Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουλίου 2016
Μετά τη Λίμνη Βουλιαγμένης, τώρα το Beach Water Polo ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Κύπρο και τη Λεμεσό.
Από τις 15 μέχρι και τις 17 Ιουλίου η Λεμεσός θα παίζει Beach Water Polo!
Η FAB Sportswear σε συνεργασία με τον Υδάτινο Κόσμο και τον Κώστα Αντωνίου, φέρνουν το απολαυστικό ομαδικό σπορ του καλοκαιριού στη Μεγαλόνησο, για πρώτη φορά, ελπίζοντας ότι οι Κύπριοι αθλητές θα το αγαπήσουν, κάνοντας το ετήσιο θεσμό.
Γι' αυτό μη μείνετε απλώς θεατές! Αλλά φτιάξτε τις δικές σας ομάδες, δηλώστε συμμετοχή στη διοργάνωση, και βρεθείτε αντιμέτωποι με σπουδαίους αθλητές. Οι ομάδες αποτελούνται από 7 άτομα το πολύ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα παίζουν 3 παίκτες και ένας τερματοφύλακας, οι υπόλοιποι αποτελούν τις αλλαγές της ομάδας.
*Φωτογραφία από την πρώτη στάση της διοργανώσης στη Λίμνη Βουλιαγμένης.
Την ελληνική συμμετοχή της ομάδας «Ποσειδών 3» απαρτίζουν σημαντικά ονόματα της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας και Μάριος Χατζηκυριακάκης είναι τρεις διεθνείς αθλητές που θα αγωνιστούν στα νερά της Λεμεσού, ενώ την ομάδα συμπληρώνουν οι Γιώργος Μαλής, Ορέστης Κανελλόπουλος και Αντρέας Γαρύφαλλος. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Γιάννης Γαρύφαλλος.
Επίσης, από την Ελλάδα θα ταξιδέψει στην Κύπρο ακόμη μια ελληνική ομάδα, τα Retalia WC, γνωστοί λάτρεις του Beach Water Polo.
Η διοργάνωση αυτή προσδίδει κύρος στην κυπριακή υδατοσφαίριση, η οποία προσπαθεί να αναπτυχθεί με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό.
Η Κύπρος θα φιλοξενήσει σημαντικούς παράγοντες του αθλήματος. Η διοργάνωση στην Λεμεσό, είναι η συνέχεια του Beach Waterpolo tour 2016 της Ελλάδας και τελεί υπό την αιγίδα και χορηγία υψηλών φορέων του αθλητισμού της Κύπρου.
Μην το χάσετε!
Δηλώστε συμμετοχή το συντομότερο στα τηλέφωνα:
+357 99 627951 (Κύπρος)
+30 69 09904643 (Ελλάδα)
Για λεπτομέρειες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στις ακόλουθες σελίδες:
https://www.facebook.com/bwaterpolo/
https://www.facebook.com/FabAquatics/?ref=bookmarks
https://www.facebook.com/Υδατινος-Κοσμος-Ydatinos-Kosmos-568711303209868/?fref=ts
https://www.facebook.com/Waterpolonews/
Σχετικά


Ένα απόγευμα με (καλό) κρασί από τα οινοποιεία Χατζηχαραλάμπους, Αργυρίδης και Ευαγγέλου
Κοιλάνι, Βάσα και Άγιος Κωνσταντίνος "προσγειώνονται" στη Λευκωσία

20 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Η ατζέντα της εβδομάδας με μουσική, θέατρο, φεστιβάλ, σινεμά και εκπλήξεις

Γυρίζουμε την Πάφο πάνω σε ένα ποδήλατο
Εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Hoppy October Street Fest: Tο μεγαλύτερο σε ποικιλία φεστιβάλ μπίρας στο νησί, επιστρέφει
Ενα διήμερο γεμάτο μπίρες, φαγητό και μουσική

Λαϊκή μπυροβραδιά στο χωριό, με άφθονη μπίρα, street food και μουσική
Το Prastio Kellakiou beer festival επανέρχεται ως λαϊκή μπυροβραδιά

Γιορτή του Κρασιού 2025: Ανακοίνωθηκε το πρόγραμμα
Εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» και αναβαθμισμένο πρόγραμμα με δημοφιλείς παραστάσεις όπου δεκάδες καλλιτέχνες, συγκροτήματα και ομάδες από Κύπρο και Ελλάδα θα ψυχαγωγούν τον κόσμο κάθε βράδυ.

Έκλειψη Σελήνης 2025: Πού να δεις το «ματωμένο φεγγάρι»
6 events για να δεις το εντυπωσιακό θέαμα του Σεπέμβρη στον κυπριακό ουρανό

Δωρεάν παλουζές στην 2η εκδήλωση του Αμπελουργικού Γεωργικού Μουσείου στο Πέρα Πεδί
Μάθε από κοντά την πλούσια αμπελουργική παράδοση του χωριού

40+3 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη στην Κύπρο
Με παράδοση, θερινό σινεμά, ολική έκλειψη και άλλες εκπλήξεις

Το Fork Food Market επιστρέφει για την 1η φθινοπωρινή μας συνάντηση
Γεύσεις, μουσική και παρέα στον πιο όμορφο κήπο της πρωτεύουσας

«Πολιτισμός σε κάθε Γειτονιά του Στροβόλου» με δωρεάν θέατρο, μουσική, χορό κ.ά.
Το πρόγραμμα Σεπτεμβρίου