Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαΐου 2016
Μετά από έναν χειμώνα απουσίας από τη συναυλιακή σκηνή για την προετοιμασία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ο Γιάννης Χαρούλης θα βρεθεί στην Κύπρο για δύο συναυλίες την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, στη Λευκωσί και την Κυριακή 5 Ιουνίου στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, στη Λεμεσό.
Ο αγαπημένος Γιάννης Χαρούλης, που αναγνωρίζεται πια για την αυθεντική και ειλικρινή του στάση απέναντι στη μουσική του και τον κόσμο, υπόσχεται και φέτος να μας ταξιδέψει σε άλλους τόπους και άλλες εποχές, από το χθες μέχρι το σήμερα.
Θα μας υποδεχθεί με αγαπημένα τραγούδια, μπλεγμένα όπως πάντα με τις βαθιές ρίζες της κρητικής παράδοσης. Χωρίς να παύει να πειραματίζεται κάθε φόρα, πάντα με σεβασμό και διατηρώντας την ουσία της μουσικής και των στίχων, μας καλεί να γίνουμε ένα, αγκαλιάζοντας αυτή τη μουσική εμπειρία και τραγουδώντας παρέα.
Μαζί του οι μουσικοί:
Λευτέρης Ανδριώτης/λύρα
Μιχάλης Καλκάνης/ κοντραμπάσο
Βασίλης Μπαχαρίδης/ κρουστά
Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά
Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ κιθάρα
Πάνος Τόλιος / τύμπανα
Πληροφορίες παραστάσεων στο 99810011.
Σχετικά
Τα 25 "δυνατά" μουσικά ραντεβού του Οκτώβρη
Ποιες είναι οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις
Andreas Krambias Quintet και Ιδαίον Project σε μια διπλή μουσική βραδιά στη Λευκωσία
Η παράδοση της Ανατολικής Μεσογείου συναντά τον σύγχρονο ήχο και τον πειραματισμό στο Studio του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας.
Ο Γιάννης Κουτής παρουσιάζει το «Words of Silence» στο Κυπριακό Μουσείο
Μαζί με τον Markus Stockhausen και τον Μάριο Τακούσιη, ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του ουτιού συναντά το κοινό στις 22 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2026.
Oι Fuse και η Φρειδερίκη Τομπάζου στο DownTown Live
Ετοιμαστείτε για μια μοναδική μουσική βραδιά!
Ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται για ένα live στον Πρωταρά
Mε ένα πρόγραμμα με έντονο party χαρακτήρα, μεγάλες επιτυχίες και αστείρευτη διάθεση για διασκέδαση
Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος επιστρέφουν Κύπρο για ένα live
Η Μάγδα και ο Χρήστος συνεχίζουν τη μουσική τους ιστορία
Η Nama Dama και τρεις δημιουργοί ενώνουν τραγούδι και κουκλοθέατρο στην Αξιοθέα
Τέσσερις Κύπριες δημιουργοί συναντιούνται στη σκηνή την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, σε μια πολυμεσική μουσική παράσταση εμπνευσμένη από τη γραφή της Virginia Wool
Οι Dal:um φέρνουν τους σύγχρονους ήχους της κορεατικής παράδοσης στην Αξιοθέα
Το κορεατικό ντουέτο εμφανίζεται στη Λευκωσία την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, συνδυάζοντας δύο παραδοσιακά έγχορδα με τον μινιμαλισμό και τη μουσική εξερεύνηση.
Κυπριακές μελωδίες αλλιώς: Το TratSik String Quartet στην Αξιοθέα
Τέσσερις μουσικοί και έργα επτά Κυπρίων συνθετών φέρνουν την παράδοση στη σύγχρονη μουσική δωματίου, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.
Αυτός είναι ο τραγουδιστής που έρχεται για τη νέα σεζόν στο ZAZZA Music Theater στη Λευκωσία
Κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου
Goldsingers & Nammos Resident DJ ανοίγουν τη νέα σεζόν στο The Landmark Nicosia
Στις 11 Οκτωβρίου, οι δημοφιλείς Goldsingers συναντούν τον Nammos Resident DJ στο Sumosan και το Vetrina, στο Sunken Garden του The Landmark Nicosia, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας σεζόν γεμάτης μουσική, γαστρονομία και ξεχωριστές live performances