Eating News , Εστιατόρια

Nanou Donuts House [τώρα και στην Κύπρο!]

Στο Nanou Donuts House, το οποίο λειτούργησε πρόσφατα στη Λευκωσία, τα αυθεντικά donuts βρήκαν το σπίτι τους!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Οκτωβρίου 2014

Μπορεί τα donuts να είναι γνωστά ως οι αυθεντικές αμερικανικές λιχουδιές και να θυμίζουν σε πολλούς ταινίες με χοντρούς κυρίους να τρώνε λαίμαργα donuts, αλλά κατά κοινή ομολογία αποτελούν και το μοναδικό "σνακ"  για τους λάτρεις του γλυκού πρωινού -και όχι μόνο- και στη χώρα μας.

 

Για όσους λοιπόν λατρεύουν τα donuts αλλά και για όσους δηλώνουν υπέρμαχοι των αλμυρών γεύσεων, η Λευκωσία μόλις πρόσφατα απέκτησε τον κατάλληλο προορισμό, που συνδυάζει την αυθεντική, αξεπέραστη αμερικάνικη συνταγή των donuts και τα μοναδικά φρέσκα ελληνικά υλικά παραγωγής τους.

 

Ο λόγος για το νέο κατάστημα της “Nanou Donuts House” που αυτή τη στιγμή μετρά 130 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και που έφτασε τώρα και στη Λευκωσία για να μυήσει και τους Κυπρίους στον κόσμο των απολαυστικών donuts στην πιο φρέσκια μάλιστα εκδοχή τους!

 

Στο μικρό μαγαζάκι λοιπόν που λειτουργεί στη Λεωφόρο Τσερίου 70 στη Λευκωσία και το οποίο λειτουργεί καθημερινά από τις 17.00 μέχρι τις 20.00, μπορείς να γευτείς τα καλύτερα σε ποιότητα και γεύση donuts της αγοράς, σε τρία μεγέθη -ατομικά, μεσαία και mini.

 

Γλυκά ατομικά donuts με κρέμα βανίλια, πραλίνα με επικάλυψη σοκολάτας, πραλίνα με επικάλυψη μπισκότου αλλά και με επικάλυψη άχνης, τα πιο ιδιαίτερα με κανέλα, σταφίδα, μήλο και κρέμα  λεμόνι αλλά και αλμυρά, ατομικά donuts με λουκάνικο, πατάτα και τυρί (τα γνωστά πιροσκί). Για όσους και όσες προσέχουν λίγο παραπάνω ή για όσους πιθανότατα θέλουν να μοιραστούν την απόλαυση με τους συναδέλφους στο γραφείο, το “Nanou Donuts House” προσφέρει και mini donuts γλυκά και αλμυρά σε όλες τις παραπάνω γεύσεις.

 

Τώρα οι πρωτευουσιάνοι μπορούν να προμηθευτούν χειροποίητα ντόνατς και πιροσκί σε χονδρικές τιμές, και σε μοναδική ποιότητα αφού φτιάχνονται στο χέρι με αυθεντική συνταγή και με εξαιρετικές πρώτες ύλες.

 

Για παραγγελίες: 99366887

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close