Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2016
Το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, οι πολυσύχναστες οδοί των Σαριπόλου και Αθηνών, στην παλιά πόλη της Λεμεσού, θα γεμίσουν και πάλι με 10.000 και πλέον επισκέπτες.
Προκαθορισμένοι τοίχοι κτηρίων και σπιτιών θα γίνουν καμβάς δημιουργικότητας και πηγή έμπνευσης για πολλούς street artists της Κύπρου και του εξωτερικού. Εντυπωσιακά και αυθεντικά graffiti με έντονα χρώματα, θα ομορφύνουν τα γραφικά αυτά δρομάκια, δίνοντάς τους ένα διαφορετικό πιο σύγχρονο χαρακτήρα.
Ο λόγος, το Street Life Festival που διοργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά από τα Gift and Gadgets και The Copy Shop.
Εκτός από τα μοναδικά graffiti, που θα ζωγραφίσουν έκπληξη και ενθουσιασμό στα πρόσωπα των επισκεπτών, τη μοναδική εκδήλωση θα εμπλουτίσουν πολλές άλλες δραστηριότητες: Παζαράκι με διάφορες χειροτεχνίες, παιγνίδια, εντυπωσιακές χορογραφίες, καταπληκτικοί skateboarders, ζογκλέρ, body painters, street massage καθώς και δυνατή μουσική από τους ντόπιους DJ και συγκροτήματα.
Όλα αυτά, μαζί με την ξεχωριστή αίσθηση δημιουργικότητας και ευχάριστης διάθεσης όλων των παρευρισκομένων θα συντελέσουν για μια ακόμα αξέχαστη Street Life εμπειρία!
Φέτος φιλοξενούνται οι διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες του graffiti η απρόβλεπτη Zabou από την Γαλλία και ο Kiwie από την Λετονία. Μαζί τους οι καλύτερες 30 ομάδες της Κύπρου, μεταξύ τους οι Edmon 1419, Olak, Opsis, Rate, Paparazzi και Angel.
Για ακόμα μια φορά την διοργάνωση του street art έχουν αναλάβει οι 2c street και zograff στην οδό Ιφιγενείας.
Το Street Life Festival άρχισε το 2007, με σκοπό να δώσει ζωντάνια στην περιοχή με χρώματα και σχέδια, να εμπνεύσει την έκφραση, να δώσει μια πιο funky και alternative αίσθηση στην περιοχή καθώς και για να φέρει τον κόσμο πιο κοντά, προσφέροντάς τους μια ξεχωριστή διάθεση.
9 χρόνια αργότερα, το festival έγινε θεσμός και αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο festival που διοργανώνεται στην παλιά πόλη της Λεμεσού και που όλοι πλέον ανυπομονούν να ξαναζήσουν.
Σχετικά
Ένα πασχαλινό παραμύθι ζωντανεύει στη Λεμεσό
Το CYBERNESS επιστρέφει με ένα μαγικό Easter Market εμπνευσμένο από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, γεμάτο δημιουργικότητα, μουσική και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.
25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μάρτη
Συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy, φεστιβάλ, εκθέσεις και ξεχωριστές οικογενειακές εξόδοι γεμίζουν την Κύπρο με ιδέες για ένα τριήμερο γεμάτο εμπειρίες
Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων: Το Ballet Philippines των Φιλιππίνων ταξιδεύει στην Κύπρο
Η παράσταση είναι φτιαγμένη να την αγαπήσουν παιδιά από 4 ετών
Το πιο hot θέαμα της πόλης: Ένα τσίρκο που γεμίζει κάθε βράδυ
Δείτε αναλυτικά τις ημέρες και ώρες των παραστάσεων που γεμίζουν καθημερινά
Το Furry Book Club τον Απρίλιο σε περιμένει στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου!
Με δωρεάν συμμετοχή για παιδιά και εφήβους
Street party με τον Nivo, κοκτέιλ, smash burgers και ανεβαστικά vibes, στην καρδιά της πόλης
Έρχεται ένα δυνατό street party στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας
Στη Λάρνακα θα στηθεί μία όμορφη πασχαλινή αγορά
Μια μέρα γεμάτη χαρά, διασκέδαση και πολλές λιχουδιές
Φτιάχνουμε φλαούνες, κουλούρια και αβκωτές με τη Χρύσω Λέφου και τις φουρνάρισσες της Επταγώνειας
Δημιουργούμε "Πασχαλινά Ζυμώματα" από την παραδοσιακή μας κουζίνα
Τη Δευτέρα του Πάσχα ανεβαίνουμε στο βουνό: Γιορτή στον Πρόδρομο με φαγητό, παιχνίδια και τόμπολα
Φέτος θα κάνουμε Πάσχα στο πιο ψηλό χωριό της Κύπρου
Τέσσερα υπαίθρια Βιβλιοπαζαράκια στο Σολώνειον
Βιβλία για μικρούς και μεγάλους, με έκπτωση μέχρι και 80%
Το εργαστήρι «(un)spelling» με τη Μύριαμ Γκατ στο Ξυδάδικο
Μέσα από μια διαδικασία «εκκένωσης» και επαναπροσέγγισης, οι συμμετέχοντες καλούνται να επαναδιαπραγματευτούν τη σχέση τους με τις λέξεις