Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2017
Το φεστιβάλ Disco Dystopia έχει δημιουργηθεί για 1 και μοναδικό σκοπό και αυτός είναι να εξυμνήσει την disco μουσική σε όλο της το μεγαλείο. Η εκδήλωση στοχεύει να θυμίσει στους παλαιότερους χορογραφίες κάτω από την ντισκομπάλα και να μάθει στους νεότερους την αξία του συγκεκριμένου είδους μουσικής.
Το φεστιβάλ θέλει να προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να περιηγηθούν στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης της Λεμεσού ντυμένοι καρναβαλίστικα, με απώτερο σκοπό να μπουν για τα καλά στο πνεύμα του Καρναβαλιού.
Το event θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου στη Λεμεσό με ένα πάρτυ που θα λειτουργήσει ως ένα αστικό φεστιβάλ. Με φόντο το Καρναβάλι, το «Disco Dystopia City Festival» θα πραγματοποιηθεί σε δύο ειδικά διαμορφωμένους για το event χώρους στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού.
Το Disco Dystopia χωρίζεται σε 2 ξεχωριστές εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιούνται ταυτόχρονα σε 2 ξεχωριστούς χώρους.
Το πάρτι θα ξεκινήσει στο Σουσάμι, το μπαρ το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού, και θα συνεχιστεί στο Rosy Club, το οποίο βρίσκεται αρκετά κοντά και είναι επίσης στην παλιά πόλη. 7 DJ από την Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό θα παίζουν ντίσκο επιτυχίες για εσένα και την παρέα σου από τις 9 μ.μ. μέχρι τις 6 π.μ. το επόμενο πρωί.
Ετοιμάσου για ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο, όπου θα προσγειωθείς στις αξέχαστες δεκαετίες των 70s και 80s, τότε που η disco μουσική ζούσε την απόλυτη δόξα. Όσον αφορά στο dress code της βραδιάς, έχεις το ελεύθερο να ντυθείς και να παρουσιαστείς όπως εσύ νιώθεις άνετα, με καρναβαλίστικη αμφίεση ή χωρίς.
-
Σουσάμι
24 Φεβρουαρίου 2017
Σχετικά

Ένα μαγαζί «της γειτονιάς» στο Χονγκ Κονγκ ανακηρύχθηκε το καλύτερο μπαρ στον κόσμο
Είναι το πρώτο μπαρ στην Ασία που κατακτά την 1η θέση

Τις Τρίτες ο Θωμάς και ο Χρήστος τραγουδούν στο Neverland Rock Bar
Ο Οκτώβριος γεμίζει μουσική

Μάθαμε πότε κλείνει το Seline
Το εντυπωσιακό rooftop bar-restaurant με θέα την Πλατεία Ελευθερίας, αποχαιρετά τη σεζόν και εμείς μάθαμε την ημερομηνία!

30 Σεπτεμβρίου το Grand Finale: Το απόλυτο live της χρονιάς στο Garden, που δεν πρέπει να χάσεις
Ο Hovig αποχαιρετά τη φετινή σεζόν στο Garden με ένα μοναδικό live performance

Το αθηναϊκό στέκι που μπήκε στη λίστα με τα 100 καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2025
Πρόκειται για το Barro Negro της Αθήνας, το οποίο ανέβηκε έξι θέσεις από πέρυσι και βρίσκεται πλέον στο Νο 62

Wet Glam - Summer Poolside Series: Season Finale
Αποχαιρετούμε τα πιο hot parties του νησιού, με στυλ, ένταση και λάμψη

Ένα δυνατό πάρτι από τα Maison Anemi και Smunkki
Μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες, όπου το street food ξανασυστήνεται με τρόπο ανατρεπτικό, τολμηρό και απόλυτα απολαυστικό

Ο Γιάννης Μαργάρης επιστρέφει δυναμικά στην Λευκωσία τον Σεπτέμβρη
Ένα μοναδικό live με τον Κωνσταντίνο Δράκου


Το Garden Day and Night παραμένει το σημείο συνάντησης μέχρι τέλος Οκτωβρίου
Ζωντανή μουσική, καλλιτέχνες και φαγητό σε έναν υπέροχο κήπο

Διάσημο rooftop bar του νησιού, κατεβάζει ρολά
Αποχαιρετούμε ένα μέρος με ωραία θέα, δυνατά κοκτέιλ, μοναδική ατμόσφαιρα και ανεβαστική μουσική

Ετοιμάσου για ένα επικό Jungle Street Party στην Παλαιά Πινέζα
Ο Σεπτέμβρης κλείνει με δροσερά κοκτέιλ, δυνατούς ρυθμούς και ανεβαστική διάθεση