Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πήγαμε στο νέο talk of the town της Λευκωσίας

Το μαγαζί που συζητά όλη η πόλη μας αρέσει πολύ!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2016

Η λεπτή αλεπού, που τρύπωσε στα λημέρια της Λευκωσίας, από ό,τι φαίνεται ήρθε για να μείνει, επιδιώκοντας να καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους all-day χώρους της πρωτεύουσας! Το ‘Skinny Fox’ έχει κάτι νέο να σου δώσει, κι αυτό το αισθάνεσαι με το που μπαίνεις στον υπέροχό του χώρο.

Η επένδυση στους τοίχους -με τη λουλουδάτη, μπορντό ταπετσαρία- σε προϊδεάζει για τη χαλαρή διάθεση και φιλοσοφία του, ενώ η άνετη διαρρύθμισή του, σου δίνει το δικαίωμα να καθίσεις αραχτά με την παρέα σου για να απολαύσεις τη μουσική και το φαγητό που σου προσφέρει από το πρωί μέχρι αργά. Εκείνο το βραδάκι, μόλις λίγες ημέρες αφότου άνοιξε, πήραμε θέση σε ένα από τα τραπέζια πλησίον του γωνιακού του μπαρ. Ο φωτισμός ήταν όπως πρέπει να είναι σε έναν τέτοιο χώρο, οι μουσικές επιλογές ιδιαίτερες και μας έφτιαχναν τη διάθεση και αρκετοί θαμώνες απλά απολάμβαναν τα signature cocktails του, στα ψηλά stools του μπαρ. Εμείς, όμως, ήρθαμε για τη γαστρονομία του Skinny Fox, αφού μάθαμε ότι τα πιάτα του τα υπογράφει ο σεφ Ανδρέας Ανδρέου, με εμπειρία σε εστιατόρια της Γαλλίας, της Αγγλίας και του Βελγίου.

Παραγγείλαμε το κρασάκι μας και ανοίξαμε το περιεκτικό του μενού που διαθέτει τρεις επιλογές σε σαλάτες (€10) -μου άρεσε αυτή με τις φακές και την κολοκύθα-, ενώ από starters παραγγείλαμε και τη φρέσκια ψίχα καβουριού με κινόα (€15), και το Ceviche λαβράκι με ήπια καυτερή σος (€13) και το Ιρανικό Dolmeh με βοδινό κιμά σε αμπελόφυλλο (€8).

Για κυρίως, φοβερή πρόταση αποτελούν τα Duck steam buns (€12), ενώ δοκίμασα μια μπουκιά του διπλανού μου από τις πλουσιότατες σε γεύση και άρωμα Ταλιατέλες του με γαρίδες (€13). Εγώ, προτίμησα το μαλακότατο Χοιρινό φιλέτο με baby carrots, τρούφα και σος παρμεζάνας (€14) και ήταν ομολογουμένως γευστικότατο και μαλακότατο.

Όσο για το γλυκό, ήμουν ανάμεσα στο Chocolate Noix με φιστικοβούτυρο και μαλακό παντεσπάνι σοκολάτας (€5) και το Mille Feuille Elderflower (€5). Νίκησε το σοκολατένιο! Την επόμενη φορά, θα είμαι εκεί το πρωί, για ζεστό ρόφημα και γλυκάκι, αλλά δεν με χαλά κι ένα απόγευμα με φίλους για να δοκιμάσουμε ένα από τα deli selections του, με αλλαντικό/κρεατικό ή μόνο τυριά! 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close