Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουλίου 2016
Ο περσινός Σεπτέμβριος σου φαινόταν άδειος και κάτι σου έλειπε; Μην ανησυχείς, φέτος το Flying Away Festival επιστρέφει για 3 μέρες γεμάτες τέχνη και μουσική. Για αυτό στις 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου ετοιμάσου να "φορέσεις" την πιο κεφάτη σου διάθεση και να κατέβεις με την παρέα στο γήπεδο του Ορφέα!
Το Flying Away Art and Music Festival φέτος πραγματοποιείται για 10η φορά. Μέσα στα χρόνια κατάφερε να καθιερωθεί ως ένα ετήσιο φεστιβάλ με θερμούς υποστηρικτές και αποτελεί το μοναδικό φεστιβάλ στην Κύπρο που συνδυάζει τέχνη και μουσική.
Ήδη 150 καλλιτέχνες ετοιμάζονται πυρετωδώς για να εκθέσουν τα έργα και τις δημιουργίες τους στα ειδικά διαμορφωμένα μαγαζάκια. Εκεί, εκτός από το να θαυμάσεις την τέχνη τους, θα μπορείς να αποκτήσεις επιτέλους εκείνο το vintage έπιπλο που ονειρευόσουν
ή τον τέλειο πίνακα που ταιριάζει με το σαλόνι σου, τα μοναδικά κομμάτια μόδας και αξεσουάρ που έλειπαν από την ντουλάπα σου, και πολλά πολλά άλλα!
Φυσικά μαζί με τους καλλιτέχνες, δεκάδες μουσικοί και performers από Κύπρο και εξωτερικό προβάρουν το πρόγραμμά τους για το φεστιβάλ! Και καλύτερα να μην προσπαθήσεις να επιλέξεις μία μέρα για το φεστιβάλ... Οφείλεις στον εαυτό σου να παρευρεθείς και στις τρεις! Γιατί; Για διάβασε παρακάτω.
Την Παρασκευή 9/9, θα καταλάβουν τη σκηνή τα αγόρια από τη Λεμεσό που ξέρουν να ροκάρουν, οι ΑtoutAleme (CY-Live Band). Στη συνέχεια, στη σκηνή θα βγει ο αγαπημένος κύριος της ελληνικής indie-pop σκηνής, Μonsieur Minimal (GR-Live Band) και η νύχτα θα κορυφωθεί με τους τρελούς και παρδαλούς Βurger Project (GR-Live Band).
Το επόμενο βράδυ, δηλαδή το Σάββατο στις 10/9, το φεστιβάλ θα συνεχίσει με rock ρυθμούς από τους Οn Τour (CY)! Mετά θα αναλάβουν οι ψυχεδελικοί ροκάδες από την Ελλάδα, Cyanna Mercury (GR-Live Band), κι επειδή κάποια τραγούδια χαράσσονται στην καρδιά μας για πάντα καθώς είμαστε και αθεράπευτα ρομαντικοί, τη βραδιά θα κλείσει ο Φίλιππος Πλιάτσικας με την μπάντα του (GR- Live Band).
Την τελευταία μέρα του φεστιβάλ, Κυριακή 11/9 πιστός στην παράδοση του φεστιβάλ που μας θέλει λάτρεις της reggae, πρώτος στη σκηνή θα βγει με dub-reggae και Funk ρυθμούς ο Μr Pacman (CY). Αργότερα θα τζαμάρουμε με τα μοναδικά beats του Funky Notes από Αυστρία και ακολούθως θα βγουν στη σκηνή οι Locomondo πάνω στο μαγικό τους χαλί για να κλείσουν το live κομμάτι. Το κλείσιμο θα αναλάβει ο αγαπημένος μας Dj Portiero (CY), φυσικά, με reggae διάθεση!
Συντονίσου στη σελίδα τους στο facebook FlyingAwayFestival για να ενημερώνεσαι για τα τελευταία νέα του φεστιβάλ καθώς και για να βρεις οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεσαι!
Επίσης, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους στο 70087171.
-
Γήπεδο Ορφέα
09 Σεπτεμβρίου - 11 Σεπτεμβρίου 2016
Σχετικά

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου στην Κύπρο
Το 20ό Boyz Stuff Show επιστρέφει και φέτος. Μαζί η 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας και η 15η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου


Επιστρέφει το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, για καλό σκοπό!
Με νέα και μεταχειρισμένα βιβλία από 1-5 ευρώ

Γιορτή του Αγίου Δημητρίου με ζιβανία και παλουζέ
Παράδοση, μουσική και χαρά στην καρδιά του χωριού

Το πιο μαγικό διήμερο του χρόνου θα στηθεί στο χωριό Mονάγρι!
Η πλατεία στο χωριό Μονάγρι σε έναν μαγικό Χριστουγεννιάτικο κόσμο!

Μία Halloween βραδιά με προβολή ταινίας, δραστηριότητες και φαγητό για όλους
Μια ξεχωριστή Halloween εμπειρία γεμάτη παιχνίδια, δημιουργίες και διασκέδαση

H παραδοσιακή γερμανική χριστουγεννιάτικη αγορά επιστρέφει στη Λευκωσία
Η πολυαναμενόμενη παραδοσιακή γερμανική χριστουγεννιάτικη αγορά του Κυπρογερμανικού Πολιτιστικού Συνδέσμου, ανακοίνωσε ημερομηνίες

Η 2η εβδομάδα της Μπιενάλε Λάρνακας 2025 συνεχίζει με συμμετοχικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια και φιλοσοφικές συζητήσεις
Oι καλλιτέχνες και το κοινό καλωσόρισαν με ενθουσιασμό την τέταρτη έκδοση της Μπιενάλε

Το Paddle for Autism 2025 επιστρέφει στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Στην καρδιά του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού (ISTF 2025)

20 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική και τέχνη – οι επιλογές που ξεχωρίζουν

H Σαλαμιού ετοιμάζει κάτι πολύ ξεχωριστό (για τις γιορτές)
Για τρεις μέρες το χωριό μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο χωριό, με τραγούδια, κάλαντα, μυρωδιές και χαμόγελα

Λαμπερό Φιλανθρωπικό Fashion Show του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού στη Λεμεσό
Μια βραδιά μόδας στο Four Seasons με σκοπό την ενίσχυση του Προγράμματος Κοινωνικής Πρόνοιας του Κλάδου Λεμεσού