Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2017
Με πλούσιο πρόγραμμα, θα εορτάσει και φέτος ο Δήμος Αγίας Νάπας τις τετραήμερες εκδηλώσεις της Γιορτής του Κατακλυσμού/Ψαριού & Φεστιβάλ Νερού, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Γραφικό Λιμανάκι της πόλης, από την Παρασκευή 02 Ιουνίου μέχρι τη Δευτέρα 5 Ιουνίου και αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον χιλιάδων ντόπιων και ξένων επισκεπτών.
Στόχος του Δήμου μέσω της μεγάλης αυτής Λαϊκής Γιορτής είναι η προβολή και η διατήρηση των ηθών και εθίμων του τόπου μας.
Στο ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι μεγάλες συναυλίες των καταξιωμένων καλλιτεχνών Μπάμπη Στόκα (Σάββατο 03/06) και Αντύπα (Κυριακή 04/06), και του Μουσικού Σχήματος του Πολιτιστικού Ομίλου ''Κάβο Γκρέκο'' Αγίας Νάπας (Δευτέρα 05/06) χορούς από το Χορευτικό ΄Ομιλο Δήμου Αγίας Νάπας και τον Σύλλογο Ποντίων Επταμύλων Νομού Σερρών «Οι Ακρίτες» (Σάββατο 03/06) καθώς επίσης, τσιαττιστά και ερωτικά τραγούδια από τους Λαϊκούς μας ποιητές (Δευτέρα 05/06).
Στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας θα διεξαχθούν Fly Board Show με τους Exclusive Cyprus Distributor, Παγκύπριοι Αγώνες Θαλάσσιου Τζετ Σκι και το Φεστιβάλ Νερού (Δευτέρα 05/06, η ώρα 10.00πμ). Επίσης, στο πλαίσιο της γιορτής του Ψαριού, (03-05/06) θα προσφέρονται στους θαμώνες ψαρομεζέδες που θα ετοιμάσουν οι ψαροταβέρνες της γύρω περιοχής και θα λειτουργεί στο χώρο έκθεση Φωτογραφίας και ειδών αλιείας. Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου θα τελεστεί στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου Θεια Λειτουργία όπου μετά το πέρας της Ιερείς και πιστοί θα επιβιβαστούν σε ψαρόβαρκες όπου ανοικτά του λιμανιού θα γίνει ο καθαγιασμός των υδάτων.
Σημειώνεται επίσης ότι την Κυριακή 4 Ιουνίου γύρω στις 8.30μ.μ θα γίνει η Β' και τελική φάση Αδελφοποίησης μεταξύ του Δήμου Αγίας Νάπας και του Δήμου Σερρών. Στην τελετή θα παραστεί επίσημη αποστολή του Δήμου αποτελούμενη από τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Αγγελίδη, τον Αντιδήμαρχο, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και ο Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων Νομού Σερρών «Οι Ακρίτες».

Σχετικά
Oι Fuse και η Φρειδερίκη Τομπάζου στο DownTown Live
Ετοιμαστείτε για μια μοναδική μουσική βραδιά!
Ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται για ένα live στον Πρωταρά
Mε ένα πρόγραμμα με έντονο party χαρακτήρα, μεγάλες επιτυχίες και αστείρευτη διάθεση για διασκέδαση
Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος επιστρέφουν Κύπρο για ένα live
Η Μάγδα και ο Χρήστος συνεχίζουν τη μουσική τους ιστορία
Η Nama Dama και τρεις δημιουργοί ενώνουν τραγούδι και κουκλοθέατρο στην Αξιοθέα
Τέσσερις Κύπριες δημιουργοί συναντιούνται στη σκηνή την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, σε μια πολυμεσική μουσική παράσταση εμπνευσμένη από τη γραφή της Virginia Wool
Οι Dal:um φέρνουν τους σύγχρονους ήχους της κορεατικής παράδοσης στην Αξιοθέα
Το κορεατικό ντουέτο εμφανίζεται στη Λευκωσία την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, συνδυάζοντας δύο παραδοσιακά έγχορδα με τον μινιμαλισμό και τη μουσική εξερεύνηση.
Κυπριακές μελωδίες αλλιώς: Το TratSik String Quartet στην Αξιοθέα
Τέσσερις μουσικοί και έργα επτά Κυπρίων συνθετών φέρνουν την παράδοση στη σύγχρονη μουσική δωματίου, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.
Αυτός είναι ο τραγουδιστής που έρχεται για τη νέα σεζόν στο ZAZZA Music Theater στη Λευκωσία
Κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου
Goldsingers & Nammos Resident DJ ανοίγουν τη νέα σεζόν στο The Landmark Nicosia
Στις 11 Οκτωβρίου, οι δημοφιλείς Goldsingers συναντούν τον Nammos Resident DJ στο Sumosan και το Vetrina, στο Sunken Garden του The Landmark Nicosia, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας σεζόν γεμάτης μουσική, γαστρονομία και ξεχωριστές live performances
Δύο πολύ ξεχωριστές συναυλίες με 200 κιθάρες και τον Γιώργο Περρή, στην Κύπρο
Παγκόσμιες Αντηχήσεις “Μουσικές Του Κόσμου”
Ο APON έρχεται Κύπρο για μια μεγάλη, δωρεάν συναυλία
O super επιτυχημένος και viral τραγουδοποιός που «σαρώνει» με κάθε του κυκλοφορία, μεταφέρει τη μαγεία του στο νησί μας