της Disney που φέρει τον τίτλο "Cruella".
Πρόκειται για prequel που διαδραματίζεται τη δεκαετία του '70, τότε που η Μiss DeVil ήταν ακόμη νεαρή. Στην ταινία, βλέπουμε μια πιο σουρεαλιστική και punk εκδοχή της μοχθηρής γυναίκας που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1996 η Glenn Close στο "101 Dalmatians".
Βρισκόμαστε στο Λονδίνο του 1970 και η πανκ ροκ επανάσταση είναι στο απόγειό της. Η νεαρή Estella Miller, ένα ορφανό κορίτσι με κοφτερό μυαλό και αιχμηρό ένστικτο επιβίωσης, ονειρεύεται να αναδειχθεί σε διάσημη σχεδιάστρια μόδας, ενώ αποκτά μια εμμονή στα δέρματα από σκύλους, και πιο συγκεκριμένα εκείνων από σκυλιά Δαλματίας. Μια μέρα, το ταλέντο της γίνεται αντιληπτό από τη θρυλική φασιονίστα και υστερικά σικ, Βαρόνη von Hellman. Η σχέση τους θα πυροδοτήσει μια σειρά από γεγονότα και αποκαλύψεις που θα αναγκάσουν την Estella να ενστερνιστεί τη διαβολική πλευρά της και να μεταμορφωθεί στην άγρια, στιλάτη και εκδικητική... Cruella!
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Craig Gillespie ("I, Tonya"), ενώ πρωταγωνιστεί επίσης η Emma Thompson.
-
Premier Cinemas
22 Ιουλίου - 28 Ιουλίου 2021
Σχετικά

Πέθανε ο μεγάλος σταρ του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Ο Ρέντφορντ υπήρξε για δεκαετίες ένας από τους πιο αγαπητούς πρωταγωνιστές του αμερικανικού κινηματογράφου

Maestro: Οι δύο ηθοποιοί που προστίθενται στην 4η σεζόν της σειράς
Οι φανατικοί της σειράς μετρούν αντίστροφα για να δουν τη συνέχεια της συναρπαστικής ιστορίας

Το ντοκιμαντέρ "The (M) Factor: Shredding the Silence on Menopause" επιστρέφει στην Κύπρο για μία ακόμη αποκλειστική προβολή
Μία εκδήλωση αφιερωμένη στην εκπαίδευση για την υγεία των γυναικών

Το ντοκιμαντέρ «Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη
Με ελεύθερη είσοδο

GoetheKino: Ζητήματα Οικογένειας, με προβολές βραβευμένων ταινίων
Μια σειρά προβολών και συζητήσεων του Ινστιτούτου Γκαίτε γύρω από τις σχέσεις στην οικογένεια

The Super Mario Galaxy Movie: Ο Μάριο επιστρέφει και μας πάει… στο διάστημα!
Από το Βασίλειο των Μανιταριών στα άστρα – η πιο επική περιπέτεια ξεκινά το 2026.

Οι Κύπριοι σκηνοθέτες Σύλβιας Νικολαΐδου και Νικόλας Ιορδάνου κέρδισαν το Βραβείο Ντοκιμαντέρ στο Φεστιβάλ Δράμας
Η δημιουργική ομάδα από την Πάφο παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον συμβολισμό και τη σημασία του αλατιού στην ιαπωνική κουλτούρα

Θερινό σινεμά με την πολυβραβευμένη ταινία La La Land σε μία υπέροχη αυλή
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμα Στόουν χορεύουν κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λεμεσού

Νέες πρεμιέρες στη μεγάλη οθόνη: Από το αποχαιρετιστήριο “Downton Abbey” μέχρι το σκοτεινό “The Long Walk”
Συγκίνηση, δράση, θρίλερ και νοσταλγία σε μια εβδομάδα γεμάτη κινηματογραφικές εμπειρίες

Toy Story 1 (Re-Issue): Στους κινηματογράφους K-Cineplex!
30 Χρόνια φιλίας & περιπέτειας: Η ταινία που άλλαξε την ιστορία του animation επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!

Netflix: Η ξέφρενη ζωή του Τσάρλι Σιν και οι νέες σειρές της εβδομάδας
Όλες οι νέες σειρές και οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας: O Χρυσός Λέων στον Τζιμ Τζάρμους - Όλοι οι νικητές
Η ταινία «Father Mother Sister Brother» του Τζιμ Τζάρμους κέρδισε Χρυσό Λέοντα, ενώ ο Μπένι Σάφντι απέσπασε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία «Smashing Machine»