18 September-2 October 2016
Θέατρο , Νέες Παραστάσεις

Έρχονται οι "Σοκολατοπεριπέτειες"

Η Παιδική Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου παρουσιάζει το έργο των Βαλεντίνου Κόκκινου-Μαρίνας Βρόντη σε σκηνοθεσία Μάριου Κακουλλή

Δημοσιεύτηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2016

Το Σατιρικό Θέατρο παρουσιάζει, σε σκηνοθεσία Μάριου Κακουλλή (Φρουτοπία, Παπουτσωμένος Γάτος), το παιδικό μιούζικαλ για όλη την οικογένεια Σοκολατοπεριπέτειες των Μαρίνας Βρόντη-Βαλεντίνου Κόκκινου (Το Τρίο του Porto Sueño), εμπνευσμένο από το «Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» του Ρόαλντ Νταλ. Τη μουσική και τα τραγούδια υπογράφει η Χριστίνα Αργύρη (The Madams Family).

Μια παράσταση που θα παρασύρει και θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στον μαγικό και ονειρικό κόσμο της Σοκολάτας, επηρεασμένη από την καρτούν αισθητική, γεμάτη μουσική, χιούμορ και φυσικά Σοκολάτες, αμέτρητες Σοκολάτες!

Μια φαντασμαγορία χρωμάτων και μουσικής περιβάλει όλη την παράσταση, ενώ προβολές με εξωτικά τοπία, δέντρα γεμάτα σοκολάτες, και γλυκά, καταρράκτης από σοκολάτα, ένα γυάλλινο ασανσέρ και οι μικροί νάνοι Τσόκο-Λόκο μεταφέρουν τους θεατές σε ονειρικούς κόσμους.

Λίγα λόγια για το έργο
Η μικρή Άμπι ζει αγαπημένη κι ευτυχισμένη με τους δύο γονείς της και τον παππού της σε ένα μικρό φτωχικό σπιτάκι. Όμως, την ήρεμη ζωή της ταράζει η ανακοίνωση ενός μεγάλου και ευφάνταστου διαγωνισμού: Το παγκοσμίως γνωστό Εργοστάσιο Σοκολάτας Μπόνκα θα ανοίξει τις πόρτες του ξανά, μετά από χρόνια, για μια και μοναδική φορά σε τέσσερις, μόνο, τυχερούς που θα βρουν τα τέσσερα Χρυσοτυχερά Δελτία μέσα στα περιτυλίγματα των Σοκολάτων Μπόνκα!

Τους τέσσερις νικητές θα υποδεχθεί και θα ξεναγήσει ο ίδιος ο Μπίλλυ Μπόνκα, ο μυστήριος ιδιοκτήτης του Εργοστασίου και λάτρης της Σοκολάτας. Ένας και μόνος από τους τέσσερις νικητές θα λάβει στο τέλος της ξενάγησης ένα μεγάλο και μοναδικό δώρο! Αυτή είναι η ευκαιρία! Η Άμπι να ζήσει το όνειρο! Θα τα καταφέρει όμως; Υπάρχουν μόνο τέσσερα Χρυσοτυχερά Δελτία σε ολόκληρο το κόσμο και εκατομμύρια παιδιά από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης που σπεύδουν να προμηθευτούν τις πολυπόθητες Σοκολάτες Μπόνκα και να διεκδικήσουν μία θέση στον πολυπόθητο Διαγωνισμό! Μια ευκαιρία να δουν από κοντά το Εργοστάσιο Σοκολάτας! Όμως, το συγκεκριμένο Εργοστάσιο Σοκολάτας κρύβει πολλά... πάρα πολλά... και όχι μόνο γλυκά ..! Η περιπέτεια εκεί ξεκινά!

 

10.30 Κάθε Κυριακή. Κρατήσεις: 22421609/22312940.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close