Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Καλοκαιρινά ραντεβού στις 11 νέες αφίξεις του Πρωταρά

Τα νέα μαγαζιά που θα συναντήσεις φέτος το καλοκαίρι στον Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2018

Είναι μαγεία να παρακολουθείς την περιοχή καθώς ετοιμάζεται πυρετωδώς για το καλοκαίρι. Νέα μέρη, μπαράκια, εστιατόρια, καφέ, ξεφυτρώνουν, αλλά και υφιστάμενα μαγαζιά ανακαινίζονται, εμπλουτίζοντας έτσι τις επιλογές σου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Εμείς περπατήσαμε σε κάθε σημείο και ανακαλύψαμε τις πιο ενδιαφέρουσες νέες προσθήκες.

Brunch & Roll
Από την ημέρα που άνοιξε, όλο το Παραλίμνι παίζει επιτραπέζια! Ένας υπέροχος ζεστός χώρος, που συνδυάζει έξυπνα την αγαπημένη -πλέον- συνήθεια, το brunch, με όλων των ειδών επιτραπέζια που διαθέτει. Στο προσεγμένο μενού του
θα βρεις pancake, γλυκά και αλμυρά, σαλάτες, αγγλικό πρόγευμα, σάντουιτς και διάφορα σνακ και φυσικά καφέ, smoothie, milkshake και κάτι από αλκοόλ! Ρίξε τα ζάρια και απόλαυσε μια ομελέτα με σαλάτα (€5).
(99146161) 1ης Απριλίου 122, Παραλίμνι. Δ-Κ 08.00-23.00.

Cartel Cocktail Bar
Μια καινούρια άφιξη, που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα τη νέα σεζόν, έρχεται στον αγαπημένο μας Πρωταρά. Πρόκειται για ένα αυθεντικό cocktail bar, με μία ιδιαίτερη λίστα από signature cocktail και έναν πολύ ψαγμένο mixologist πίσω από την μπάρα μαζί με την ομάδα του! Ατμοσφαιρικό, με industrial διακόσμηση και νεοϋορκέζικη αισθητική, σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Τις Παρασκευές απόλαυσε το κρασάκι σου με μελωδικά ακού- σματα από τη Lia Violin, τα Σάββατα θα βρίσκεται εκεί ο Dj Elconee, ενώ τα Greek Sundays στον Πρωταρά με τον γνωστό Dj Geo Papadaki μετακομίζουν εδώ.
(99438888) Λεωφόρος Πρωταρά 34, Πρωταράς.

Daily Dose CafŽ Bar
Το Παραλίμνι απέκτησε το νέο του στέκι, με τραπέζια και πάγκους από παλέτες, και ωραία αισθητική. Απέναντι από το παλιό σινεμά του Ρουσιάλη θα βρεις το Daily Dose CafŽ Bar. Ένα μέρος που μπορείς να πας με την παρέα σου από το πρωί για freddo (€2) και dοnut μέχρι το βράδυ για cocktail, κρασί και πιατέλες για τσίμπημα. Επίσης, εντύπωση θα σου κάνουν οι αλλιώτικοι ναργιλέδες του. Δοκίμασε ένα από τα παγωμένα τσάγια που διαθέτει, όπως τζίνσεγκ και γκουαράνα, λεμόνι και περγαμόντο, κόκκινα φρούτα και άλλα.
(99714514) Νίκου Ψαρά 20, Παραλίμνι. Δ-Κ 09.00-01.00.



Donut Market
Ένας γλυκός παράδεισος από νόστιμα και λαχταριστά donut έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγους μήνες στο Παραλίμνι. Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από αυτά τα υπέροχα, φρεσκοψημένα γλυκά, από τα κλασικά μέχρι και γεμιστά με διάφορες σοκολάτες, ξηρούς καρπούς από πάνω, μαρμελάδες και πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις. Το Kinder θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου.
(99291950) Τάσου Μάρκου 17, Παραλίμνι. Δ-Κ 09.00-20.30.

Hokkaido Express
Το περίφημο Hokkaido έγινε Express και πήγε στο Παραλίμνι, για να μπορείς να περνάς ή να παραγγέλνεις delivery εξαιρετική, ασιατική γαστρονομία. Πέραν των sushi και teppanyaki, προσφέρει επιλογές από noodle, αλλά και ταϊ- λανδέζικες και κινέζικες σπεσιαλιτέ. Για να μην ταλαιπωρηθείς να επιλέξεις, δοκίμασε το ενδιαφέρον Salmon Crispy Roll (€6) και το Black Bean Sauce Noodles με χοιρινό (€8.25).
(23740240) 1ης Απριλίου 170, Παραλίμνι. Δ-Κ 12.30-22.00.

Lock & Hatters Drinkery
Ένα νέο μπαράκι έκανε την εμφάνισή του στο Παραλίμνι πριν από λίγους μήνες και έγινε αμέσως το place to be. Ανοίγει αργά το απόγευμα και τις καθημερινές θα πας για ποτάκι, καλή μουσική, ενώ τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου η μουσική δυναμώνει, μετατρέπεται σε club και ανεβάζει τη διασκέδαση στα ύψη! Διοργανώνει ενδιαφέροντα happening και event
με πολύ καλούς dj και όχι μόνο.
(99747923) Γρίβα Διγενή 9, Παραλίμνι.

Madame Butterfly Bar n Sushi
Ένας μικρός αλλά πολύ καλοφτιαγμένος χώρος 'προσγειώθηκε' φέτος στον Πρωταρά, προκειμένου να δώσει στα βράδια μας μία έθνικ πινελιά. Διαθέτει πλούσια λίστα με ασιατικά κοκτέιλ, premium gins και whickies, αλλά και έναν κατάλογο με προσεκτικά επιλεγμένα πιάτα ψαρικών, με ceviches, tartares, rolls κ.ά. για να ζήσεις μία ολοκληρωμένη εμπειρία.
(97615411) Λεωφ. Κένεντι 55, Πρωταράς. Δ-Κ 18.00-02.00 (Σ-Κ 17.00-02.00).



Nava Seaside
Το Alati By the Sea μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας έκλεισε τον κύκλο του και στη θέση του φέτος το καλοκαίρι εμφανίζεται η πιο hot άφιξη του καλοκαιριού, το Nava! Πρόκειται για έναν all day χώρο, όπου μπορείς να πας από το πρωί να αράξεις στην ξαπλώστρα ή το gazebo σου, χωρίς να πάρεις καν πετσέτα μαζί σου, αφού σου την προσφέρει ο χώρος. Θα δοκιμάσεις ενδιαφέρον τα πιάτα για μεσημεριανό ή βραδινό, μοντέρνας-μεσογειακής κουζίνας και sushi, και το απογευματάκι θα απολαύσεις cocktail και αλκοόλ. Το βράδυ οι ρυθμοί ανεβαίνουν, ενώ αναμένονται μεγάλα ονόματα Κυπρίων και Ελλήνων καλλιτεχνών για εμφανίσεις, καθώς και γνωστοί dj.
(99920444, www.navabeachbar.com) Πέρνερας 27, Πρωταράς.

Second Cup
Ο χώρος είναι εντυπωσιακός, με τη χαρακτηριστική αισθητική της διάσημης αλυσίδας καφέ, όπου το ξύλο και η πέτρα επικρατούν. Με περισσότερες από 400 καφετέριες σε 16 χώρες, προσφέρει μοναδικές επιλογές καφέ,
αλλά και σνακ, γλυκά και άλλα καλούδια. Δοκίμασε ένα παγωμένο Cookies & Cream Chiller, καθώς τα λες με την παρέα σου ή διαβάζεις στην πανέμορφη βιβλιοθήκη του.
(70087050) 1ης Απριλίου 170, Παραλίμνι. Δ-Κ 07.00- 24.00.

The little kitchen
Μικρός, πολύ ζεστός χώρος με vintage αισθητική, όπου μπορείς να φας καλοφτιαγμένο brunch και μεσημεριανό ή να περάσεις για λαχταριστά pancake. Η κάρτα του είναι μικρή με πολύ επιλεγμένα γεύματα, ενώ διαθέτει και φαγητό ημέρας. Εδώ, το παραδοσιακό κυπριακό πρόγευμα περιλαμβάνει στραπατσάδα με λουκάνικα, χαλούμι, πόλιπιφ και μανιτάρια
(€8). Αν πετύχεις το carrot cake, δοκίμασέ το!
(96375636) Νικόλα Ψαρά 18, Παραλίμνι. Δ-Κ 08.30-18.00.



Το Αντάμωμα
Έκανε την εμφάνισή του πέρσι και ομολογουμένως το αγαπήσαμε πολύ. Το πολύχρωμο chill out μπαράκι στο Golden Coast Beach Hotel μάς κέρδισε με την ωραία εξυπηρέτηση, τα υπέροχα cocktail και τη χαλαρή ατμόσφαιρά του. Η διακόσμηση είναι έθνικ, με το ξύλο και τα χρώματα να κυριαρχούν. Ο χώρος δένει τόσο υπέροχα με τη θάλασσα, που βρίσκεται δίπλα σου, και σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι στον ιδανικό χώρο και χρόνο. Εμείς πάντως αναμένουμε τα φετινά του happening για να ανταμώσουμε εκεί.
(99155893) Golden Coast Beach Hotel, Πρωταράς. Δ-Κ 15.00-24.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close