Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

15 στέκια για το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης

Πλησιάζει Τσικνοπέμπτη! Ψήνεσαι για λουκάνικα;

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2016

Σύμφωνα με την παράδοση, η Τσικνοπέμπτη σηματοδοτεί μεγάλο φαγοπότι, ξέφρενους ρυθμούς με χορό και ανελέητο ξεφάντωμα. Και φυσικά την έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων! 

Μέσα σε αυτό το κλίμα λοιπόν και τα μαγαζιά του νησιού, τα οποία ετοιμάζονται από τώρα για το παραδοσιακό τσίκνισμα, συνοδευμένο από γλέντι και διασκέδαση.

Άλλωστε, η ζωντανή παραδοσιακή μουσική σε συνδυασμό με το κόκκινο κρασί μας προτρέπει να λικνιστούμε.

Σε όλο το μήκος της οδού Ζικ Ζακ, στα μαγαζιά της Σαριπόλου στη Λεμεσό και σε πολλά ακόμα μαγαζιά της πρωτεύουσας αλλά και παντού, σε όλο το νησί, θα στηθούν ψησταριές και θα ηχούν μουσικές, από μπουζούκι και κιθάρες μέχρι ποπ και house για να καλύψουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!

Σημείωσε ότι αυτό το άρθρο θα ανανεώνεται καθημερινά ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει κάθε νέο event που θα πέφτει στην αντίληψή μας. Γι' αυτό stay tuned για να είσαι πλήρως ενημερωμένος! 

Όλη η Κύπρος ένα αποκριάτικο πάρτι


Salut Bar & Grill
Με αποκριάτικη ατμόσφαιρα και υπέροχες γεύσεις, το Salut μας περιμένει την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου από νωρίς το πρωί (συγκεκριμένα από τις 12.30-15.00) για να τσικνήσουμε παρέα! Εκεί θα μας περιμένει ένα πλουσίο μπουφέ με εκλεκτές ποικιλίες κρεατικών και παραδοσικών φαγητών με μόνο 15 ευρω το άτομο! Το κρασί φυσικά θα ρέει άφθονο.
(97692091) Σαριπόλου 71-73. 

 

Γλυκολέμονο
Ψήσιμο μετά μουσικής θα έχει και το μαγαζί με μία απο την ωραιότερη βεράντα της Λεμεσου, το Γλυκολέμονο!
(25761801) Ολυμπίων 25, Λεμεσός.

 

Μαντάμ
Στο φημισμένο για τα κοκτέιλ και την ατμόσφαιρά του μπαράκι της Λεμσού, την Τσικνοπέμοπτη θα παρκάρουν το όχημά τους οι Serial Griller, θα ανάψουν τις σχάρες και θα μας ετοιμάσουν από Sticky BBQ Ribs, μέχρι το Serial beef burger αλλά και Huge Hot Dog. Στα decks θα βρίσκεται ο  DJ Alex Sofianos. 
Ανδρέα Δρουσιώτη 24, Πλατεία Ηρώων.

 


miniBar
Σε αποκριάτικους ρυθμούς θα μπει και το Mini Bar στη Σαριπόλου, το οποίο ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί με αποκριάτικη αμφίεση και τα απαραίτητα για τσίκνισμα φαγητά. Την Πέμπτη 3 Μαρτίου, από το μεσημέρι και μέχρι αργά το απόγευμα, θα τρώμε και θα διασκεδάζουμε εκεί!
(99129540) Σαριπόλου 55.   

 

 

Socialista bar
Για μεσημεριανό τσίκνισμα ετοιμάζεται και το Socialista bar στη Σαριπόου. Συγκεκριμένα την Τσικνοπέμπτη τα κάρβουνα θα ανάψουν από το μεσημέρι στη 1.00 μ.μ. και θα τσικνώνουμε με buffet μενού ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα (€15 το άτομο) και παρέα με τους Κανταδόρους! Μετά το φαγοπότι, στις 16.00 μας περιμένει το καθιερωμένο σουργελοπαρτι μας που θα κρατήσει μέχρι το πρωί! Στα decks οι DJ FOULIDES & DJ KON CEPT!
(25109119) Χατζηλοϊζή Μιχαηλίδη 3-7, Πλατεία Σαριπόλου.

 


Vinylio 
H ΤΣΙΚΝΟΘURSDAY θα εορταστεί και στο Vinylio, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο την έναρξη των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων! Για το πρώτο λοιπόν γλέντι του καρναβαλιού, οι ιθύνοντες του μαγαζιού προσκάλεσαν τους πιο σπουδαίους μερακλήδες ψήστες της Λεμεσου, οι οποίοι θα ψήνουν τα καλυτερα καλούδια τσικνομυρωδάτα για ολους εμάς... κερασμένα μάλιστα από το κατάστημα. Από τις 5 το απόγευμα, παγωμένα μπιρόνια, ζιβανίες και τα καλύτερα κρασιά... μουσική σε ρυθμούς καρναβαλιού, κι ανεβασμένα ασματάκια μας βάζουν δυναμικά στο κλίμα. Ευπρόσδεκτοι μασκαρεμένοι και μη. Καλό θα ήταν τέλος να κάνεις την κράτησή σου!
(96 810119) Αγκύρης 32.

 


Χόβολη 
Για "τσικνισμένες" καταστάσεις ετοιμάζεται και το καφενείο-οινοποτείο-γλυκοπωλείο Χόβολη στη Λεμεσό, το οποίο μας περιμένει από τις 12 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ με τα αναμμένα κάρβουνα που θα ψήνουν ασταμάτητα και φυσικά χορό, μουσική, και πολλούς μασκαράδες! 
(99155080, 99406181) Δημήτρη Μητροπούλου 10. 

 


Μπριζολάδικο
Το μαγαζί που βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού και συνάμα και στην καρδιά των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων, το Μπριζολάδικο, την Τσικνοπέμπτη αναμένεται να πάρει φωτιά! Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τα μεσάνυχτα θα ψήνει ασταμάτητα για όλους! Το σετ μενου που έχει καθοριστεί για την εν λόγω ημέρα θα συμπεριλαμβάνει τα πιο κάτω σε πιατέλα ανα άτομο: φλαμαντζέρια, ριγανάτο, σουβλάκι χοιρινό σεξυλάκι ξυλάκι, σουβλάκι κοτόπουλο σε ξυλάκι, λουκάνικα, σεφταλιά, σαλάτα και πατάτες. Το πιάτο θα στοιχίζει €15 ανα άτομο.
(94000750) Πλατεία Ηρώων.

 

 



Αυλαία
Σ' ένα ακόμα μαγαζί της Σαριπόλου... την Πέμπτη 3 Μαρτίου... θα γίνει της Τσίκνας! Τα κάρβουνα θα ανάψουν από νωρίς (Mixed Grill meze €12/άτομο) και η διασκέδαση θα κρατήσει μέχρι αργά. Στην παρέα θα βρίσκονται και οι Κανταδόροι Λεμεσού, οι οποίοι θα δίνουν ρυθμό στην γιορτή, ενώ από τις 4 το απόγευμα ο DJ αναλαμβάνει να μας ξεσηκώσει με καρναβαλίστικους ήχους!  Από τις 12 το μεσημέρι και για όσο αντέξουμε! 
(25014050) Σαριπόλου 57.

 


in(theory)
Στο αγαπημένο στέκι της Σαριπόλου, το in(theory), μας περιμένουν και την Τσικνοπέμπτη από τις 12 το μεσημέρι για να διασκεδάσουμε παρέα, με την πιο ανεβασμένη διάθεση και τα πιο νόστιμα τσικνοπλάτερ (€14), που θα ετοιμάσουν για όλους εμάς. Στα συν βάλε και τη δωρεάν μπίρα ΚΕΟ με κάθε τσικνοπλάτερ...! Σημείωσε ακόμα ότι τη διασκέδασή μας μετά τις 19.00 θα αναλάβει DJ, ο οποίος θα μας ξεσηκώσει σε ένα "ΓΚΡΙΚ THEORY" πάρτι χωρίς προηγούμενο! Κάνε την κράτησή σου άμεσα.
(95100250) Σαριπόλου 53.

 

Χίπστερ στριτ πάρτι
Το αγαπημένο στέκι της Κλεάνθη Καλογερά στη Λάρνακα μας επιφυλάσσει φέτος μια μεγάλη έκπληξη: το πρώτο street party που θα αφήσει εποχή! Οπότε την Τσικνοπέμπτη μασκαρευόμαστε και ξεχυνόμαστε στο δρόμο που έχει γίνει πλέον σημείο αναφοράς. Εκεί θα μας περιμένει φαγητό (από τα φοβερά παιδιά του The Urban Soul Kitchen), ποτό (από την εκπληκτική λίστα του Mukta με τα υπέροχα κοκτέιλ) και φυσικά διασκέδαση... 
(99712117) Κλεάνθη Καλογερά 24, Λάρνακα.

 

Cafe de Pari
Τσικνοκατάσταση ετοιμάζει και το Cafe de Pari στη Σαριπόλου, το οποίο μάλιστα υπόσχεται ότι θα κάνει "το πιο καυτό πάρτι της πόλης". Οπότε έσο έτοιμοι για πλούσια παραδοσιακα εδέσματα. Το πάρτι ξεκινά στις 11.00 το πρωί! 
(99612409) Σαριπόλου 77.

 

Rumours
Στο στολίδι της παραλιακής Λεμεσού, το Rumours, την Τσικνοπέφτει θα φας καλά και κυρίως παραδοσιακά, όπως προστάζει άλλωστε και η μέρα. Από τις 15.00 και έπειτα, θα σερβίρεται παραδοσιακό κυπριακό φαγητό, παρέα φσυικά με μουσική από DJs... Αυτό κι αν είναι πάρτι!
(99457541) Γεωργίου Α΄ 89, παραλιακός.

 

 

Grilling MEAT in the street. Tsiknopempti at the Cookhouse
Στο αγαπημένο Cookhouse στη Λεμεσό θα μας σερβίρουν από το νωρίς υπέροχα breakfast & brunch μέχρι τις 11:30.... Η συνέχεια θα δοθεί στο δρόμο! See you in the smoke!
(25353434) Γλάδστωνος 112, Λεμεσός. 

 

Καφενείο Πάλαι Ποτέ
Στο καγενείο Πάλαι Ποτέ το τσίκνισμα θα είναι ολοήμερο! Θα πάμε εκεί από το πρωί για να τσικνίσουμε με χορό, μουσική και φυσικά φαγητό! 
(25728081) Ιφιγενείας 17, Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close