Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Τα χριστουγεννιάτικα πάρκα ανοίγουν τις πόρτες τους!

19 ιδέες για χριστουγεννιάτικες βόλτες με τα παιδιά

Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2017

Ο Δεκέμβριος είναι εδώ κι εμείς φυσικά αρχίσαμε να μετράμε αντίστροφα για τις πιο λαμπερές γιορτές του χρόνου.

Μαζί όμως αρχίσαμε να ψάχνουμε τα μέρη όπου θα διασκεδάσουμε και θα γίνουμε για λίγο και πάλι παιδιά.

Αναμφίβολα, οι Παραμυθουπόλεις και τα χριστουγεννιάτικα χωριά, όπως και οι μικρές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Δήμοι, θα μας φτιάξουν τη διάθεση και θα μας βάλουν στο κλίμα των ημερών. Και φυσικά θα μας ψυχαγωγήσουν! Το Check In τις συγκέντρωσε και σου τις παρουσιάζει:

 

Πλατεία Χριστουγέννων
Ο Δήμος Λευκωσίας σε συνεργασία με το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας, μας περιμένουν αυτές τις γιορτές στην Πλατεία Χριστουγέννων, η οποία σαν άλλη Λεωφόρος Χριστουγέννων θα μας βάλει στο κλίμα των ημερών! Συγκεκριμένα φέτος, η Πλατεία Παλιού Δημαρχείου, από τις 1-31 Δεκεμβρίου 2017, θα βάλει χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και χιλιάδες λαμπιόνια και ανανεωμένη θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, με μικρά χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, το Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη, χώρο εστίασης, ενώ μεταξύ άλλων θα εμπλουτιστεί με ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και πολλές άλλες εκπλήξεις. Στα σπιτάκια θα βρεις από πρωτότυπα και ελκυστικά προϊόντα, μέχρι ζεστό κρασί και λουκάνικα, χριστουγεννιάτικα εδέσματα, κατασκευές και πολλά άλλα. Όπως κατάλαβες, φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα στην Πλατεία!
> Παρ 1-Κ 31 Δεκ, Πλατεία Παλιού Δημαρχείου, Λευκωσία. Πληρ. 22797695.

 

Christmas Wonderland
Τα γιορτινά του θα βάλει και το Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, που από την 1η Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2018 θα μας υποδέχεται στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του. Στο κέντρο της πλατείας θα στηθεί ένα ολόφωτο καρουζέλ για ατέλειωτες βόλτες, χριστουγεννιάτικη αγορά με ξύλινα σπιτάκια, που θα πωλούν λιχουδιές, παιχνίδια, στολίδια και φυσικά ζεστή σοκολάτα και κρασί. Επίσης, παιχνίδια με πραγματικό χιόνι και κατρακύλες με έλκηθρα στη μεγάλη ξύλινη τσουλήθρα στην 'Πλατεία Βόρειου Πόλου', εργαστήρια γλυκών και σοκολάτας, εργαστήρια κατασκευών, άμαξα με άλογα για βόλτες με τον Άγιο Βασίλη και αγαπημένους χαρακτήρες, φωτογραφίες με την άμαξα της Σταχτοπούτας και πολλές άλλες εκπλήξεις. Τι περιμένεις λοιπόν;
> Παρ 1 Δεκ-Κ 7 Ιαν 2018, Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Είσοδος ελεύθερη. Παιχνίδια-δραστηριότητες από €1.

 

Παραμυθούπολη Χριστουγέννων
Στις 17 Νοεμβρίου άνοιξε τις πύλες της η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων, η οποία θα λειτουργεί μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου. Στον χώρο, λοιπόν, όπου στήθηκε και τις προηγούμενες χρονιές στη διασταύρωση των Λεωφόρων Ιωσήφ Χατζηιωσήφ και Τροόδους (Φώτα Ορφανίδη), εκεί το 'Parko Paliatso' της Αγίας Νάπας θα στήσει τα παιχνίδια του, για να μας προσφέρει ξεχωριστές στιγμές. Και φυσικά, φέτος, πέρα από τα παιχνίδια (καρουζέλ, παγοδρόμιο, τρενάκι του τρόμου κ.ά.) που θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους, θα υπάρχουν και δραστηριότητες, όπως θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, magic show, ξυλοπόδαρος καθώς και αγορά αλλά και συναυλίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες.
> Κ 17 Νοε-Κ7 Ιαν 2018, Λεωφόρος Ιωσήφ Χατζηιωσήφ και Τροόδους (πρώην Φώτα Ορφανίδη), Στρόβολος, Λευκωσία. Είσοδος ελεύθερη.

 

Christmas Village στη Μαρίνα Λεμεσού
Ένα εντυπωσιακό και γεμάτο παιχνίδια Christmas Village ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στη Μαρίνα Λεμεσού, για πρώτη χρονιά φέτος, για ένα ολόκληρο μήνα! Μάλιστα, στο χώρο στάθμευσης μπροστά από το Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, όπου θα λειτουργεί το χωριό, το Parko Paliatso της Αγίας Νάπας έχει ήδη τοποθετήσει τα παιχνίδια του και είναι έτοιμο να προσφέρει ξεχωριστές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.
Και φυσικά, πέρα από τα παιχνίδια (καρουζέλ, τρενάκι σκουληκάκι, music express και άλλα) που θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους, θα υπάρχουν και περίπτερα που θα πωλούν λιχουδιές όπψς σιταροπούλα κ.ά.
Στα συν βάλε και την επίσκεψη του Άγιου Βασίλη ο οποίος θα φτάσει στη χώρα μας από την πατρίδα του στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας για να επισκεφθεί στις 9 Δεκεμβρίου (10.00-13.00) τη Λεμεσό (θα βρεθεί και στην Παραμυθούπολη Χριστουγέννων της Λευκωσίας), δίνοντας δώρα και χαρά στα παιδιά, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του!
Το Christmas Village στη Μαρίνα Λεμεσού θα ανοίξει τις πόρτες από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018. Το ωράριο λειτουργίας του είναι 16.00-22.00 τις καθημερινές και 11.00-22.00 τα σαββατοκύριακα. Η είσοδος στο χώρο θα είναι ελεύθερη, ενώ χρέωση θα υπάρχει μόνο για τη χρήση παιχνιδιών.
> Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου-Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, Μαρίνα Λεμεσού, 16.00-22.00 (καθημερινές) & 11.00-22.00 (σαββατοκύριακα).

 

Χριστουγεννιάτικο χωριό Masterland
Το μαγικό χριστουγεννιάτικο χωριό ανοίγει στην πόλη του Masterland από τις 2 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 7 Ιανουαρίου 2018. Για έξι εβδομάδες οι μικροί μας φίλοι στη Λεμεσό θα απολαμβάνουν θαύματα, χαρά, διασκέδαση, δώρα, χειροτεχνίες, διαγωνισμούς και ένα πραγματικό χριστουγεννιάτικο παζαράκι!
> Σ 2 Δεκ-Κ 7 Ιαν, Masterland the Children's City of Craftsmen, Γερμασόγεια, Λεμεσός. Πληρ. 77777850.

 

Christmas Festival στη φάρμα Πετρίδης
Το τεράστιο θεματικό πάρκο Petrides Farm Park, στο χωριό Μαρκί της επαρχίας Λευκωσίας, ετοιμάζεται να μας χαρίσει τις γιορτές μία πολύ όμορφη εμπειρία. Συγκεκριμένα στον χώρο θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια, για να ψυχαγωγηθούν μικροί και μεγάλοι, μάγος και μουσική παράσταση, φουσκωτά και slide, face painting και μπαλονοκατασκευές και πολλά άλλα, όπως donkey και pony riding! Ακόμα Άγιος Βασίλης, φαγητό και ποτό!
> Παρ 22, Σ 23 & Κ 24 Δεκ, Petrides Farm Park, επ. Λευκωσία, 09.00-20.00. Πληρ. 99411311, 22525255.

 

Christmas Wonder
Μύρισε Χριστούγεννα και στο Παραλίμνι! Ο ιστορικός πορτοκαλεώνας του Δήμου, άλλως γνωστός και ως το 'περιβόλι του Αη Γιωρκού' έχει φωταγωγηθεί με ένα φαντασμαγορικό τρόπο για να φιλοξενήσει το σπιτάκι του αγαπημένου και πολυαναμενόμενου Άγιου Βασίλη. Μάλιστα το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 19.30, οπόταν και η πόλη θα ανάψει τα 'φώτα' των γιορτών, με καλλιτεχνικό πρόγραμμα (από τις 18.30), θα ανοίξει και τις πόρτες του και τη Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη, που θα φιλοξενεί τρενάκι, μασκότ αγαπημένων ηρώων, face painting, ξυλοπόδαρους, εργαστήρι σοκολάτας και ένα υπέροχο παγοδρόμιο.
> Σ 2 Δεκ-Κ 7 Ιαν, Παραλίμνι, επ. Αμμοχώστου. Πληρ. 23819300.

 

Ipsonas Christmas Wonderland
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μαζί τους πλησιάζει και έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ "Ipsonas Christmas Wonderland" το οποίο διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Δήμο Ύψωνα στη Λεμεσό. Πρόκειται για ένα γιορτινό φεστιβάλ, που θα φιλοξενήσει για πέντε μέρες εορταστικές εκδηλώσεις γεμάτες χορευτικά, μάγους, μασκότες, θεατρικές χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, εργαστήρι κατασκευών κ.ά. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της διοργάνωσης τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν για πρώτη φορά με μαρκαδόρους σε αυτοκίνητο! Επιπλέον, θα υπάρχει πληθώρα ομαδικών και ατομικών διαγωνισμών. Ο διαγωνισμός για το κυνήγι θησαυρού, ο διαγωνισμός Graffiti και το Talent Show είναι μερικές απο τις δραστηριότητες στις οποίες το κοινό θα μπορεί να λάβει μέρος. Σημείωσε ακόμα, ότι θα υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα: Οι Λωποδύτες, ο Γιάννης Βαρδής και Γιώργος Λιανός, το συγκρότημα τα "Ετερώνυμα" και ο Γιάννης Στυλιανού και η παρέα του θα κρατήσουν σε όλους συντροφιά τα βράδια των εκδηλώσεων. Εκεί θα είναι και ο αγαπητός Άγιος Βασίλης ο οποίος θα βρίσκεται στο σπιτάκι του όλες τις ημέρες για να φωτογραφηθεί με μικρούς και μεγάλους! Στο χώρο θα υπάρχουν σπιτάκια στα οποία θα πωλούνται ξύλινες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, μπισκότα, εδέσματα, λουκουμάδες, κρέπες, σιταροπούλα, κάστανα, πίτσα, σουβλάκια, ζεστά και κρύα ροφήματα, ζεστούς ξηρούς καρπούς, ζεστό κρασί, λεβάντες, μέλι κ.ά. τα καθαρά έσοδα των οποίων θα διατεθούν για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου Ύψωνα!
> Παρ 1-Κ 3 & Σ 9-Κ 10 Δεκ, Δημαρχείο Ύψωνα, Λεμεσός. Είσοδος Ελεύθερη.

 

Λεωφόρος Χριστουγέννων στη Λεωφ. Γερίου
Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα είναι μόνο για τα παιδιά; Ο Δήμος Γερίου διοργανώνει στη Λεωφόρο Γερίου χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με την επωνυμία «Λεωφόρος Χριστουγέννων». Πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες θα δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάσουν και να χαρούν με ένα διαφορετικό τρόπο τα Χριστούγεννα και να γίνουν οι πρωταγωνιστές των εορτών! Στο χώρο θα υπάρχει το κόκκινο λεωφορείο που θα παίρνει βόλτα τα παιδιά στα όρια του Δήμου, τα παιδιά θα μπορούν να πάνε βόλτα με τα πόνυ, η άμαξα θα βρίσκεται στο χώρο με τον Άγιο Βασίλη ο οποίος θα μοιράζει δώρα στα παιδιά και θα μπορούν να φωτογραφίζονται μαζί του. Φωτογραφίες θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν και με το photobooth inside the box. Το ξωτικό, η νεράιδα των Χριστουγέννων, ο Ρούντολφ και ο Άης Βασίλης είναι διαφορετικοί από τους άλλους και έρχονται να διασκεδάσουν και να καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους με τις μοναδικές τους ικανότητες! Τους αρέσει να παίζουν, να διαβάζουν, να γράφουν και χαίρονται να μοιράζουν χαρά και κέφι και δεν είναι άλλοι από την ομάδα Fairytales story and book events. Στο χώρο θα υπάρχουν και φουσκωτά αλλά και αεροπλανάκια για τους μικρούς μας φίλους. Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται με τη συνοδεία χριστουγεννιάτικης ζωντανής μουσικής, αγορά, λιχουδιές, face painting, Άγιο Βασίλη, δωρεάν κρασί, ζιβανία και σούπα τραχανά.
> Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στη λεωφόρο Γερίου, έξω από το Δημαρχείο Γερίου, από τις 14.00. Είσοδος δωρεάν.

 

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Pavilion
Το Pavilion, για τρίτη χρονιά στο πλαίσιο των γιορτών, διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο Xωριό για μικρούς και μεγάλους, και υπόσχεται τις πιο μαγικές στιγμές! Η γιορτή του Pavilion που πλέον έγινε θεσμός επιστρέφει ανανεωμένη και στολισμένη πιο λαμπερά από ποτέ. Το Χωριό θα ανοίξει τις πόρτες του την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, και θα διαρκέσει 3 ημέρες, μέχρι την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου. Την Παρασκευή 16:00 - 22:00 και Σαββατοκύριακο 10:00-22:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για παιδιά κάτω των 12 ετών, ενώ για τους υπόλοιπους θα στοιχίζει €3. Όπως κάθε χρονιά, μέρος των καθαρών εσόδων θα δοθεί στο σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Τα ξύλινα παραδοσιακά σπιτάκια θα είναι γεμάτα με γλυκά, πλούσια εδέσματα, ζεστά ροφήματα, παραδοσιακά έθιμα της Κύπρου αλλά και του εξωτερικού, παιχνίδια, δώρα, μουσική, διασκέδαση και πάνω από όλα θα είναι πλημμυρισμένα με ευτυχία και Χριστουγεννιάτικο πνεύμα! Φουσκωτά, ζωγραφική προσώπου και οι παιδικές δραστηριότητες θα διασκεδάζουν όλα τα παιδιά και ο Άγιος Βασίλης έτοιμος να φωτογραφηθεί με όλους. Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τραγουδιστές, μουσικούς, χορευτές, θέατρα και φυσικά οι χορωδίες να ανεβάζουν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα στα ύψη!
> Παρασκευή 15-Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, Pavilion, Λευκωσία, 10.00-22.00.

 

Λεωφόρος Χριστουγέννων στην Κακοπετριά
Η κοσμοπολίτικη Κακοπετριά, ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Κύπρου, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις γιορτές φέτος με έναν πολύ ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο. Φτιάχνοντας μία Λεωφόρο Χριστουγέννων!
Για ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο, στις 16 & 17 Δεκεμβρίου, η γραφική Κακοπετριά θα βάλει τα καλά της, έτοιμη να μας υποδεχθεί με σκοπό να μας βάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Ένα διήμερο, λοιπόν, γεμάτο καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου, περίπτερα με χριστουγενιάτικες λιχουδιές και δημιουργίες, Άγιο Βασίλη, άμαξα με άλογο, ξωτικά και άλλες πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.
Περπατήστε στην όμορφα φωτισμένη πλατεία του χωριού, απολαύστε τις παραδοσιακές γεύσεις, τις μυρωδιές από τα γλυκά που ψήνονται σε κάθε σπίτι.
Ερταστικό κλίμα χωρίς καθόλου υπερβολές, αλλά με άρωμα χωριού!
> Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, Κακοπετριά, επ. Λευκωσίας.

 

Ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο χωριό στην Επισκοπή Λεμεσού!
Τη μαγεία των Χριστουγέννων στην επαρχία της Λεμεσού, φέρνει για ακόμη μια χρονιά ο Ανεξάρτητος Ομιλος ΕπιΔραση με το τριήμερο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό ΕπιΔραση 2017».
Συγκεκριμένα αυτά τα Χριστούγεννα η Πλατεία Ελευθερίας στην Επισκοπή Λεμεσού θα βάλει τα καλά της για ένα τριήμερο με πολλές δραστηριότητες.
Άναμμα του Χριστουγεννιατικου δέντρου, Άγιος Βασίλης με δώρα για τα παιδιά, καρουσέλ, face painting, λαχνοί με πλούσια δώρα και άλλες πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους θα συνθέτουν το εορταστικό σκηνικό και συναυλίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες!
Το Σάββατο 9 Δεκεμβίου στο χώρο τραγουδά ο Hoviq ενώ την επόμενη μέρα ο Κώστας Δόξας θα αναλάβει να ζεστάνει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα. Σημείωσε ακόμα ότι η «ΕπίΔραση» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με χριστουγεννιάτικο πνεύμα αλληλεγγύης δίνει στο χωριό φιλανθρωπικό χαρακτήρα συνδυάζοντας τη χαρά των εορτών με την αγάπη και την προσφορά στο συνάνθρωπο. Εξ ου και όλα τα καθαρά έσοδα της εκδηλωσης θα διατεθούν για άτομα με κινησιολογικά προβλήματα της κοινότητας που χρήζουν άμεσης θεραπείας.
> Παρασκευή 8, 17.00-20.00, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, 11.00-20.00, Πλατεία Ελευθερίας στην Επισκοπή Λεμεσού. Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.

 

Ζωντανεύει και φέτος το πιο παγωμένο χριστουγεννιάτικο χωριό στην Κύπρο
Από τις 29 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου στην Κυπερούντα θα δημιουργηθεί κάτι πολύ μαγικό! Ένα αληθινό χριστουγεννιάτικ οχωριό, το οποίο φέτος θα περιλαμβάνει αναβαθμισμένο πρόγραμμα. Η έναρξη θα δοθεί με τη φωταγώγηση της πλατείας στις 9 του μήνα και το στολισμό όλων των ελάτων και κέδρων που βρίσκονται στο χωριό. Μάλιστα ο στολισμός του χωριού έχει αρχίσει ήδη εδώ και μερικές ημέρες.  Όπως και πέρσι εκεί, στο πιο πάγωμένο χριστουγεννιάτικο χωριό της Κύπρου θα ακούσουμε χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τα παιδιά, θα γευτούμε με παραδοσιακά εδέσματα λουκάνικα, ζεστό κρασί, ζιβανία και ο Άγιος Βασίλης θα έιναι εκεί για τους μικρούς μας φίλους.  
> Παρασκευή 29-Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, Κυπερνούντα, επ. Λεμεσού. 

 

Σημείωσε ακόμα:

Το βοτανικό πάρκο Cyherbia στήνει το εργαστήρι του Αγίου Βασίλη
Μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων στο βοτανικό Πάρκο Cyherbia στο Αυγόρου, στις 16 & 17 Δεκεμβρίου από τις 10 μέχρι τις 17.00.
Κυνήγι Θησαυρού στον Λαβύρινθο, δραστηριότητες στο Εργαστήρι του Αγίου Βασίλη και χειροτεχνίες για μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε να βοηθήσετε τα ξωτικά του Αγίου Βασίλη να φτιάξουν τα παιχνίδια; Βρείτε τον κρυμμένο θησαυρό στον Λαβύρινθο για να πάρετε δώρο από τον Άγιο Βασίλη. Επίσης: χειροτεχνίες για παιδιά και μεγάλους στη καφετέρια, όπου μπορείτε να κατασκευάσετε όμορφα στολίδια.
Απολαύστε τσάι, ζεστό κρασί και κεϊκ και επιλέξτε τα αρωματικά σας δώρα στο κατάστημα μας. Είσοδος 5 ευρώ για μεγάλους, 3 ευρώ για παιδιά, με τσάι και δωράκι για τα παιδιά. Παιδιά κάτω των 3 ετών δωρεάν. Χειροτεχνίες 2 ευρώ ανά κατασκευή. Οι δραστηριότητες συνεχίζονται όλη μέρα. Δεν χρειάζεται προκράτηση.
> Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, Πάρκο Cyherbia στο Αυγόρου.

 

Εργαστήρι Αγάπης του Αη-Βασίλη
Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος FUNRAISING πραγματοποιεί το 'Εργαστήρι Αγάπης του Άη-Βασίλη'. Εκεί οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια με ξύλο, πολυστερίνη, χαρτόνια και ζυμαράκι, να φτιάξουν κάρτες, να διακοσμήσουν μπισκότα, τσόχινες χριστουγεννιάτικες μπότες, κουκουνάρια, πήλινες κατασκευές και άλλα πολλά! Οι νεράιδες του FUNRAISING θα ζωγραφίζουν τα πρόσωπα (face painting) όσων παιδιών θέλουν, θα υπάρχει αγορά γλυκών και αντικειμένων, όπως και τραγούδια!
> Σ 16 & Κ 17 Δεκ, Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ, Μαρίνα Λεμεσού. Είσοδος με δραστηριότητες €15. Η γενική είσοδος για την εκδήλωση είναι δωρεάν.

 

9ο Παιδικό Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι
Το Βιβλιοπωλείο Rivergate στα Λατσιά μάς περιμένει και φέτος την πρώτη Κυριακή του Δεκέμβρη στον πρωτότυπο πολυχώρο του, για να διασκεδάσει τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο, βάζοντας συνάμα μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των γιορτών. Σημείωσε δραστηριότητες και καλή διασκέδαση: παραμύθια, μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα, θεατρικό παιχνίδι, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, γύψινα-ξύλινα στολίδια, κάρτες, δεντράκια, καφές, γλυκά, αλμυρά, χορωδίες, Άγιος Βασίλης κ.ά.
> Κ 3 Δεκ, Βιβλιοπωλείο Rivergate, Λατσιά, Λευκωσία, 10.30-15.00. Είσοδος ελεύθερη. Πληρ. 22572722.

 

Χριστουγεννιάτικη Πλατεία στη Σωτήρα
Η Σωτήρα Αμμο΄χωστου ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις γιορτές με μία πολύ όμορφη γιορτή, η οποία θα περιλαμβάνει fashion show, χορωδίες, χορούς, συγκροτήματα, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, εδέσματα, φουσκωτά κ.ά.
> Σ 16 Δεκ, οδός Σωτήρας, επ. Αμμοχώστου, 14.00-20.00. Πληρ. 23821416, culture@sotira.org.cy.

 



Στασικράτους Christmas Party
Με λιχουδιές και κατασκευές, ροφήματα, πλούσιο καλλιτεχνικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, με χορωδίες, χορευτικά σύνολα, μουσικά σχήματα και παιδικές δραστηριότητες, φωτογραφήσεις με τον Άγιο Βασίλη, μασκότ κ.ά. Διοργανώνει ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Στασικράτους σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας. Κ 10 Δεκ, οδός Στασικράτους, Λευκωσία.
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.

 

Nicosia Chocolate Festival
Ποιος δεν αγαπάει τη σοκολάτα; Μάλλον κανείς! Μάθε λοιπόν πως ένα από τα πιο αγαπημένα φεστιβάλ της Κύπρου, το Nicosia Chocolate Festival μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει φέτος και πάλι τον Δεκέμβριο με πολλές εκπλήξεις που θα λατρέψουν μεγάλοι και παιδιά.
Το Nicosia Chocolate Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην Πύλη Αμμοχώστου από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 και οι διοργανωτές ήδη κάνουν πλάνα για υπέροχα πράγματα να δούμε, να γευτούμε και φυσικά να φωτογραφίσουμε.
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ.
> Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, Πύλη Αμμοχώστου, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close