Μουσική , Συναυλίες & Events

22 συναυλίες και live για όλο τον Γενάρη

Πολλές όμορφες συναυλίες θα λάβουν χώρα τον πρώτομήνα του νέου χρόνου

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιανουαρίου 2017

Η χρονιά μπαίνει δυναμικά όσον αφορά στα μουσικά δρώμενα, με μουσικές και τραγούδια από την Κρήτη, την Αθήνα, τη Μεσόγειο, τζαζ, swing και reggae. Σε αυτά προσθέστε δυο βραδιές με κιθαριστικά σύνολα και μια παράσταση-θρύλο, που έρχεται στην Κύπρο με μία μπάντα μουσικών και έναν παραγωγό ραδιοφώνου.

Έχουμε και λέμε:

 

100 Κιθάρες!
Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζει τη μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο. 100 ΚΙΘΑΡΕΣ! με μαέστρο τον Βαγγέλη Μπουντούνη και Καλλιτεχνικό διευθυντή τον Αντώνη Κοΐζα. Ο Βαγγέλης Μπουντούνης μετά από τις συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Ηρώδειο θα διευθύνει την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου με ''100 Κιθάρες'' που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά, σε δυο συναυλίες. Με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου συμπράττουν το κιθαριστικό ντουέτο της Sony Classical-BMG Stelios & Vassilis (Στέλιος Γκόλγκαρης & Βασίλης Μαστοράκης), η σολίστ κιθάρας Μάρω Ραζή και οι βιρτουόζοι των εγχόρδων «String Demons» (Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη). Επίσης, συμμετέχουν ο κιθαριστής Αντώνης Μιτζής, Γιώργος Γκόλγκαρης και ο Γιώργος Φουντούλης. Συμμετέχουν τα Κιθαριστικά Σύνολα: Acordes Guitar Ensemble, Cyprus Guitar Trio, Rumba Attack, Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο
Intonation, καθηγητές και σπουδαστές Πανεπιστημίων, Ωδείων και Μουσικών Σχολείων ΥΠΠ. Στο τραγούδι: Μαργαρίτα Ηλία, Δαλιδά Μιτζή.
Το πρόγραμμα αποτελεί μια μουσική περιήγηση σε εμβληματικά έργα της παγκόσμιας και ελληνικής μουσικής.
Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός. Πληρ. 77777745 & Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία.
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.

 

Arda & the Stolen Moon
Η μπάντα από την Κύπρο "Arda & the Stolen Moon" κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο τον Οκτώβριο και τώρα φέρνουν τη μουσική τους κατευθείαν στο κοινό με ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο.
Οι μουσικοί που συνοδεύουν την Arda είναι: Σωκράτης (ο γιατρός) Λεπτός: Ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες, Ορέστης Ανδρονίκου: Ακουστικές και ηλεκτρικές κιθάρες, Nicholas Pa: Μπάσο και πλήκτρα, Κα Stella Artois: Ντραμς, Claire Palmer: Φωνητικά.
Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, Ravens, Λεμεσός, 23.30. Πληρ. 99559155.

 

Μουσική βραδιά με τζαζ και swing τραγούδια
Απολαύστε μια βραδιά με τζαζ και swing μουσική, με ένα πρόγραμμα με γνωστά τραγούδια από ένα μουσικό σχήμα από μαθητές και φοιτητές μουσικής, την Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου στις 8μ.μ. Τρεις γυναικείες φωνές (Στέφανη Νεοφύτου, Κριστήν Μιχαηλίδου, Νάταλυ Φλουρή) και τρία μουσικά όργανα, πιάνο (Φοίβη Ιορδάνους), κρουστά (Νικόλας Τσαγγάρης) και κόντρα μπάσο (Σπύρος Σωκράτους). Ένας από τους στόχους του Τεχνόπολις 20 αρχίζοντας ήταν η στήριξη νέων ταλέντων της πόλης. Και συνεχίζει να είναι... Ελάτε να στηρίξετε και εσείς την νέα γενιά μουσικών! Είσοδος: €7
Κρατήσεις απαραίτητες στο 70002420.

 

 

Stan
Ο Super FM παρουσιάζει τον εκρηκτικό STAN Live στο Όλα Ελληνικά Λεμεσός την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου. Ο STAN για μία μόνο βραδιά στο Ola Ελληνικά Λεμεσός…τον Ελληνικό Προορισμό από τον Όμιλο Breeze.
Κρατήσεις: 7000 58 68.

 

Αμαρυλλίς
Η Αμαρυλλίς επιστρέφει στο Lush Beach Bar στη Λάρνακα για μια μοναδική γιορτινή εμφάνιση την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, παραμονή Θεοφανίων.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00. Είσοδος ελεύθερη. Πληρ. 70008089.

 

Νίκος Ζωιδάκης
"Ζωιδάκη ...θα 'χει το Conte στη Λευκωσία" όπως λέει και ο Νίκος. Η Μουσική Ταβέρνα Conte παρουσιάζει το Νίκο Ζωιδάκη σε μια αξέχαστη κρητική και όχι μόνο βραδιά με φαγητό, στις 5 Ιανουαρίου 2017 παραμονή των Φώτων. Τιμή €25 open bar & €35 Μεζέ & Open bar. Κρατήσεις: 7000 0113.

 

Reggae στην Παλιά Ηλεκτρική
Η Easy Going Productions σας προσκαλεί σε μια Χειμερινή Εορταστική Reggae Βραδιά σε συνεργασία με την Παλιά Ηλεκτρική (The Powerhouse). Τα decks θα αναλάβουν οι Syrina Sound και Dubophonic για ένα ταξίδι με τις μουσικές και τα μηνύματα της roots reggae και dub και τους ψηφιακούς ήχους των steppers. Η Παλιά Ηλεκτρική βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, δίπλα από το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών. Μεταξύ των οδών Παλαιά Ηλεκτρική (πρώην Αποστόλου Βαρνάβα) και Τεμπών.
Πέμπτη 5 Ιανουαρίου. Ώρα έναρξης: 22:00. Είσοδος: €5. Πληροφορίες: 70007102.

 

Γιώργος Σαμπάνης
To νέο club της Έγκωμης, το PIXĒL Club ξεκινά δυναμικά τη νέα χρονιά, υποδεχομένο τον Ελλαδίτη τραγουδιστή. Παραμονή Φώτων λοιπόν και μαζί με το Super FM και την Stoli Cyprus παρουσιάζουν τον ανεπανάληπτο Γιώργο Σαμπάνη LIVE!
Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, PIXĒL Club, Έγκωμη, Λευκωσία, Πληροφορίες - Κρατήσεις: 22670707.

 

Kings
Τους γνωρίσαμε μέσα από το τραγούδι "Όπου με πας" και το video clip με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή . Ο λόγος για τους Kings, το νέο συγκρότημα με την Αntonella Cuellar και τον Γιάννη Ρουσουνέλο που σημειώνει μεγάλη επιτυχία αγγίζοντας τα 5.000.000 views στο YouTube. Οι Kings ξεπερνούν κάθε προηγούμενο με τα πολύ όμορφα Video Clips και τα τραγούδια τους!
Πέμπτη 5 Ιανουαρίου έρχονται για μια και μοναδική εμφανίσει στη Λεμεσό, στο Oro club. Στα decks Teo Tzimas! Κρατήσεις: 70006091.

 

Λευτέρης Πανταζής
Οι λαμπερές εορταστικές βραδιές που σας χαρίζει το Οpa Opa Club συνεχίζονται...
Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, το Οpa Opa Club υποδέχεται τον καλλιτέχνη που κάθε του εμφάνιση προκαλεί ταραχή! Κυρίες και κύριοι ο Λευτέρης Πανταζής, την παραμονή των Φώτων, στο Οpa Opa Club. O Λευτέρης Πανταζής, δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, θεωρείται ένα από τα εμπορικότερα ονόματα του Ελληνικού λαϊκού τραγουδιού τα τελευταία 25 χρόνια, με 27 προσωπικούς δίσκους και 13 συλλογικούς. Από αυτούς 30 έγιναν πλατινένιοι ενώ και οι 40 έχουν γίνει χρυσοί.
Για κρατήσεις στο 95560056, 70001716

 

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παντελής Βούλγαρης, Οδυσσέας Ιωάννου και Ρίτα Αντωνοπούλου
Μετά από δύο χρόνια, 210 παραστάσεις στο θέατρο Διάνα, 70.000 θεατές όλων των ηλικιών, και μία μαγική βραδιά στο κατάμεστο Ηρώδειο στις 30 Αυγούστου, η παράσταση που αγαπήθηκε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια, με ενθουσιώδεις κριτικές από κοινό και δημοσιογράφους, ξεκινάει τον τρίτο χρόνο της με μία μεγάλη περιοδεία σε πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Παντελής Βούλγαρης και ο Οδυσσέας Ιωάννου υποδέχονται στην παράσταση την σπουδαία ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου, και ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για επιλεγμένους σταθμούς. Ένα τρένο που αργεί, μία μπάντα μουσικών και ένας παραγωγός ραδιοφώνου περιμένουν στον σταθμό, όπου συναντιούνται μελωδίες, σκέψεις, εικόνες, συναισθήματα, προσδοκίες και διαψεύσεις των τελευταίων σαράντα χρόνων.
Το ελληνικό τραγούδι τέμνει την συλλογική μας μνήμη και τους προσωπικούς δρόμους.
Παρασκευή 6, Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Ιανουαρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.
Τρίτη 10, Τετάρτη 11 & Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια στο www.soldoutticketbox.com.
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.

 

Γιάννης Βαρδής & Γιώργος Λιανός
Την πρώτη φορά ενθουσίασαν. Τη δεύτερη μάγεψαν. Η τρίτη αναμένεται να είναι και η καλύτερη.
Το ΟΠΑ ΟΠΑ Club συνεχίζει να χαρίσει υπέροχες βραδιές και τη νέα χρονιά! Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός Live στο ΟΠΑ ΟΠΑ Club στη Λεμεσό.
Τηλέφωνο κρατήσεων 95560056

 

Αδάμ Τσαρούχης
6/01/ Θεοφάνια, Παρασκευή βράδυ και με πολύ μεγάλη χαρά το Vinylio wine etc θα φιλοξενήσει έναν εξαιρετικό ερμηνευτή! O Αδάμ Τσαρούχης σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τον πρώτο του δίσκο "Σαν Ταινία". Τραγούδια όπως οι ραδιοφωνικές επιτυχίες "Μια αγάπη για το καλοκαίρι" και το "Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα", καθώς και το νέο τραγούδι "Ρετρό" σε μουσική Ανδριάνας Μπάμπαλη και στίχους Σταύρου Σταύρου.
Ο Αδάμ Τσαρούχης με σημαντικές συνεργασίες όπως ο Μίμης Πλέσσας, Αλκίνος Ιωαννίδης, Μαντώ, Ηρώ, Δημήτρη Παπαδημητρίου κ.α. καθώς και με συμμετοχές σε αρκετά μιουσικάλ. Ένα live με μελωδίες από την ελληνική σκηνή και από μεγάλους Έλληνες δημιουργούς, τόσο από το παρελθόν όσο και από το σήμερα… Μια ακόμη μαγική γιορτινή μουσική παράσταση για εσάς και μόνο!
Ώρα: 21.30. Είσοδος €10. Κρατήσεις στο 99300430.

 

 

Παπαδόπουλος - Γιοκαρίνης - Μηλιώκας
Η παρέα ξανασμίγει και καταφθάνει στη Κύπρο ανανεωμένη, με καινούργιο πρόγραμμα έτοιμη για όλα… και Λάκης Παπαδόπουλος...και Γιάννης Γιοκαρίνης ...και Γιάννης Μηλιώκας. Τρεις από τους πιο σημαντικούς Έλληνες τραγουδοποιούς που με τα τραγούδια τους για δεκαετίες τώρα, φτιάχνουν το σάουντρακ της ζωής μας... Μαζί τους στο τραγούδι και η Ευδοκία Ράπτη.
Μαζί τους οι μουσικοί: Ιωαννίδης Αναστάσιος - Μπάσο, Γιαρέλης Γρηγόρης - Ηλεκτρική Κιθάρα, Αλεξίου Αλέξανδρος - Τύμπανα.
Σάββατο 7 Ιανουαρίου, DOWNTOWN LIVE, Λευκωσία, 22.00. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 98810011.

 

Μιχάλης Ρακιντζής
Αν οι επιτυχίες των 90s είχαν ονοματεπώνυμο, θα λέγονταν... Μιχάλης Ρακιντζής! Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου το Terremoto Club στον Πρωταρά φέρνει κοντά σας το Μιχάλη Ρακιντζή να μας ερμηνεύσει αξέχαστες επιτυχίες! Ο Μιχάλης Ρακιντζής, ένας καλλιτέχνης φαινόμενο, με 16 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, συνθέτης ερμηνευτής και στιχουργός, που δεν στάθηκε ποτέ στην μεγάλη επιτυχία του ούτε εγκλωβίστηκε σε επικοινωνιακά παιχνίδια, γνήσιος εραστής της τέχνης, που πάντα λειτούργησε και λειτουργεί με πυξίδα την ίδια την μουσική, με αέναη διάθεση για πειραματισμό και νέες προκλήσεις, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη μουσική σκηνή της Ελλάδας, αναδεικνύοντας νέους καλλιτέχνες, άλλα και με εξωπραγματικές για τα Ελληνικά δεδομένα συνεργασίες με ιερά τέρατα της παγκόσμιας σκηνής (Ian Gillan-Dep Purple, Bonnie Tyler κ.ά.), πιστός στο δικό του ένστικτο και τον δικό του μοναχικό δρόμο, το δρόμο αυτόν που μετά από τρεις ολόκληρες δεκαετίες, τον οδηγεί στο ένα sold out μετά το άλλο στα μεγαλύτερα venue της πόλης και σε ένα φανατικό κοινό που τραγουδάει τα τραγούδια του στίχο στίχο!
Σάββατο 7 Ιανουαρίου, Terremoto Club, Πρωταράς. Κρατήσεις: 97722150.

 

The Crew: Swing-jazz cover band
Ένα καινούριο μουσική σχήμα από την Πάφο «The Crew», με κυρίως swing και jazz επιρροές θα παρουσιαστεί στο Τεχνόπολις 20 την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου στις 8μ.μ. Το συγκρότημα ασχολείται κυρίως με διασκευές γνωστών κομματιών από την δεκαετία του 40 μέχρι και σήμερα, δίνοντας ένα ξεχωριστό ήχο σε ήδη γνωστές μελωδίες.
Παίζουν οι μουσικοί: Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης (πιάνο - φωνή), Αlex Σοφοκλέους (κρουστά) και Χριστόδουλος Δημητρίου (κοντραμπάσο).
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου, Τεχνόπολις 20, Πάφος, 20.00, €10. Πληρ. 70002420.

 

Μαρινέλλα.... 60 χρόνια τραγούδια
Η Χορωδία των Ονείρων και η Ελένα Σολέα μετά απο την μεγάλη επιτυχία της Λεμεσού, παρουσιάζουν στη Λευκωσία στις 14 Ιανουαρίου Σάββατο στο Δημοτικό θέατρο Στροβόλου την παράσταση αφιέρωμα «Μαρινέλλα .... 60 χρόνια τραγούδια».
Μια παράσταση με τα σπουδαιότερα τραγούδια όλων των εποχών που τραγούδησε η μεγάλη ερμηνεύτρια. Στην παράσταση θα λάβουν μέρος η Χορωδία των Ονείρων, η Ελένα Σολέα, η Παιδική Χορωδία των Ονείρων,δωδεκαμελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ζορπά, η ομάδα χορού Ιλάρια και Βαλέρια, ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού και ομάδα κρουστών του Λευτέρη Μοσχοβία. Τα επιβλητικά σκηνικά είναι του Γιώργου Παπαδόπουλου - Σκηνοτεχνική, και τα κοστούμια της Βάγιας Σολέα.
Η παράστασει τελεί υπό την αιγίδα της κυριάς Άντρης Αναστασιάδη συζύγου του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στον Αναξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.
Σάββατο 14 Ιανουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία.
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.

 

Ευρυδίκη
Σάββατο βράδυ 14/1 παρέα με την αγαπημένη Ευρυδίκη να ακούσουμε live το "Μια μέρα ξύπνησα" που μόλις τώρα κυκλοφόρησε! Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έρχεται και πάλι στο Vinylio wine etc για μια υπέροχη μοναδική βραδιά, όπως μας συνηθίζει πάντα! Με ανανεωμένο πρόγραμμα και παρέα με δύο εξαιρετικούς μουσικούς: τον Άγγελο Βαφειάδη (πλήκτρα/φωνή) και τον Κωστή Πυρένη (κιθάρα/φωνή).
Με όλα τα τραγούδια που έχει αγαπήσει η Ευρυδίκη, όλα αυτά που έχουμε αγαπήσει εμείς από αυτήν, αλλά και το νέο της τραγούδι με τίτλο "Πάγος" σε μουσική του Βοb Κατσιώνη και στίχους της Sunny Μπαλτζή! Με καινούργιες και παλαιότερες επιτυχίες της, μοναδικές διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ ροκ σκηνή, αλλά και τραγούδια διαχρονικών και αξεπέραστων Ελλήνων και ξένων δημιουργών και ερμηνευτών, η Ευρυδίκη μας προσκαλεί στον δικό της μουσικό κόσμο και μας παρασύρει σε ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες μελωδίες, αγαπημένα τραγούδια και δυνατές ερμηνείες.
Σάββατο 14 Ιανουαρίου, Vinylio wine etc, Λεμεσός. Για κρατήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε στο 99300430.

 

Παντελής Θαλασσινός
Ο Παντελής Θαλασσινός με τη δική του ερμηνευτική εκφραστικότητα και ευαισθησία, που τον καθιέρωσαν σαν ένα από τους σπουδαιότερους μουσικούς καλλιτέχνες της γενιάς του, έρχεται να μας θυμίσει μερικά σπουδαία τραγούδια. Τραγούδια που ταυτίστηκαν με την σημαντική πορεία του και έγιναν προσωπικές επιτυχίες αλλά και άλλα τόσα που αγάπησε και που τόσο θέλει να μας πει. Παρέα με οκτώ εξαίρετους σολίστ μουσικούς.
Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, 20.30. Εισιτήρια: Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Τηλ: 25377277 και Soldouttickets.com.cy Τηλ: 70007705.

 

Τζαζ Κουιντέτο "Ο Αρφός του"
Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων σε όλο το νησί, το τζαζ κουιντέτο «Ο Αρφός του» έρχεται στην Πάφο για να παρουσιάσει την δική του δουλειά και συνθέσεις, για μια μόνη εμφάνιση στο Τεχνόπολις 20, την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου στις 8μ.μ.
Η μακροχρόνια φιλία και τα κοινά μουσικά ακούσματα, ήταν η αιτία να δημιουργηθεί αυτό το μοναδικό μουσικό σχήμα. Μετά από πολλές ώρες σκληρής δουλειάς και προετοιμασίας, αποφάσισαν να παρουσιάσουν τις δικές τους συνθέσεις: ένα μείγμα τζαζ ρεπερτορίου που όλοι αγαπάμε, εκτελεσμένες με τη προσωπική τους εμπειρία, δημιουργία και φαντασία. Παίζουν οι μουσικοί: Μάριος Παπαρές (Σαξόφωνο/ Συνθέσεις), Ηλίας Ιωάννου (Τρομπέτα/ Συνθέσεις), Georges Issa (Κιθάρα), Κυριάκος Κέστας (Κοντραμπάσο/ Συνθέσεις) και Ανδρέας Κόμπος (Τύμπανα).
Είσοδος: €10. Κρατήσεις απαραίτητες στο 70002420.

 

260+1 Χρόνια Μότσαρτ
Μια μοναδική παράσταση αφιερωμένη στα 261α γενέθλια του μεγαλουργού Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, με δικά του εκλεκτά αριστουργήματα και διάφορους συνδυασμούς φλάουτου, βιολοντσέλου, άρπας και φωνής, σε μια σύμπραξη της Χορωδίας Φλάουτων Λεμεσού Flautissimo με προσκεκλημένους μουσικούς από το εξωτερικό.
Η διακεκριμένη αρπίστρια Άντζελα Ματζάροβα θα προσκληθεί από τη Σόφια και η γνωστή Κύπρια Σοπράνο Χρύσω Μακαρίου από τη Βιέννη. Ονειρικοί συνδυασμοί ήχων που θα ταξιδέψουν τους ακροατές σε άλλες εποχές και θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους. Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αυστρίας και του Δήμου Λευκωσίας.
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, Πύλη Αμμοχώστου, Λευκωσία, 20:30 - 21:30.
Σάββατο 28 Ιανουαρίου, Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, Λεμεσός.
Κυριακή 29 Ιανουαρίου, Καθολική Εκκλησία Παναγία των Χαρίτων, Λάρνακα, 20:30 - 21:30.

Πληροφορίες στο 99486383 και εισιτήρια διαθέσιμα στη www.SoldoutTickets.com.cy και στην είσοδο το βράδυ της συναυλίας.

 

Μίλτος Πασχαλίδης
Από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς τις γενιάς ο Μίλτος Πασχαλίδης φημίζεται κυρίως για τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη ροκ μουσική με την παραδοσιακή και σε κάθε του παράσταση οδηγός είναι το αίσθημα της στιγμής.
Στις 5 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε από το Όγδοο η τελευταία δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Περσείδες», με τραγούδια που πραγματεύονται τον έρωτα και την απώλεια.
Μαζί με τα καινούρια τραγούδια, θα θυμηθούμε τα πολύ αγαπημένα παλιότερα τραγούδια του, από το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος ως το «Σ' τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες». Κυρίως όμως ότι φέρει η διάθεση της στιγμής με απρόβλεπτη πάντα εξέλιξη.
Μαζί του η Μιρέλα Παχου (πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι), ο Δημήτρης Σινογιάννης (ηλ. Κιθαρα), ο Πάρις Περυσινάκης (λύρα) ο Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο) και ο Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα). Στην ηχοληψία ο Πασχάλης Κολεντσης και στο φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.
Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, Downtown Live, Λευκωσία. Πληροφορίες και κρατήσεις 99810011.
Σάββατο 28 Ιανουαρίου, Ravens, Λεμεσός, 22.00. Πληρ. 99614100.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close