Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2016
Μια αλλιώτικη ενέργεια ζωντανεύει στην Α΄ Δημοτική Αγορά στη καρδιά της Λεμεσού!
Τα βιβλιοπωλεία ΚΑΛΟΚΑΘΗ, των εκδόσεων ΚΑΛΟΚΑΘΗ, υποδέχονται τα Χριστούγεννα με μία ξεχωριστή γιορτή βιβλίου.
Από τις 16 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, το βιβλιοπωλείο διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Παζάρι βιβλίου στο κλειστό παραδοσιακό κτίριο της Α΄Δημοτικής Αγοράς (Παντοπωλείο).
Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή από τις 10.00 μέχρι και τις 22.00 καθημερινώς.
Σε αυτήν, όλοι οι λάτρεις του βιβλίου, παιδιά και ενήλικες μπορεί να επιλέξουν μεταξύ άλλων από μια τεράστια γκάμα βιβλίων συμπεριλαμβανομένου λεξικών, εξειδικευμένων σχολικών βοηθημάτων για μαθητές, φοιτητές και δασκάλους, σύγχρονων ελληνικών και ξένων λογοτεχνικών εκδόσεων, παιδικών, best sellers, οδηγών γνώσεων και ρετρό εκδόσεων.
Στο χώρο, θα διατίθενται εκδόσεις σε τιμές από €0.50 αλλά και μέχρι 90% έκπτωση, δίνοντας έτσι μια πολύ καλή ευκαιρία στο κοινό να αποκτήσει αλλά και να δωρίσει σε αυτούς που αγαπά ολοκαίνουρια βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές.
Και χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις!
Κατά τη διάρκεια του παζαριού, θα πραγματοποιηθούν διάφορες Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους συμπεριλαμβανομένου προγραμματισμένων εκδηλώσεων με Καραγκιόζη, κουκλοθέατρο, ταχυδακτυλουργία, χειροτεχνίες, διαδραστική αφήγηση παραμυθιών, και υπογραφή βιβλίων από Έλληνες και Κύπριους συγγραφείς.
Η είσοδος για το παζάρι βιβλίου και της εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό και οι οικοδεσπότες του θα σας ζεστάνουν με καφέ και τσάι.
Περισσότερες πληροφορίες για το παζάρι και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε στη facebook σελίδα της εκδήλωσης Limassol Book Bazaar.
Σχετικά
Πάσχα στο χωριό: Παραδοσιακά παιχνίδια γεμίζουν την πλατεία του Ομόδους
Όλα όσα θα συμβούν στο χωριό
Ένα πασχαλινό παζαράκι βινυλίου έρχεται στη Λάρνακα
Εκεί που οι δίσκοι αλλάζουν χέρια και η μουσική γίνεται εμπειρία
Πασχαλινές εκδηλώσεις στη Βάσα Κοιλανίου
Γιορτή με παράδοση, παιχνίδια και μουσική για όλη την οικογένεια
Πάσχα στον Άγιο Αμβρόσιο Λεμεσού
Παράδοση, παιχνίδι και κοινή γιορτή σε ένα αυθεντικό πασχαλινό σκηνικό
Πάσχα στον Πολύστυπο
Κατάνυξη, παράδοση και γιορτινές εκδηλώσεις σε ένα αυθεντικό πασχαλινό σκηνικό
Δευτέρα του Πάσχα στον Κόρνο
Παραδοσιακά παιχνίδια και τόμπολα σε ένα γιορτινό απόγευμα για όλη την οικογένεια
ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ: Πασχαλινές εκδηλώσεις και παράδοση σε 50 χωριά της Κύπρου
Οι πασχαλινές εκδηλώσεις σε κοινότητες και δήμους της Κύπρου ζωντανεύουν έθιμα, μουσικές, παιχνίδια και στιγμές αυθεντικής φιλοξενίας
Πασχαλινή μουσική βραδιά στο Μένοικο
Μια αξέχαστη βραδιά με τον Στέλιο Μαππούρα και εκλεκτούς καλλιτέχνες στην πλατεία του χωριού
Αχερίτου: Δευτέρα του Πάσχα με Γιάννη Μαργάρη και Μιχαέλα Θεοδώρου
Μουσική, χοροί και πασχαλινό γλέντι με αγαπημένους καλλιτέχνες
Πασχαλινό συναπάντημα στον όμορφο Δωρό
Εκεί που η παράδοση σμίγει με το σήμερα και η κοινότητα γίνεται μια μεγάλη παρέα
Πάσχα στο ψηλότερο χωριό της Κύπρου με πολλές εκδηλώσεις
Παραδοσιακά παιχνίδια, τόμπολα και γιορτινή ατμόσφαιρα για δεύτερη χρονιά
Πασχαλινές εκδηλώσεις και φέτος στις Πάνω Αρόδες
Μια γιορτή γεμάτη παιχνίδι, μουσική και πασχαλινή χαρά για όλη την οικογένεια