Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2017
Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, η δημιουργική ομάδα LovenLight ανακοινώνει την πρώτη της σόλο έκθεση με χειροποίητα έπιπλα, φωτιστικά και αντικείμενα, η οποία θα πραγματοποιηθεί για οκτώ συνεχείς μέρες στον πολυχώρο Beat Παζάρ στο κέντρο της Λεμεσού, από τις 16-23 Δεκεμβρίου, 16.00-22.00.
Οι Lovenlight εξειδικεύονται στον σχεδιασμό και στη μετέπειτα χειροποίητη δημιουργία μοναδικών, custom-made και ντελικάτων χειροτεχνιών, που ως κύριο υλικό βάσης τους έχουν το ακατέργαστο ξύλο. «Εκτιμάμε την τελειότητα, αγαπάμε τις λεπτομέρειες και αγκαλιάζουμε τις ατέλειες, κι αυτό είναι κάτι που επιδιώκουμε να πετυχαίνουμε σε κάθε κομμάτι που δημιουργούμε», αναφέρει εκ μέρους της κολεκτίβας o Navid Gholipour.
Με μια πολύ ξεχωριστή γεωμετρική, αρμονική και κομψή προσέγγιση, τόσο στον σχεδιασμό όσο και στη χρήση και τον συνδυασμό υλικών και χρωμάτων, η ομάδα δημιουργεί διαφόρων ειδών έπιπλα και αντικείμενα όπως τραπέζια, γραφεία, φωτιστικά,
καθιστικά καθώς και μικρά διακοσμητικά αντικείμενα, όπως είναι οι αρκετά αντιπροσωπευτικές σβούρες.
Η τέχνη και η δουλειά που φέρουν μαζί τους κουβαλούν την εμπειρία πολλών χρόνων και ειδικότερα από το 2010, όταν η όμορφη και οικογενειακή αυτή μικρή επιχείρηση ξεκίνησε να δραστηριοποιείται.

Η ομάδα lovenlight... δημιουργήθηκε το 2010 σε ένα όμορφο νησί της Μεσογείου, την Κύπρο, και έχει ως σκοπό της να παράγει όμορφα, διαχρονικά κομμάτια συνδυάζοντας παλιές τεχνικές με εντυπωσιακό, σύγχρονο σχεδιασμό και φυσικά υλικά. Από τις χαρακτηριστικές σβούρες μέχρι τα μοναδικά, state-of-the-art έπιπλα τους, όλες οι δημιουργίες τους σχεδιάζονται και παράγονται τοπικά στο εργαστήρι τους και έχουν τη φροντίδα και την προσοχή τους που τους αρμόζει.
Κάθε αντικείμενο έχει περάσει από τα χέρια και των δύο σε κάποια φάση της ζωής του. Από τη σύλληψή του, αλλά και μέσα από τις πρώτες δοκιμαστικές περικοπές, μέχρι και τις τελευταίες πινελιές. Η ομάδα δουλεύει με τις πρώτες ύλες έως ότου κάθε κομμάτι τους αποκαλυφθεί και τους ενημερώσει ότι έχει ολοκληρωθεί.

-
Beat Παζάρ Πολυχώρος
16 Δεκεμβρίου - 23 Δεκεμβρίου 2017
Σχετικά
Το Φοινί μεταμορφώνεται σε ένα παραμυθένιο Christmas Village
Το Φοινί φορά τα γιορτινά του και μας προσκαλεί!
Η γιορτινή ατζέντα του σαββατοκύριακου: 35 προτάσεις για Χριστούγεννα στην πόλη
Συναυλίες, θέατρο, μιούζικαλ για παιδιά, street parties, φιλανθρωπικές δράσεις και λαμπερά lives γεμίζουν το σαββατοκύριακο με ρυθμό, λάμψη και χριστουγεννιάτικη μαγεία σε όλη την Κύπρο
Χριστούγεννα στη Λευκωσία: Όλα όσα θα συμβούν αυτό το σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα
Τα Χριστούγεννα στην πρωτεύουσα είναι τα πιο γιορτινά
10+1 γιορτινά θεάματα για μικρούς και μεγάλους που έρχονται μέσα στις γιορτές
Μπαλέτο, θέατρο, παιδικές παραγωγές, μουσικές παραστάσεις και διεθνείς αφίξεις φέρνουν στη σκηνή όλη τη μαγεία των γιορτών σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και Λάρνακα
Τραγούδια και παραμύθια στο Μουσείο
Τι κοινό μπορεί να έχουν οι άρχοντες των καλάντων και οι μυθικοί καλικάντζαροι; Σίγουρα το τραγούδι και τα παραμύθια!
Η Λευκωσία κάνει βόλτες με το Μουσικό Λεωφορείο
Eπιβιβαστείτε στο μουσικό λεωφορείο για μία αξέχαστη εορταστική εμπειρία
10 υπέροχες εικόνες από το Rooftop Christmas της Λευκωσίας
Το Rooftop Christmas που στήθηκε στο Mall of Cyprus είναι άκρως γιορτινό και εντυπωσιακό
Σινεμά μέσα στο λεωφορείο: Φέτος ζήσε μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη εμπειρία
Mια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία που συνδυάζει διασκέδαση, ξεκούραση και επαφή με τη φύση
Όταν η τεχνολογία συναντά την Αλεξάντρα Νταριέσκου στην παράσταση «Ο Καρυοθραύστης κι εγώ»
Μια πρωτοποριακή multimedia εμπειρία στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025
Δωρεάν συναυλία με τον Ηλία Βρεττό στο πάρκο
Ο Δήμος Δρομολαξιάς – Μενεού και το Δημοτικό Διαμέρισμα Δρομολαξιάς–Μενεού μας προσκαλούν στις χριστουγεννιάτικές τους εκδηλώσεις