Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

7 μαγαζιά σε περιμένουν για έξοδο στην Πλατεία!

Τα νέα hot περιοχή της Λεμεσού, την Πλατεία Ηρώων, για έξοδο το σαββατοκύριακο

Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2017

Ένα τετράγωνο γεμάτο ιστορία και δόξα, δεν θα μπορούσε να ξεχαστεί ή να παραμεληθεί. Η Πλατεία Ηρώων αποτελεί σήμερα ένα από τα πολυσύχναστα στέκια της Λεμεσού, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Κοντά σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης, την οδό Ανεξαρτησίας, η πλατεία αποτελούσε ανέκαθεν χώρο αναψυχής και χαλάρωσης, αλλά και συνάντησης των ανθρώπων στο κέντρο. Πόσω μάλλον σήμερα, που η Πλατεία Ηρώων έχει να προσφέρει φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική σε όλους τους περαστικούς.

Σχεδόν όλοι γνωρίζουμε την Πλατεία, από το γνωστό Θέατρο Ριάλτο, αλλά λίγοι από εμάς ξέρουν πού θα συνεχίσουν τη βραδιά τους εκεί κοντά. Παρόλο που σε κάθε σου βήμα συναντάς και κάτι το διαφορετικό. Εστιατόρια για σένα που είσαι οπαδός της υγιεινής, vintage bars και live σκηνές.

Τα μαγαζιά αυτά είναι οι λόγοι για να επισπευτείς τη γραφική οδό.

Ανακαλύψαμε 7 χώρους για να επισπευτείς στο κέντρο της Λεμεσού αυτό το σαββατοκύριακο.

 

Τα Καρβουνιάσματα
Ένα καινούριο μεζεδοπωλείο άνοιξε τις πόρτες του στη Λεμεσό, στη γραφική Πλατεία Ηρώων, κι έφερε νέα ζωή στη περιοχή, αλλά και ωραίες μυρωδιές. Το μαγαζί σού προσφέρει γεύσεις του τόπου μας, τα περισσότερα στη σχάρα, με ολόφρεσκα κρέατα ψημένα με μεράκι από τους έμπειρους ψήστες τους. Με μια ποικιλία από κρασιά, κυρίως κυπριακά, ένα πανέμορφο εξωτερικό χώρο και σε συνδυασμό με το καταπληκτικό φαγητό, θα αφήσει ευχαριστημένο οποιονδήποτε το επισκεφτεί.
(70000087) Πλατεία Ηρώων. Δ-Κ 19.00-01.00.

 

Theta Healthy Eating Cuisine
Το νέο εστιατόριο στην Πλατεία Ηρώων, προσφέρει στο κοινό του νόστιμα πιάτα, πάνω από όλα υγιεινά. Το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι το πρώτο που προσφέρει φαγητό χωρίς γλουτένη και λακτόζη και συνδυάζει τα υγιεινά πιάτα με τη νοστιμιά. Οι ίδιοι ζυμώνουν το ψωμί τους χωρίς γλουτένη και φτιάχνουν τα δικά τους νόστιμα τυριά από Κάσιου σε ποικιλία γεύσεων. Ιδιαίτερα είναι και τα επιδόρπια. Ο χώρος του δε είναι διακοσμημένος με σκοπό να προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση στην ψυχή του επισκέπτη. Τα Χριστούγεννα θα λειτουργεί και τις Κυριακές.
(25013738) Αντρέα Δρουσιώτη 9. Δ-Σ 12.00-22.00.

 

Το Ρακόμελο
Το ευγενικό προσωπικό και το ζεστό κλίμα του χώρου, παρομοιάζουν το μαγαζί σαν στολίδι του τόπου. Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις ελληνικά/πολίτικα πιατάκια φτιαγμένα με ιδιαίτερες πινελιές από τον σεφ, τα οποία συνδυάζονται με την ξεχωριστή ατμόσφαιρα του χώρου. Στα συν βάλε και τις live εμφανίσεις με ρεμπέτικη και λαϊκή μουσική που ήρθαν για να γεμίσουν τα Σαββατόβραδα σου. Εμείς πάντως προτείνουμε να δοκιμάσεις το γνωστό «Μεθυσμένο Ψαρονέφρι». Επίσης, το ιδιαίτερο ρακόμελο του μαγαζιού (εξ ου και η ονομασία) δεν πρέπει να απουσιάζει από το τραπέζι σου. Διαθέτει τραπεζάκια και στον εξωτερικό του χώρο.
(70001021) Ηπείρου 1.

 

Gostijo
Ακόμη ένα must go εστιατόριο. Το Gostijo, που σημαίνει οικοδεσπότης, είναι ένα νέο, καινοτόμο bar & restaurant, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει φαγητό από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ και ποτό μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα. Σερβίρει πιάτα διεθνούς κουζίνας αλλά και πολλές επιλογές από την ελληνική και μεσογειακή. Στον πλούσιο κατάλογο του θα βρεις επίσης αξιόλογη ποικιλία από κρασιά, οινοπνευματώδη και cocktail, όπως επίσης και τσιμπήματα. Σημείωσε ότι συχνά φιλοξενεί διάφορους καλλιτέχνες για live εμφανίσεις, με συνοδεία πιάνου και κιθάρας. Επιπρόσθετα, μπορεί να έχει τελειώσει το καλοκαίρι, άλλα το μπαρ προσφέρει εξωτικά κοκτέιλ για εσένα που θέλεις να δοκιμάζεις νέες γεύσεις.
(25745066) Αντρέα Δρουσιώτη 17.

 

Μαντάμ
Στα 3 χρόνια λειτουργίας του, το μπαρ μάς μεταδίδει good vibes και μας χαρίζει νύχτες διασκέδασης. Το ιδιόρρυθμο αυτό μπαράκι, με την ιδιαίτερη διακόσμηση και τα fancy cocktails έχουν πλέον κερδίσει και κοινό από όλες τις πόλεις. Ένας "in" χώρος για τους «ψαγμένους» που αναζητούν βραδιές ηρεμίας και στέκι για να αράζουν με φίλους. Η vintage διάθεση και η μουσική του 'Μαντάμ' θα γεμίσουν τα κρύα Σαββατόβραδα του φετινού χειμώνα. Do's για το χώρο είναι το «Curry Monday». Κάθε Δευτέρα μπορείς να απολαύσεις διαφορετικό κάρυ, που σερβίρεται ως το πιάτο της ημέρας.
Αντρέα Δρουσιώτη 24, Δ-Κ/ 17։30-2։00

 

Κύκλος
«Σε αυτόν τον κύκλο χωράμε όλοι», το ρητό του γνωστού live μαγαζιού. Η μουσική σκηνή που βρίσκεται κοντά στο θέατρο Ριάλτο, τα τελευταία χρόνια προσφέρει στους θαμώνες της «αλκοολικά» βράδια, γεμάτα ζωντάνια και τραγούδι. Το μουσικό σχήμα, σε συνεργασία με το team του χώρου προσπαθούν να δημιουργούν αξέχαστες στιγμές σε όποιον τους επισκεφτεί. Το show περιέχει έντεχνα άσματα και λίγα διαχρονικά ροκ ελληνικά κομμάτια. Αν είσαι φίλος του ούζου ή ο τύπος που απολαμβάνει κάθε φορά μία κρύα μπύρα, τότε θα έπρεπε ήδη να «Κυκλο-φορείς» στο μαγαζί.
(25107230) Αντρέα Δρουσιώτη 17.

 

Η Γωνιά του Πεπέ
Ένα ξεχωριστό μεζεδοπωλείο στην Πλατεία Ηρώων που γίνεται χαμός. 'Η γωνιά του Πεπέ' γνωρίζει πολύ καλά από καλό κρέας και ήδη φημίζεται για την ποιότητα που σερβίρει στον τομέα αυτό. Όσο ο καιρός το επιτρέπει το μαγαζί βγάζει τραπέζια έξω ενώ το χειμώνα λειτουργεί το εσωτερικό του χώρου. Ένας ζεστός χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 30 άτομα ενώ γίνονται κάποιες ρυθμίσεις ώστε να αυξηθούν.
(99581922) Παύλου Μελά 28.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close