Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μάθε ποιο είναι το hot new entry της Λευκωσίας

Η νέα άφιξη που θα συζητηθεί ανοίγει λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2016

Η λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού φαίνεται πως θα γίνει το νέο hot spot της πρωτεύουσας μετά από το άνοιγμα αρκετών καινούργιων χώρων εστίασης που μας θυμίζει ξανά τη Λευκωσία μερικά χρόνια πριν.

Μετά την φουλ ανακαίνιση του Costa Coffee, το πρόσφατο άνοιγμα του Moon (πρώην Sabai) και του ιταλικού εστιατορίου Via Santaroza έρχεται ακόμα ακόμη μία μεγάλη άφιξη σε μία από τις κεντρικότερες λεωφόρους της Λευκωσίας.

Δίπλα από το Via Santaroza θα ανοίξει σε μερικές μέρες, πιθανότατα την επόμενο εβδομάδα ένα πολύ γουστόζικο και φινετσάτο εστιατόριο με το παιχνιδιάρικο όνομα Barrafino που θα σερβίρει διεθνή κουζίνα αλλά και διάφορα bites. Πρόκειται για ένα εστιατόριο που αγαπά ιδιαίτερα το κρασί αφού θα διαθέτει πάνω από 100 ετικέτες κυπριακών, ελληνικών και ξένων κρασιών ενώ στον χώρο υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι-κάβες με γυαλί για τη συντήρηση των οίνων που θα διαθέτει.

Το Check In είχε την ευκαιρία να μπει στον χώρο όπου οι εργασίες προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς και φαίνεται πως θα δούμε ένα από τα πιο όμορφα, cozy και ατμοσφαιρικά μαγαζιά της πρωτεύουσας. Πρόκειται για ένα μεγάλο χώρο, όπου επικρατεί το μαύρο χρώμα σε συνδυασμό με χάλκινες προσθήκες, με induastrial διακόσμηση, cozy φωτισμό, επιβλητικό, μεγάλο μπαρ στο βάθος ενώ εντύπωση κάνει μία γωνιά με τζάκι η οποία περιτριγυρίζεται με γυαλί με θέα την εξωτερική βεράντα του χώρου. Το νέο restaurant wine bar θα ανοίγει καθημερινά από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και θα μας διασκεδάσει με τις μουσικές του επιλογές από εγχώριους Dj και όχι μόνο.

Το Barrafino έρχεται να φέρει μία νέα πρόταση στον τομέα κρασί και εστίαση στη Λευκωσία δίνοντάς μια ακόμη επιλογή για την έξοδό μας.

H κεντρική φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με το καινούριο εστιατόριο

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close