Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2017
Με πλούσιο πρόγραμμα, θα εορτάσει και φέτος ο Δήμος Αγίας Νάπας τις τετραήμερες εκδηλώσεις της Γιορτής του Κατακλυσμού/Ψαριού & Φεστιβάλ Νερού, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Γραφικό Λιμανάκι της πόλης, από την Παρασκευή 02 Ιουνίου μέχρι τη Δευτέρα 5 Ιουνίου και αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον χιλιάδων ντόπιων και ξένων επισκεπτών.
Στόχος του Δήμου μέσω της μεγάλης αυτής Λαϊκής Γιορτής είναι η προβολή και η διατήρηση των ηθών και εθίμων του τόπου μας.
Στο ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι μεγάλες συναυλίες των καταξιωμένων καλλιτεχνών Μπάμπη Στόκα (Σάββατο 03/06) και Αντύπα (Κυριακή 04/06), και του Μουσικού Σχήματος του Πολιτιστικού Ομίλου ''Κάβο Γκρέκο'' Αγίας Νάπας (Δευτέρα 05/06) χορούς από το Χορευτικό ΄Ομιλο Δήμου Αγίας Νάπας και τον Σύλλογο Ποντίων Επταμύλων Νομού Σερρών «Οι Ακρίτες» (Σάββατο 03/06) καθώς επίσης, τσιαττιστά και ερωτικά τραγούδια από τους Λαϊκούς μας ποιητές (Δευτέρα 05/06).
Στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας θα διεξαχθούν Fly Board Show με τους Exclusive Cyprus Distributor, Παγκύπριοι Αγώνες Θαλάσσιου Τζετ Σκι και το Φεστιβάλ Νερού (Δευτέρα 05/06, η ώρα 10.00πμ). Επίσης, στο πλαίσιο της γιορτής του Ψαριού, (03-05/06) θα προσφέρονται στους θαμώνες ψαρομεζέδες που θα ετοιμάσουν οι ψαροταβέρνες της γύρω περιοχής και θα λειτουργεί στο χώρο έκθεση Φωτογραφίας και ειδών αλιείας. Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου θα τελεστεί στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου Θεια Λειτουργία όπου μετά το πέρας της Ιερείς και πιστοί θα επιβιβαστούν σε ψαρόβαρκες όπου ανοικτά του λιμανιού θα γίνει ο καθαγιασμός των υδάτων.
Σημειώνεται επίσης ότι την Κυριακή 4 Ιουνίου γύρω στις 8.30μ.μ θα γίνει η Β' και τελική φάση Αδελφοποίησης μεταξύ του Δήμου Αγίας Νάπας και του Δήμου Σερρών. Στην τελετή θα παραστεί επίσημη αποστολή του Δήμου αποτελούμενη από τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Αγγελίδη, τον Αντιδήμαρχο, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και ο Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων Νομού Σερρών «Οι Ακρίτες».

Σχετικά
Eurovision 2026 - Εθνικός τελικός: Ο Akylas με το «Ferto» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Βιέννη
Ο Akylas, ο οποίος από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Βιέννη
Απόψε ο μεγάλος ελληνικός τελικός της Eurovision: Τα φαβορί και η σειρά εμφάνισης
14 τραγούδια διεκδικούν τη νίκη για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 70ό μουσικό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη
Η Antigoni ξεσήκωσε έβαλε "φωτιά" στη σκηνή ερμηνεύοντας για πρώτη φορά live το Jalla στον ελληνικό ημιτελικό (BINTEO)
Ξεσήκωσε το κοινό και αποθεώθηκε
Οι Μπλε επιστρέφουν στη Λευκωσία για ένα live
Το συγκρότημα έρχεται στο DownTown Live την άνοιξη για να μας υπενθυμίσει τη διαχρονικότητα των τραγουδιών τους.
Eurovision 2026: Απόψε ο Β' Ημιτελικός – Τα τραγούδια, τα φαβορί και οι guests εμφανίσεις
Το πρόγραμμα του Β' Ημιτελικού με τους υπόλοιπους 14 καλλιτέχνες που διεκδικούν μια θέση στον τελικό
Sing for Greece 2026: Τα 7 τραγούδια που διεκδικούν το "εισιτήριο" για τη Eurovision
Ο Akylas με το Ferto στον εθνικό τελικό
Απόψε ο πρώτος ελληνικός ημιτελικός για τη Eurovision
14 τραγούδια διεκδικούν επτά θέσεις στον μεγάλο τελικό - Ανάμεσά τους και το μεγάλο φαβορί «Ferto» από τον Akyla
Το City of Dreams Mediterranean διοργάνωσε μία ξεχωριστή VIP βραδιά με την Κέλλυ Κελεκίδου
Η μουσική βραδιά διοργανώθηκε στο πλαίσιο της νέας σειράς του θερέτρου, «A night to remember with»
Το City of Dreams Mediterranean διοργάνωσε μία ξεχωριστή VIP βραδιά με την Κέλλυ Κελεκίδου
Η μουσική βραδιά διοργανώθηκε στο πλαίσιο της νέας σειράς του θερέτρου, «A night to remember with»
Ετοιμάσου για την Καρναβαλίστικη Φιέστα του Windcraft Band
Με 30 μουσικούς στη σκηνή, το Windcraft Band υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη ενέργεια,
Eurovision 2026: Είδαμε, ακούσαμε το "Jalla" και γράφουμε την άποψή μας
Χιούμορ, ταυτότητα και ένα κολλητικό “Jalla Jalla” η Κύπρος παίζει με τον εαυτό της, κερδίζει τους φαν και ανεβαίνει στα στοιχήματα