Things to Do , Top Stories

Αυτά είναι τα καταστήματα με τις πιο τρελές αποκριάτικες στολές!

13 διευθύνσεις που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο και στο φετινό καρναβάλι!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2015

Αποκριά και αμφίεση πάνε μαζί. Αν όμως δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με αυτά που έχεις στο σπίτι, επισκέψου καταστήματα που διαθέτουν αξιόλογες ενδυμασίες.

 

Παγκύπρια
Carrefour

Τα καταστήματα "Carrefour", που προσφέρουν άψογη εξυπηρέτηση, διαθέτουν στολές αλλά και διάφορα αξεσουάρ όπως περούκες και καπέλα, για όλες τις ηλικίες, σε πολύ καλές τιμές.
www.carrefour.com.cy


Funny Business
Κρατά χρόνια αυτή κολόνια του Funny Business (δεκαετίες θα έλεγα) και μάλιστα γερά. Οι στολές που μπορούν να χαρακτηριστούν και ως κλασικές, έχοντας μεγάλη ζήτηση κάθε χρόνο, είναι αστυνομικίνων, νοσοκόμων, πειρατών, αρχαίων Ελλήνων, αρχαίων Ρωμαίων, Mr & Mrs World, γάτων, Μέριλιν Μονρόε, αγγέλων, μελισσών, παπαρούνων, ακόμα και Τζούλιας Αλεξανδράτου με σαμπάνια. Θα εντοπίσεις επίσης στα ράφια του βενετσιάνικες και πλαστικές μάσκες, περούκες, βλεφαρίδες, νύχια, δόντια, μπογιές για τα μαλλιά και το πρόσωπο και άλλα δημιουργικά μικρά και μεγάλα αξεσουάρ.
(22750826/www.funnybusinesscyprus.com) Αγίας Ελένης 9Α, Λευκωσία.

 

Jumbo
Όταν γίνεται λόγος για διασκέδαση και εορταστική ατμόσφαιρα, το μυαλό πάει Jumbo. Ε ναι, λοιπόν. Τα Jumbo stores έχουν την τιμητική τους και την περίοδο του καρναβαλιού εμπλουτίζοντας τη σεζόν με μια αξιολάτρευτη και μεγάλη ποικιλία από αποκριάτικες στολές, αξεσουάρ, περούκες, κομφετί, γένια, μουστάκια, βαφές που εξαφανίζονται εύκολα, σερπαντίνες και ό,τι άλλο τσαχπίνικο σκεφτεί το μυαλό.
www.jumbocyprus.com
 

Lidl
Στον αποκριάτικο "χορό" μπήκαν φέτος και τα καταστήματα Lidl, διαθέτοντας προς πώληση αποκριάτικες στολές, σε μεγάλη ποικιλία και πολύ προσιτές τιμές! Επίλεξε από στολή ινδιάνας, χορεύτριας και καμηλοπάρδαλης, μέχρι στολή κλόουν και πειρατίνας. Ακόμη στα Lidl θα βρεις και τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα κάνουν την αμφίεσή σου ακόμη πιο... καρναβαλίστικη!
www.lidl.com.cy


Ν.Σ. Πισσαρίδης Λτδ.
Όταν επισκεφθείς την ιστοσελίδα του, θα αντικρίσεις τα πάντα για τα σπίτι. Άλλωστε ο Πισσαρίδης είναι γνωστός για τα έπιπλα, τα διάφορα είδη σπιτιού, αντικείμενα οικιακής χρήσης και, τώρα τις απόκριες, για τα καρναβαλίστικά του. Μια μεγάλη σειρά στολών και αξεσουάρ κάθε ηλικίας σε περιμένουν ήδη στο κατάστημά του.
(22778847/www.pissarides.com)
 

Λευκωσία
Δέλτα Δημιουργίες
Οι Δέλτα δημιουργίες δεν παίρνουν Δ στις εξετάσεις μαεστρίας, αλλά Α, γιατί διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία χειροποίητων κοστουμιών προς ενοικίαση, ενώ αν θες κάτι πρωτοποριακό και ιδιαίτερο τότε η μάστορας του είδους είναι ικανή να σου φτιάξει στα μέτρα σου τη στολή που θες, όπως τη θες. Θα ανακαλύψεις επίσης καπέλα από σφουγγάρι, κορονίτσες και διάφορα άλλα γουστόζικα χειροποίητα είδη.
(22518934) Πειραιώς 10, Στρόβολος.


Μασκέ Αμαλίας
Το εν λόγω κατάστημα από το 1965 ντύνει μικρούς και μεγάλους με τις πιο εντυπωσιακές και πρωτότυπες καρναβαλίστικες στολές. Εδώ θα βρεις πάνω από 1000 αποκριάτικες στολές, κλασικές και μοντέρνες, για ενοικίαση καθώς και αξεσουάρ που θα κάνουν την αμφίεσή σου μοναδική!
(96425333) Κυριάκου Μάτση 92, Άγιος Δομέτιος.


New Boomer
Στο New Boomer θα βρεις... ό,τι ψάχνεις για το καρναβάλι! Από καταπληκτικά κοστούμια για μικρούς και μεγάλους, κατασκευασμένα από την κυρία Χρύσω Αναστασίου. Οι στολές για μεγάλους διατίθενται (συνήθως) προς ενοικίαση, εκτός και αν θες να σου φτιάξει (με την προϋπόθεση ότι θα το αγοράσεις) κάτι αποκλειστικά δικό σου. Για τα μικρά παιδιά, από την άλλη, οι ενδυμασίες είναι προς πώληση. Στο κατάστημά της υπάρχουν επίσης εισαγωγές από Ελλάδα, ενώ η συλλογή συμπεριλαμβάνει αμφιέσεις όπως Charleston, Superman, Βραζιλιάνες, κλόουν, ήρωες από το Frozen, στολές της Έλσα, Badman και άλλα. Τα μοναδικά αξεσουάρ της, όπως αφτάκια, όπλα, περούκες, φτερά, μουστάκια, νύχια, spray για μαλλιά και άλλα θα συμπληρώνουν έξυπνα την αμφίεσή σου.
(22332901, 99635161) Λεωφ. Αμμοχώστου 32, Αγλαντζιά.

 

Λεμεσός
Γκαλερί Θεομάρια
Την περίοδο της αποκριάς δεν θα ήταν σωστό να μην προμηθευτείς τη δική σου μάσκα. Άρα όσο πιο φινετσάτη είναι τόσο μεγαλύτερη εντύπωση κάνει. Εδώ λοιπόν, σε αυτό το εργαστήρι μάσκας, θα βρεις πανέμορφες χειροποίητες μάσκες, βενετσιάνικες διακοσμήσεις, ακόμα και λευκές βενετσιάνικες μάσκες τις οποίες μπορείς να διακοσμήσεις με το προσωπικό σου γούστο. Επιπλέον όπως είθισται κάθε χρόνο (μια μέρα πριν από την Τσικνοπέμπτη, φέτος Τετάρτη 2 Μαρτίου) στο εργαστήρι της ιδιοκτήτριας και κατασκευάστριας Βέρας, πρόκειται να εγκαινιαστεί έκθεση μάσκας απ’ όπου θα έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις καταπληκτικές δημιουργίες της καινούργιας κολεξιόν.
(25745777) Βασιλίσσης Καρλότας 7 & Ελένης Παλαιολογίνας, Λεμεσός.


G.N. ELLINAS
Από τα πιο γνωστά καταστήματα της πόλης, για χοντρικές και λιανικές πωλήσεις. Διαθέτει απεριόριστη ποικιλία στολών με πολλά άλλα επιπλέον, όπως αξεσουάρ, μπογιές μαλλιών αλλά και προσώπου.
(25397997, 99630505) Μίλτωνος 87Α, Ζακάκι.


La Casa
Βετεράνος στο είδος, το "La Casa" έχει πίσω του μια ιστορία 48 ολόκληρων χρόνων. Ο ιδιοκτήτης λέει πως όσο βλέπει τη χαρά στα μάτια των πελατών του και το γλυκό χαμόγελο στα χείλη τους τόσο επιμένει να μένει στη δουλειά. Εδώ θα βρεις ολόχρονα κοστούμια και διάφορες άλλες αποκριάτικες ενδυμασίες, όπως επίσης βαφές, μάσκες, περούκες, καπέλα και διάφορα άλλα καρναβαλίστικα αξεσουάρ.
(25585306) Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 223, Εναέριος. Δ-Κ 08.00-20.00.


Una FatsaUna Maska
Βάση της κυρίας Βερεσιέ είναι η βενετσιάνικη και φλωρεντιανή τεχνοτροπία, γι’ αυτό ίσως να δημιουργεί τις πιο εντυπωσιακές χάρτινες μάσκες στην κυπριακή αγορά, με εξαιρετικά και λεπτομερή μοτίβα, σε διάφορους χρωματισμούς. Υπάρχουν επίσης μεταλλικά κοσμήματα και μπομπονιέρες.
(25107516) Άγκυρας 39, περιοχή Κάστρου, Λεμεσός.

 

Λάρνακα
Λάρκος

Στη Λάρνακα ο γνωστός φωτογράφος Λάρκος ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την ενοικίαση και πώληση αποκριάτικων στολών. Η καλλιτεχνική του φύση, εξάλλου, είναι αυτή που κάνει τη διαφορά στις επιλογές των στολών, ενώ στο μαγαζί του θα ανακαλύψεις επίσης μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ όπως μάσκες, περουκίνια, βλεφαρίδες, νύχια, μπογιές, μουστάκια, δόντια, περούκες κ.ά. Παράλληλα στη συλλογή του υπάρχουν σέξι στολές νοσοκόμων και καμαριέρων.
(24655686) Γρηγόρη Αυξεντίου 15. Θα λειτουργήσει επίσης, λίγο πριν την αποκριάτικη περίοδο, και κατάστημα στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close