Εστιατόρια

To μοντέρνο gastropub των Φοινικούδων με τα αλύπητα burgers!

Kλασικό αμερικάνικο μενού, με πολλές ερεθιστικές ιδέες bar and grill και μπίρα!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2016

Μοντέρνο και πανέμορφο, κάνει ασκήσεις ντιζάιν στην αίθουσά του, όπου είναι πάνω στο κύμα, στο παραλιακό μέτωπο Φοινικούδων. Το πρόσεξα, καθώς έκανα τον περίπατό μου και με κέρδισε η μπάρα, όπου οι περήφανοι μπάρμεν δημιουργούν με φόντο το γαλάζιο. Άκρως εμπνευστικό!

 

 

Το μενού είναι κλασικό αμερικάνικο, με πολλές ερεθιστικές ιδέες bar and grill με καθαρή κλήση στο smoky BBQ. Κατηγορίες όπως τα ζυμαρικά, σαλάτες, μπέργκερ και σάντουιτς, καθώς και μια ικανοποιητική επιλογή από ορεκτικά δένουν το μενού. Θα έρχομαι συχνά σε αυτά τα cozy booths, να χαζέψω τα καΐκια και τους λουόμενους που απολαμβάνουν αυτές τις χαρές της ζωής. 

 

Ζηλεύω μόνο που δεν έχω πάει ακόμη με πολυάριθμη παρέα, για να καθίσουμε στο τραπέζι απέναντι από το μπαρ και να ποιούμε τις βαρελίσιες μπίρες μας. Παρήγγειλα ένα ορεκτικό τα μύδια (€7,50) ψημένα σε λευκό κρασί και αρωματικά. Μυρωδάτα και αχνιστά έλιωναν στο στόμα. Το μέγεθος όμως δεν ανταποκρινόταν στο βάρος που αναγραφόταν στο μενού. Για κυρίως δοκίμασα το “Blooms Burger” (€11,95) το οποίο σερβιρίστηκε σε brioche με λιωμένο τυρί, καπνιστό μπέικον και τηγανητό αυγό. 

 

Μόνο με μια HB Lager θα μπορούσα να το συνοδεύσω. Με κέρδισαν οι potato twisters, οι οποίες συνόδευαν το μπέργκερ και οι οποίες δύσκολα βρίσκεις μετά από το πρώτο «κύμα μόδας» που πέρασαν τα τελευταία χρόνια. Δοκίμασα και λίγο από το “Chicken Ceasar Wrap” (€8,00) το οποίο ήταν γευστικό και το κοτόπουλο ζουμερό. Η κάβα του ικανοποιητική λαμβάνοντας υπόψη το concept και το μενού. Θα περίμενα περισσότερες επιλογές σε μπίρες, οι οποίες συνδυάζονται άψογα με αυτό το bar & grill μενού. Με την τιμή να κυμαίνεται στα €17 το άτομο με μπίρα και ορεκτικό to share, όπου φαίνεται η value for money προσέγγιση της διεύθυνσης. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close