Δημοσιεύτηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2016
Το Σατιρικό Θέατρο παρουσιάζει, σε σκηνοθεσία Μάριου Κακουλλή (Φρουτοπία, Παπουτσωμένος Γάτος), το παιδικό μιούζικαλ για όλη την οικογένεια Σοκολατοπεριπέτειες των Μαρίνας Βρόντη-Βαλεντίνου Κόκκινου (Το Τρίο του Porto Sueño), εμπνευσμένο από το «Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» του Ρόαλντ Νταλ. Τη μουσική και τα τραγούδια υπογράφει η Χριστίνα Αργύρη (The Madams Family).
Μια παράσταση που θα παρασύρει και θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στον μαγικό και ονειρικό κόσμο της Σοκολάτας, επηρεασμένη από την καρτούν αισθητική, γεμάτη μουσική, χιούμορ και φυσικά Σοκολάτες, αμέτρητες Σοκολάτες!
Μια φαντασμαγορία χρωμάτων και μουσικής περιβάλει όλη την παράσταση, ενώ προβολές με εξωτικά τοπία, δέντρα γεμάτα σοκολάτες, και γλυκά, καταρράκτης από σοκολάτα, ένα γυάλλινο ασανσέρ και οι μικροί νάνοι Τσόκο-Λόκο μεταφέρουν τους θεατές σε ονειρικούς κόσμους.
Λίγα λόγια για το έργο
Η μικρή Άμπι ζει αγαπημένη κι ευτυχισμένη με τους δύο γονείς της και τον παππού της σε ένα μικρό φτωχικό σπιτάκι. Όμως, την ήρεμη ζωή της ταράζει η ανακοίνωση ενός μεγάλου και ευφάνταστου διαγωνισμού: Το παγκοσμίως γνωστό Εργοστάσιο Σοκολάτας Μπόνκα θα ανοίξει τις πόρτες του ξανά, μετά από χρόνια, για μια και μοναδική φορά σε τέσσερις, μόνο, τυχερούς που θα βρουν τα τέσσερα Χρυσοτυχερά Δελτία μέσα στα περιτυλίγματα των Σοκολάτων Μπόνκα!
Τους τέσσερις νικητές θα υποδεχθεί και θα ξεναγήσει ο ίδιος ο Μπίλλυ Μπόνκα, ο μυστήριος ιδιοκτήτης του Εργοστασίου και λάτρης της Σοκολάτας. Ένας και μόνος από τους τέσσερις νικητές θα λάβει στο τέλος της ξενάγησης ένα μεγάλο και μοναδικό δώρο! Αυτή είναι η ευκαιρία! Η Άμπι να ζήσει το όνειρο! Θα τα καταφέρει όμως; Υπάρχουν μόνο τέσσερα Χρυσοτυχερά Δελτία σε ολόκληρο το κόσμο και εκατομμύρια παιδιά από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης που σπεύδουν να προμηθευτούν τις πολυπόθητες Σοκολάτες Μπόνκα και να διεκδικήσουν μία θέση στον πολυπόθητο Διαγωνισμό! Μια ευκαιρία να δουν από κοντά το Εργοστάσιο Σοκολάτας! Όμως, το συγκεκριμένο Εργοστάσιο Σοκολάτας κρύβει πολλά... πάρα πολλά... και όχι μόνο γλυκά ..! Η περιπέτεια εκεί ξεκινά!

-
Πολιτιστικό Κέντρο Βλαδίμηρος Καυκαρίδης (Σατιρικό Θέατρο)
18 Σεπτεμβρίου - 02 Οκτωβρίου 2016
Σχετικά
Η Open Arts παρουσιάζει το έργο της Κάριλ Τσέρτσιλ «Glass. Kill. Bluebeard. Imp.»
Σε σκηνοθεσία Αθηνάς Κάσιου
To έργο «Απόψε δεν είμαι για κανέναν» του Χουάν Κάρλος Ρούμπιο σε Λάρνακα και Πάφο
Τι συμβαίνει όταν μια μητέρα και μια κόρη αποφασίζουν πως… δεν είναι για κανέναν;
Ο αγαπημένος μας ήρωας Σρεκ ταξιδεύει από το Broadway στην Κύπρο
Η ομάδα Imperial Russian Academy έρχεται στην Κύπρο για δυο μόνο παραστάσεις
"Δυόμισι φόνοι και ένα μπουλντογκ" των Ρέππα-Παπαθανασίου στο Θέατρο Ανεμώνα
Σε σκηνοθεσία Μαρίνου Ξενοφώντος
«Η Πριγκίπισσα των Αγίων Σαράντα!» με τον Χάρη Ρώμα ταξιδεύει στην Κύπρο
H νέα ξεκαρδιστική και συγκινητική κωμωδία του Χάρη Ρώμα έρχεται στην Κύπρο για περιορισμένες παραστάσεις!
Το «Ημερολόγιο ενός Τρελού» επιστρέφει με τον Μάριο Ιωάννου 18 χρόνια μετά
Το έργο ακολουθεί την πορεία ενός μοναχικού δημόσιου υπαλλήλου προς την απομόνωση, την παράνοια και, τελικά, μια ιδιότυπη λύτρωση
Η Μαντάμ Σουσού ζωντανεύει επί σκηνής από την Θεατρική Ομάδα Tabula Rasa
Ένα έργο-καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας, γεμάτο σαρκασμό, χιούμορ και καυστική σάτιρα
Ανακουτρέφκω: Η κόρη που απεικονίζεται στην κυπριακή λίρα επιστρέφει ως σύμβολο μνήμης στο Flea Market Theatre.
Ένα έργο της Άντρεας Μαύρου σε σκηνοθεσία Άννας Γιαγκιώζη
6 νέα θεατρικά έργα κάνουν πρεμιέρα την άνοιξη στο κυπριακό θέατρο
Σύγχρονες ιστορίες και δυνατές ερμηνείες που ζωντανεύουν στη σκηνή
"Ο άνθρωπος που έσπασε τον κώδικα" από την Alpha Square
Η παράσταση κάνει πρεμιέρα τον Μάιο στη Λευκωσία
«Η Φάλαινα»: Μόλις ανακοινώθηκε μία ακόμα επιπλέον παράσταση στη Λευκωσία
Η παράσταση, που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς, έρχεται Κύπρο
Τα αποτελέσματα των 37ων Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου
Με τη συμμετοχή 54 σχολείων από όλη την Κύπρο, οι Αγώνες έδωσαν στο κοινό θαυμάσιες παραστάσεις και στα παιδιά την ευκαιρία να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους