Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2017
Την χαρούμενη μέρα της πρωταπριλιάς τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από την συγγραφέα παιδικού βιβλίου Κατίνα Ζένιου Κωνσταντινίδου μια ξεχωριστή ανάγνωση των δικών της πετυχημένων παιδικών βιβλίων.
Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ζωντανή μουσική αφήγηση «Παραμύθι ν΄αρχινήσει». Η θεατροπαιδαγωγός και αφηγήτρια Μαρίνα Κατσαρή και ο Δημήτρης Φυρίος κειμενογράφος και μουσικός, αξιοποιώντας την πλούσια εμπειρία τους, παρουσιάζουν μια διαδραστική παράσταση αφήγησης παραμυθιών με ζωντανή μουσική και πρωτότυπα τραγούδια.

Τέλος θα μπορούν να απολαύσουν μια παράσταση κουκλοθεάτρου από το Θουκιδίδη Μηχανικό, Θεατροπαιδαγωγό. Μια διαδραστική παράσταση που έχει στόχο να ψυχαγωγήσει αλλά και να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σε ποικίλα θέματα , μέσα από τη μαγεία του επαγγελματικού κουκλοθέατρου.
Παράλληλα κατά την διάρκεια όλης της ημέρας θα λειτουργεί έκθεση (και πώληση) επιλεγμένου παιδικού βιβλίου στον αναπαυτικό χώρο του αναγνωστηρίου, όπου μικροί (και μεγάλοι) θα μπορούν να απολαύσουν ένα ανοιξιάτικο απόγευμα ανάγνωσης με θέα την θάλασσα και το βουνό της κυπριακής γης.
Ευκαιρία για μια ολοήμερη εκδρομή και ποιοτικό χρόνο ολόκληρης της οικογένειας μαζί, μακριά από τον θόρυβο της πόλης μέσα στην καταπράσινη ανοιξιάτικη κυπριακή ύπαιθρο.

-
Οι Μύλοι
01 Απριλίου 2017
Σχετικά
«Ο Μικρός Πρίγκιπας» μάς ταξιδεύει στα αστέρια του Πλανηταρίου Κύπρου
Η εκδήλωση «Pages & Stars» έρχεται στις 11 Οκτωβρίου με ανάγνωση στον θόλο, εργαστήριο δημιουργίας βιβλίου και προβολή, με δωρεάν είσοδο.
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Lidl Wellness Camp 2026: Αυτοί είναι οι ομιλητές και οι experts που θα μας εμπνεύσουν στο φετινό διήμερο ευεξίας
Το 7ο κατά σειρά θεσμικό πια διήμερο καλής ζωής της Lidl Κύπρου, επιστρέφει τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Weekend Agenda: 50 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη
Φεστιβάλ στα χωριά, μεγάλες συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy και οικογενειακές βόλτες γεμίζουν την ατζέντα μας για το τριήμερο 2–4 Οκτωβρίου.
Τις Κυριακές του φθινοπώρου θα πηγαίνουμε στο Φοινί για αυθεντικό Φοινιώτικο παλουζέ
Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή
«Η Βασίλισσα του Χιονιού» φέρνει μια φιλία πιο δυνατή από τον χειμώνα στο Σατιρικό
Η Παιδική Σκηνή κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου με μια μουσική παράσταση για όλη την οικογένεια, βασισμένη στο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν
KIDS FUN DAY 2026: Μια μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή για τη στήριξη του Συνδέσμου ΔΕΠΥ Κύπρου
Με κεντρικό μήνυμα «Όλα τα παιδιά μετρούν!», το KIDS FUN DAY φιλοδοξεί να ενώσει παιδιά, γονείς, εθελοντές, επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανωμένα σύνολα σε μια ημέρα γεμάτη παιχνίδι, δημιουργία, προσφορά και χαμόγελα